medionaz

Jasper Freeze

Rekomenduojami pranešimai

man vel buvo su fable 2 uzsifreezine kokius 3 kartus kai kraunasi kitas mapas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man nei karto nebuvo uzsifreezine fable2, cia gali but disko arba jo irasymo nesklandumai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man nei karto nebuvo uzsifreezine fable2, cia gali but disko arba jo irasymo nesklandumai.

Tikriausiai diskas kaltas arba bugovai insirase,bent jau labiau tiketina kad diksko kalte nei konsoles

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tapati problema su fable2 uzsifreezina ant loadingo daznai. o paskutiniu metu ir su gta4 kazkas negerai tik cia geimas pastringa skirtingose vietuose (vaziuojant masina). abu zaidimai irasyti i hdd. gal zinot kame problema?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O gal čia jiem taip daros dėl x'ų diskasukių?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kagi ir as gavau pirma ir tikiuosi paskutini freeza.

Buvo Silent Hill 5, instalinta y HDD. Luzo per duris einant kazkur. Daugiau pazaidus keleta kartu visa zaidima, perejus freezas 3-kart nepasikartojo :) Per daug neimu i galva del to.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

As manau cia beda kazkur slypes arba xbox dvd-rome ar fw versijoje, tarkim pas mane yra 2 xbox vienas senas su samsung dvd flesintas xtreame5.3 ima naujus ir senus geimus viskas amziais jokio freeze nebuvo, o stai su lite-on ix1.6 bent i savaite ar dvi buna kad koks geimas uzfreezina ir tiek. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip gali buti diskasukyje problema jei geimai i hdd irasyti? ir aplamai kokiu principu x'as skaito zaidima is hardo? kodel diska reikia butinai palikti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip gali buti diskasukyje problema jei geimai i hdd irasyti? ir aplamai kokiu principu x'as skaito zaidima is hardo? kodel diska reikia butinai palikti?

Kad nepiratautu narodas. Konsole pacheckina zaidimo paleidimo metu ar diskas idetas ir viskas, toliau jis nesukamas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad nepiratautu narodas. Konsole pacheckina zaidimo paleidimo metu ar diskas idetas ir viskas, toliau jis nesukamas.

drystu nesutikt: sukt tai sukamas ebt gerokai maziau... galbut vien tik tam kad checkint per zaidima ar neistrauki disko... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

pas mane stovi liteonas ix1.6FW viskas is pat pradziu ejo kuo puikiausiai bet pries pora dienu prasidejo cirkai zodziu taip isijungiu konsole ziuriu mirgsi vidurine lempute nu ijungimo ta galvoju kas cia dabar bet ziuriu viskas isijunge tvarkingai tik kazkodel xboxas nenuskaite zaidimo o zaidimas buvo originalas colin mcrae dirt galvojau zaidimo kalte nes cd jau pabraizytas ir ji isemiau po keliu valandu isijungiu xboxa ziuriu vel tas pats nors zaidimo viduj nebuvo paspaudus eject mygtuka dvd romo stalcius neisvaziavo lempute toliau mirgsejo toliau paspaudinejus nieko tada isjungiau ijungiau vel viskas gerai be jokiu problemu del viso pykto issiardziau pasiziurejau dvd roma jokiu problemu nepastebejau vel viska susidejau i vieta ir viskas veikia vel puikiai ir ta pati colin mcrae dirt skaito kuo puikiausiai dvd romas 2008 july gamybos ir jis yra naudotas pora menesiu daugiausiai kazkodel atrodo kad cia bus FW kalte nes pries tai turejau hitachi 79fl modeliuka jokiu problemu nebuvo skaitydavo viska ka idedavau jei pasikartos tokia pat beda pameginsiu perflashinti i 1.51fw ir ziuresiu ar taip pat daros ar dingo sita beda tada bus matyt kieno cia kalte ar FW ar dvd romo
Redagavo snaiperr

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

pas mane stovi liteonas ix1.6FW viskas is pat pradziu ejo kuo puikiausiai bet pries pora dienu prasidejo cirkai zodziu taip isijungiu konsole ziuriu mirgsi vidurine lempute nu ijungimo ta galvoju kas cia dabar bet ziuriu viskas isijunge tvarkingai tik kazkodel xboxas nenuskaite zaidimo o zaidimas buvo originalas colin mcrae dirt galvojau zaidimo kalte nes cd jau pabraizytas ir ji isemiau po keliu valandu isijungiu xboxa ziuriu vel tas pats nors zaidimo viduj nebuvo paspaudus eject mygtuka dvd romo stalcius neisvaziavo lempute toliau mirgsejo toliau paspaudinejus nieko tada isjungiau ijungiau vel viskas gerai be jokiu problemu del viso pykto issiardziau pasiziurejau dvd roma jokiu problemu nepastebejau vel viska susidejau i vieta ir viskas veikia vel puikiai ir ta pati colin mcrae dirt skaito kuo puikiausiai dvd romas 2008 july gamybos ir jis yra naudotas pora menesiu daugiausiai kazkodel atrodo kad cia bus FW kalte nes pries tai turejau hitachi 79fl modeliuka jokiu problemu nebuvo skaitydavo viska ka idedavau jei pasikartos tokia pat beda pameginsiu perflashinti i 1.51fw ir ziuresiu ar taip pat daros ar dingo sita beda tada bus matyt kieno cia kalte ar FW ar dvd romo

Ne į temą

Tau buvo Sata kabelis atsokes ir nekontaktavo, FW neprieko. Kita kart kaip ardysi tvirtai ispasuk ji B)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

na jo tiek rasiau o cia pasirodo satos kalte buvo B) siaip as pertikrinau laidus ir perjungiau juos nes neatmeciau tokios galimybes, gal del to kolkas viskas ok veikia :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man su fable2 tai du kartus perejes esu ir jokiu freezu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na man tik Gta 4 buvo kartą užfreezines, žaidimas įrašytas į hdd. Ir keistas dalykas, kad kartą kai įjungiau xbox'ą matęsi horizontalios žalios linijos, jos nebuvo per visą ekraną, kažkur ketvirtadalis ekrano tik buvo išklota tomis linijomis . Jos buvo tarpais todėl dashboard'as vistiek matėsi. Perkrovus xbox'ą vėl viskas gerai.

P.s jasper'is pas mane

Redagavo drake345

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.