medionaz

Jasper Freeze

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, pries 4 menesius nusipirkau Arcade Jasper. Taigi cia pries kelias dienas zaidziant NFS: Pro street pora kartu uzsifreezino Xboxas toje pacioje zaidimo vietoje. Ar gali buti labai blogai? Kaskaip netikiu, kad Jasperis galetu sugest, bet gal tai gali buti ir kasnors rimto ? :) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei sakai toje pacioje vietoje, tai gal diskas ira ibreztas ir ten beda :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Greiciausiai problema blogai iskeptame diske, kazkuris sektorius blogai sisirase. Bet ir gali buti del mechaninio disko pazeidimo.

Redagavo SoulReaver

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man irgi buvo tas pats tik 1 syki su jasper per Naruto rise of ninja paziurejas su abgx360 kazko netobulai jis isirases buvo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, pries 4 menesius nusipirkau Arcade Jasper. Taigi cia pries kelias dienas zaidziant NFS: Pro street pora kartu uzsifreezino Xboxas toje pacioje zaidimo vietoje. Ar gali buti labai blogai? Kaskaip netikiu, kad Jasperis galetu sugest, bet gal tai gali buti ir kasnors rimto ? :) :)

Pabandyk įsirašyti į hardą, o jei nepadės reiškia blogai diskas įsirašė :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip pas mane arcadas, o su kitais zaidimais, tai viena karta buvo fallout3 uzsifreezines, bet man tas fallout diskas kaskoks keistas... O kiti zaidimai veikia be problemu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip pas mane arcadas, o su kitais zaidimais, tai viena karta buvo fallout3 uzsifreezines, bet man tas fallout diskas kaskoks keistas... O kiti zaidimai veikia be problemu.

fallout labai bugovas zinok game, gali but net ne disko problema. man is hdd gerai jis veikia, bet is dvd freezinasi. jei neturi hdd patarciau dazniau seivint.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne tai po fallout freezo, jauciu mesiu lauk diska, nes nenoriu gadint X`o per ji, vistiek esu visa isejes per PC...

Ir dar sis tas, tie abu diskai buvo rasyti labai seniai, nu kaip isejo tie zaidimai iskarto ir irasiau, gal, del to ir svaigsta ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne tai po fallout freezo, jauciu mesiu lauk diska, nes nenoriu gadint X`o per ji, vistiek esu visa isejes per PC...

Ir dar sis tas, tie abu diskai buvo rasyti labai seniai, nu kaip isejo tie zaidimai iskarto ir irasiau, gal, del to ir svaigsta ?

kai irasai zaidima duot reik paiset dvdromui, nes kitas zaidimas bus lieviau irasytas, bet jau as tai pastebejau irases kelis zaidimus viena po kito.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne nerasiau as ju vieno po kito iskarto, ta prasme, kai viena isleido zaidima tai irasiau, tada kita isleido ir irasiau ir t.t. nerasiau ju vieno po kito.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas jy gi arcade, kur pas jy tas hardas?

Ne į temą

Neatidžiai perskaičiau :) , sorry.

Na tada išlieka tik viena tikimybė kad blogai diskas įsirašė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tas pats buvo su Naruto rise of a ninja , toje pacioje vietoje uzfreezindavo tai cia diskas kaltas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.