DarkFreedom

xbox 360 ir pc

Rekomenduojami pranešimai

pas mane zebra internetas modemas speedtouch 546 v6 ar galima per ta modema pajunkti xbox su pc kad galeceu ziureti video?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Labai paprasta, ykisi xbox i antra porta, pc y pirma. Pasijunk Windows Media Player 11, paspausk library media share ir turetum xbox pamatyt. Tada padaryk allow, ir ant xboxo tada jieskok PC, turi rast. Tada filmus keli i My Videos, Muzika i My Music, paveiksliukus i My Pictures.

Dekokime ZZ1:

. Kad būtų galima judėti toliau, būtina xbox konsolę tinkamai pajungti į LAN kartu su PC; PC bus naudojamas tinklo srauto tuneliavimui. Neaiškinsiu, kaip tai padaryti, tinka bet koks metodas (o jų yra daug). Pavyzdžiui sujungti abu aparatus skirtingais kabeliais į tinklą per switch'ą/hub'ą/router'į. Galima naudoti antrą tinklo plokštę PC prie jos prijungiant xbox konsolę. Tinka wireless variantai, žodžiu, betkas. Šioje vietoje manysime, kad turite PC su išėjimu į internetą (galima ir per LAN, beje portų forwardingo nereikės), kad turite į tą patį LAN įjungtą xbox konsolę. Dabar reikia atlikti keletą testų PC ir xbox matomumui tarpusavyje patikrinti (xbox konsolė taip paprastai LAN'e nesi'ping'ina ir tai reiskia, kad turi ji paketų filtrą/ugniasienę). Matomumą patikrinti užtenką XBConnect programos, tačiau tai nepatyrusiems pradžioje gali pasirodyti problematiška. Naudosime patį paprasčiausią būdą: suderinsime įrangą taip, kad veiktų media srauto streamingas (toliau kontento streamingas) į konsolę iš PC. Tam reikia turėti arba VISTA, arba windows media player 11 (ne žemesnės versijos) arba ZUNE media grotuvą. Aprašysiu metodą su windows media player 11 programa, nes VISTA ir ZUNE dar mažai kas turi ir naudoja. Kad xbox konsolė galėtų streaminti kontentą iš PC, pastarasis turi sharinti tinkle specialiai paruoštą “media library” modulį. Tokį modulį pasiruošime su windows media player, taip pat su juo ir pašarinsime. Viskas turėtų veikti su įjungta standartine windows firewall, nes media player'is pats sugeba reikiamus portus šiame firewall atsidaryti. Bet jei turėsite problemų su sujungimais, visus firewall pradžiai patarsiu išsijungti. Juos galėsite susikonfiguruoti/susijungti vėliau, kai metodas bus gerai įsavintas.

Atsidarome media player->library->”media sharing...” nustatymus:Paveikslėlyje matote, kad mano xbox konsolė jau matosi tinkle. Media player siūlo savo nustatymais sharinti naujai kuriamą media library modulį šiai konsolei. Nesiginčysime ir sutinkame wink.gif Viso proceso metu konsolė turi būti įjungta, kad galėtume ją pamatyti tinkle. Jei šiame lange savo konsolės nematote, problemą reikia tvarkyti, toliau judėti negalima (peržiūrėkit savo nustatymus su firewall, galbūt netvarkoj xbox IP nustatymai ir panašiai) jei savo boksą ten aptinkate, galite nurodyti, kokio tipo duomenis šarinate, būtinai įrašome naujai kuriamo library modulio pavadinimą (pas mane “ZZ2”). Spaudžiame “OK” tiek kartų, kiek windows reikalaus. Media player programos neuždarome, paliekame ją veikti. Dabar galima nubėgti prie savo xbox ir pažiūrėti, ar galima streaminti kontentą iš PC i konsolę.

Nuotrauka

žrašas "ZZ1-PC:ZZ2" reiškia, kad LAN'e yra toks kompiuteris pavadinimu "ZZ1-PC", ir tas kompiuteris šarina media library modulį pavadinimu "ZZ2".

Redagavo Shock

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ikisau laida i antra porta per media player padareu media share bet neranda xboxo bandzeu testus pereit nepereina network testo

Redagavo DarkFreedom

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai tu i xbox laida ikises? Nes turi rast.

Gal firewall knisa ka nors, gal xbox kokius ip blogai nustates? Pas tave zebra + ar paprastas? Jei paprastas tai tau reikia ppoe settingus sutvarkyt. Bet jei Laivas veikia tai viskas gerai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ikises, pas mane zebra optimalus be + firewall isjungeu gal reik modema konfiguruot?

Nuotrauka

dar noreceu paklausti o kuri ip 169.... ar 78.... rasyti?

Redagavo DarkFreedom

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Shock tu cia pasakei kaip padaryt su routeriu, o kaip su 2 lan plokstemis, kokie nustatymai daryt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane 2 LAN plokstes, nenaudoju routerio kol kas, internetas sviesolaidis ne zebra.., zodziu tau tereikia verstu kabeliu sujungti boxa su pc ir kompas turetu po keliu min rasti 360, jai ne tada nusistatyk rankinius IP,DNS,Gateway'jus, ir tada 100% viskas veiks, nors turetu automatiniu rezimu susirasti.., networko nustatymuose leisk kompui but discoverable.

------------------------------

PC - antra tinklo plokste

------------------------------

IP - 192.168.0.1

Subnet mask - 255.255.255.0 (ji nustatys automatiskai vos tik suvesi ip)

-------------

Xbox 360

-------------

IP - 192.168.0.2

Subnet mask - 255.255.255.0

Default gateway - 192.168.0.1 (tavo pc antrai tinklo plokstei priskirtas adresas)

Preferred DNS server - 194.176.32.142

Alternate DNS server - 194.176.32.163

(pasileisk CMD - Command prompt, ir parasyk ipconfig /all, ten susirask savo DNS adresus, ziureti paveiksleli), ir nepamirsk kompe pasharint interneto. Sekmes!

Nuotrauka

Redagavo ViPeRkillz
+1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, nenoriu kurti naujos temos tai cia uzduosiu klausima. Noriu as su x360 ant xlink kai pazaisti ir reikia man antros neto plokstes. Dabar mano neto plokste yra integruota i motinine plokste tai man tiesiog reikia nusipirkti dar viena neto plokste ir galesiu zaisti xlink? Aciu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.