RsXs

Atbrikint hitachi

Rekomenduojami pranešimai

tai va uzbrikinau hitachi 78FK befleshinant restartavo kompas ir neatsidaro net stalcius ar apsimoka man ji atbrikint ar ne rakta turiu viska turiu gal zinot kas uzsiimtu kaune ar geriau pakeist i kita Dvd ruma?

Redagavo RsXs

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai va uzbrikinau hitachi 78FK befleshinant restartavo kompas ir neatsidaro net stalcius ar apsimoka man ji atbrikint ar ne rakta turiu viska turiu gal zinot kas uzsiimtu kaune ar geriau pakeist i kita Dvd ruma?

galima atbrickinti hitachi tik reikia tau pasizaist su jungle flasheriu nes dabar jis pas tave kaip ir neturi jokios FW todel pirma ka reiktu megint tai isijungt viska ant tu paciu portu ir pereit i mode b tada restorint dvd rom o jau poto flashint is naujo

kiek supratau viska darei be via sata kortos taip? jei taip tada naudok slax diska kad pereitum i mode b jei windowsai poto pamatys tavo dvd roma tai viskas bus gerai zinok :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kad man jis net neatsidaro ir dariau su via VT6421 Raid korta

Redagavo RsXs

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

keista kodel jis tau neatsidaro nes hitachui priesingai nei visiem kitiem dvd romai yra flashinami sectoriai o ne visa FW tada belieka "prievartaut" dvd roma per jungle flasheri ir megint daryt restore ant to pacio sata porto

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neiseina niekaip man pereiti i mode b per slax dar pries slax startavima suranda Sata ji ismeta lentele kad rado hitachi ir vsio pastringu reiketu ji atidaryt ir uzdaryt bet neatidaro stalciaus ir nekas gal kas turi kokiu kitu minciau ar ji ijunkt kai kraunasi Slax?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai bandyk daryti be vt6421. Aš savo v79 nusiflashinau be jokių kortų, tiesiai per motininės sata jungtį.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei randa bios su slax dvd roma tai vadinas tavo hitachis dar gyvas :thumbsup4: o kad atsidarytu dvd romas reikia uztrumpinti berots 3pina gerai nepamenu kazkur skaiciau kaip reikia uztrunpinti kad atsidarytu dvd romas ir skaiciau sitam forume pasieiskot reikia nes ten buvo kalbama apie liteona palauk einu pasizesiu kaip ten reikia

va cia pasiskaityk ir tau gal iseis atsidaryt dvd roma o jau tada pereit i mode b

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pabandziau uztrumpinti 3 su 5 pinu bet nieko jokios rekcijos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pabandziau uztrumpinti 3 su 5 pinu bet nieko jokios rekcijos

man rodos lyg turi trumpint 3pin su xboxo casu kitaip sakant korpusu juk ten viskas paaiskinta padoriai megink dar karta

kai dvdromas pirjungtas ne prie pc, o prie xbox, xbox injungtas, trumpai uztrumpini pina trys su xbox case (metalu) taip diskasukis gauna eject komanda;

prieiti tai padaryti bus sunku. pasidaryk savo laideli tam. vienas galas prijuntas prie trecio pino (bandyk su adata) kita trumpai sulieti su boxo casu;

Cia reikia buti labai atsargiam ir nesumasyti pinu, nes gali padaryti trumpinima, o tai jau negerai;

Redagavo snaiperr

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai va gavau is draugelio uzbrikinta liteona galima ji atbrikint nenoriu kurt naujos temos softas ten irasytas blogas ir jo neranda nei boxas irgi neatsidaro ir pan kaip hitachi mano bedos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aisku tada tau reikia naudot iprep jei angliskai supranti pasiskaityk pasigooglink ir susitvarkysi aisku jei turi to liteon dummy.bin failiuka tada viskas tvarkoj

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jai turi VIA tai gali ir per jungle flesher liteon atbrikint

Ne į temą

papasakok placiau kaip per jungle galima atbrikint nes nesu dar to girdejas kad per jungle eitu atbrickint tik per iprep ir tai jei turi viska ko reikia fw

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai bandyk daryti be vt6421. Aš savo v79 nusiflashinau be jokių kortų, tiesiai per motininės sata jungtį.

tai kad pas mane sena motinine ir nera SATA junkciu :) tai tik per ja ir turiu galimybes viska daryti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jie nera tavo pc satos tada nusipirk jin kainuoja apie 50lt ir tada viska pasidarysi nes kitaip be jos niekaip nieko nepadarysi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.