justasxxx

Bedos su firmware

Rekomenduojami pranešimai

Noriu nemokamai zaisti psp zaidimus,viska padariau pagal pamokas,idejau ChickHEN is cia- http://pspslimhacks.com/chickhen-r2-for-fr...eleased/,tuomet idejau naujausia CFW enableri is cia- http://dl.qj.net/Custom-Firmware-Enabler-v...catid/151. Viska sudejau kur reikia,ChickHEN i PSP/PHOTO,o enableri i PSP/GAMES ir h.bin faila i pagrindini langa kai prijungiu psp prie pc kai atsiranda tas pagrindinis langas ten ji ir idejau.Zodziu viska padariau taip kaip reikia,veliau paleidau ChickHEN persikrove psp,ijungiau CFW enabler v. 3.50 paklausia ar as noriu ji intaliuoti,taip ir padarau-instaliuoju,tada pasileidzia meniu vel psp,nueinu ant katalogo psp/game ir visiskai nerodo joiu zaidimu-tuscia!!!!Rodo tiktais ta enbleri,kuri instaliavau ir paleidau,bet zaidimus nors ir 9 esu idejes i PSP/GAME kataloga kai sujungiau psp usb laidu su pc,bet per psp ju nerodo,kai "nulauziau" psp!!!Prasau,kas galite padekite man,nes gaila sumoketu 750Lt,beje jei reikia informacijos,tai psp fw yra 5.03 ir modelis-3004pb.Aciu is anksto kas pades man!!!! :) Ir prasyciau netrinti,arba perkelineti postu i kitas skiltis!!!

Redagavo Impaler
Ismok tema pirma pavadinti parodiai! Ir tema kelsim ten kur reikia nes TU nemoki jos tinkamai pakurti tinkamoje vietoje!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Noriu nemokamai zaisti psp zaidimus,viska padariau pagal pamokas,idejau ChickHEN is cia- http://pspslimhacks.com/chickhen-r2-for-fr...eleased/,tuomet idejau naujausia CFW enableri is cia- http://dl.qj.net/Custom-Firmware-Enabler-v...catid/151. Viska sudejau kur reikia,ChickHEN i PSP/PHOTO,o enableri i PSP/GAMES ir h.bin faila i pagrindini langa kai prijungiu psp prie pc kai atsiranda tas pagrindinis langas ten ji ir idejau.Zodziu viska padariau taip kaip reikia,veliau paleidau ChickHEN persikrove psp,ijungiau CFW enabler v. 3.50 paklausia ar as noriu ji intaliuoti,taip ir padarau-instaliuoju,tada pasileidzia meniu vel psp,nueinu ant katalogo psp/game ir visiskai nerodo joiu zaidimu-tuscia!!!!Rodo tiktais ta enbleri,kuri instaliavau ir paleidau,bet zaidimus nors ir 9 esu idejes i PSP/GAME kataloga kai sujungiau psp usb laidu su pc,bet per psp ju nerodo,kai "nulauziau" psp!!!Prasau,kas galite padekite man,nes gaila sumoketu 750Lt,beje jei reikia informacijos,tai psp fw yra 5.03 ir modelis-3004pb.Aciu is anksto kas pades man!!!! :) Ir prasyciau netrinti,arba perkelineti postu i kitas skiltis!!!

o kartais ne is ISO kataloga reiketu? pabandyk gal ten susikelus ims

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kartais ne is ISO kataloga reiketu? pabandyk gal ten susikelus ims

Bandziau ir i ISO ir i Games ir visvien tas pats...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai pačio CFW nereikia įrašyti po visų šitų?

Tai as jau temos pradzioje,savo komentare parasiau,kad kai ikeliau CFW enabler,tai ji paleidau per psp ir aktyvavau,ten paprase instaliuoti,tai sutikau ir instaliavo...Nors galbut tu apie kanors kitka sneki ko as nezinau?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai as jau temos pradzioje,savo komentare parasiau,kad kai ikeliau CFW enabler,tai ji paleidau per psp ir aktyvavau,ten paprase instaliuoti,tai sutikau ir instaliavo...Nors galbut tu apie kanors kitka sneki ko as nezinau?

Šiaip čia apskritai nerašo, kad reikia enabler instaliuoti:

How to Install,

Pre installation: Make sure you have a PSP-3000 or PSP-2000 with Firmware 5.03 – You need this for ChickHEN R2 to work.

1. Download ChickHEN R2 by Davee & Team Typhoon

2. Download 5.03 GEN-A Custom Firmware.

3. Install ChickHEN and run/load ChickHEN R2

4. Follow these steps below

01. Connect your PSP to the computer in USB Mode when you have loaded ChickHEN R2.

02. Unzip 5.03GEN-A_for_HEN.zip on your desktop by example

03. double-click on LAUNCH-ME.exe (GUI)

04.PSP Model : choose options PSP-2000 or PSP-3000 (depends of your PSP)

05.Mode : Choose option FULL

06. PSP Install : Choose option YES

07. Push START.

08.the files are copied on your PSP.

09. Disconnect the PSP from USB.

10. Launch the main EBOOT.PBP / Loader using ChickHEN R2 (only R2! NOT R1!).

11. When the app load, press L or R to flash the firmware in your flash. YOU ONLY NEED MAKE IT ONE TIME!

12. Press () to reboot in the custom firmware.

Redagavo griauciai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip čia apskritai nerašo, kad reikia enabler instaliuoti:

How to Install,

Pre installation: Make sure you have a PSP-3000 or PSP-2000 with Firmware 5.03 – You need this for ChickHEN R2 to work.

1. Download ChickHEN R2 by Davee & Team Typhoon

2. Download 5.03 GEN-A Custom Firmware.

3. Install ChickHEN and run/load ChickHEN R2

4. Follow these steps below

01. Connect your PSP to the computer in USB Mode when you have loaded ChickHEN R2.

02. Unzip 5.03GEN-A_for_HEN.zip on your desktop by example

03. double-click on LAUNCH-ME.exe (GUI)

04.PSP Model : choose options PSP-2000 or PSP-3000 (depends of your PSP)

05.Mode : Choose option FULL

06. PSP Install : Choose option YES

07. Push START.

08.the files are copied on your PSP.

09. Disconnect the PSP from USB.

10. Launch the main EBOOT.PBP / Loader using ChickHEN R2 (only R2! NOT R1!).

11. When the app load, press L or R to flash the firmware in your flash. YOU ONLY NEED MAKE IT ONE TIME!

12. Press () to reboot in the custom firmware.

Pas mane ChickHEN be R2 kazkodel....Beje gal zinai kaip issinstaliuoti ta CFW enabler,galvoju per nauja pabandysiu ji paleist? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane ChickHEN be R2 kazkodel....Beje gal zinai kaip issinstaliuoti ta CFW enabler,galvoju per nauja pabandysiu ji paleist? :)

Pagal mane visi šitie bajeriai dingsta, kai pilnai išjungi PSP ir vėl iš naujo įjungi. Bent jau taip būdavo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.