scalman

PS Vita naujienos ir diskusijos

Rekomenduojami pranešimai

As univere Anglijoj kasdien matau bent po 3-4 PS Vita, tai kavinukej, tai kieme ar kitur laisvu laiku zaidzia.

Bet 3DS vistiek dazniau matau, kasdien autobuse kasnors tikrai tures ir ant savo street pass i diena bent po 7-8 hitus gaunu jei i centra neinu.

Manau, kad Vita yra tikrai gera konsole ir nelaukia jos jokia mirtis, pagal ideja turetu buti geriau integruota su ateinanciu PS.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Damn, negraziai atrodo. Bet esu nusiteikes pozityviai ir tikiu kad bus kaip su 3DS. Vienintelis dalykas, kuris man nepatinka PS vitoj tai jo intergracija su PS3, jeigu as neturiu PS3 tai su dauguma zaidimu ir aplamai paciu Vita as negalesiu isnaudoti visu galimybiu, o uz tai ko negalesiu isnaudot nenoriu moketi papildomai. O be sito tai visai osom atrodo. Kaip Vitai sekas Europoj ir USA nezinai?

Tai kad ir be PS3 visas PS Vitos ir jos žaidimų galimybes gali išnaudot, o tie visi Cross-play, Cross-purchase, Remote Play ir kt. yra tik bonusas tiems kas turi abi platformas. Ir labai abejoju ar tai nors kiek įtakoja galutinę pačio žaidimo kainą vartotojui.

Pardavimų informaciją gali rasti vgchartz.com, nors ten toli gražu nėra tiksli informacija, bet bendrą vaizdą galima susidaryt. Ne į gerą pusę kolkas, ypač kai 3DS XL išleido, žaidimų vasarą nedaug ir t.t. Bus įdomiausia pasižiūrėt kokią įtaką rudenį turės AC3L bundle'ai ir COD: BOD išledimas. Jeigu tie du žaidimai nepakels Vitos pardavimų, tada jau nebeįsivaizduoju kas pakels... Ženklus kainos sumažinimas arba stiprus marketingas nebent. Bet kokiu atveju Sony turėtų papurtyt piniginę, ko matyt jie nelabai gali daryt. Pagaminti PS Vita detales kainuoja maždaug 160 dolerių, bet sudėjus softo vystymą, hw vystymo tyrimus ankstensniais metais, marketingą, pakavimą, shippingą, retaileriai kiek užsideda tai turbūt ir gausi PS Vita kainą jeigu ne dar daugiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na taip, bonusas, bet man atrodo ganetinai svarbus bonusas. O ir siaip spauda ar pats sony ypac reklamuoja visa ta intergracija tarp konsoliu kaip puiku vitos feature, ir man kaip neturinciam ps3 tai ganetinai atbaido. As sakau kaip man visas sitas atrodo, zmogui megstanciam geimint bet per daug nesidomejusiu paciu vita, ir manau yra dar kruva panasiu zmoniu su tokiom mintim. Tad reiktu keisti marketinga.

Nulauzimas ziauriai pagerintu pardavimus. Arba bent jau, kad kaip su 3DS gali lost DS geimus, taip nulaustu kad psp geimus normaliai galetum varyt. Tada galvojant pirkt psp apsvarstytum galimybe kiek damoketi ir prigriebt vita. O del zaidimu gerinanciu pardavimus tai bent mane labai suzavejo gow. Daug labiau nei cod'as.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na taip, bonusas, bet man atrodo ganetinai svarbus bonusas. O ir siaip spauda ar pats sony ypac reklamuoja visa ta intergracija tarp konsoliu kaip puiku vitos feature, ir man kaip neturinciam ps3 tai ganetinai atbaido. As sakau kaip man visas sitas atrodo, zmogui megstanciam geimint bet per daug nesidomejusiu paciu vita, ir manau yra dar kruva panasiu zmoniu su tokiom mintim. Tad reiktu keisti marketinga.

Nulauzimas ziauriai pagerintu pardavimus. Arba bent jau, kad kaip su 3DS gali lost DS geimus, taip nulaustu kad psp geimus normaliai galetum varyt. Tada galvojant pirkt psp apsvarstytum galimybe kiek damoketi ir prigriebt vita. O del zaidimu gerinanciu pardavimus tai bent mane labai suzavejo gow. Daug labiau nei cod'as.

Handheldas ir stacionari namų konsolė nėra tiesioginiai konkurentai. Tai dvi konsolių kategorijos, kurios pagrinde ne konkuruoja, o tik papildo viena kitą. O jei esi tikras geimeris, manau normalu, jog jei ir neturi, tai planuoji įsigyt tiek nešiojamą, tiek stacionarią konsolę, kad pajustum visas konsolių suteikiamas galimybes.

Kas dėl nulaužimo tai tu teisus. Jei ir išėję legendinių serijų žaidimai nepadės Sony pasiekt norimos apyvartos, tai tikrai tikėtina, kad Sony svarstytų nutekinti kokią saugumo spragą, leidžiančią pasileist piratinius psp žaidimus. Kas be ko, kelių mėnesių laikotarpyje išeitų fw atnaujinimas, užglaistantis tą saugumo spragą :)

Redagavo chem232

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nemanau, kad nulauzimo reikia Vitai, pardavimai gal ir padides konsoles, bet sumazes kureju/leideju susidomejimas konsole ir paciu zaidimu kokybe. Viskas bus matyt rudeni, kai bus zaidimu lietus ir per Kaledas, tada ir turetu padidet pardavimai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

IGNOLTA, todel ir sakau kad turetu nulauzt taip kaip 3DS'a. Ta prasme kad tik psp zaidimus eitu, o ne vitos. Vistiek psp geimu jau nekuria, is ju pelnosi tik psn'e. Tu pasizek pardavimus, dar dabar psp parduoda daugiau nei vitos(gal jau pasikeite, bet neperseniausiai taip buvo), ir sakykim, kad 30proc visu psp pirkeju galvoja pirataut. Tai jie apie vita net nemasto. O staiga atsiranda galimybe kiek damokejus isigyt viska ka butum gaves is psp plius vita galimybes(vien tu paciu psp geimu zaidimas su dviem analogais ka reiskia). O treciosiose salyse kaip Lietuva tai tas procentas galvojanciu pirataut dakyla iki kokiu 90. Tad vienintelis dalykas ka praranda tai pajamos is psp zaidimu psn'e(o juos ir taip ten papigiai atidavineja, kiek maciau), o gauna daug naujos konsoles pardavimu, kartu su tuo parduoda ir daugiau vitos zaidimu. Manau atsipirktu jiem toks apsaugos nuleakinimas. O ir developeriu ir aplamai spaudos akyse graziau atrodytu su kiek normalesniais pardavimais.

chem232

"Handheldas ir stacionari namų konsolė nėra tiesioginiai konkurentai." Taip, vienintelis ju konkurencingumas yra kad abu skirti geimint.

"Tai dvi konsolių kategorijos, kurios pagrinde ne konkuruoja, o tik papildo viena kitą." Taip, su PS Vita jos pradejo papildyt viena kita, t.y. jei turiu viena, man reikia ir kitos. Anksciau tai buvo dvi atskiros platformos neturejusios viena kitai didesnes itakos.

"O jei esi tikras geimeris, manau normalu, jog jei ir neturi, tai planuoji įsigyt tiek nešiojamą, tiek stacionarią konsolę, kad pajustum visas konsolių suteikiamas galimybes." Ir vat butent ka sakau, vita privercia mane galvoti, kad tam jog pajusciau visas konsoles galimybes turiu isigyti ir PS3. O kadangi as ps3 nemegstu, arba sakykim turiu xbox'a, arba siaip nenoriu leisti 1,5k. Prie ko tai priveda? Perku 3DS. Ta intergracija daugelio zaideju akyse tampa minusu, tad kaip sakiau sony turi keisti marketinga ir visa intergracija su ps3 palikti nuosalyje, turetu tai reklamuoti labiau kaip pliusa ps3(skatinant ps3 turetojus nusipirkti ir vita), o ne kaip pliusa vitos(atbaidant naujus galimus pirkejus "rodant" kad reikalinga isleist dar tiek pat pinigu ir ant ps3).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ok, tarkim perki 3DS. Kaip manai, ar išėjus Wii U Nintendo nesugalvos pasielgt panašiai kaip Sony? Mano nuomone, tokia tikimybė tikrai didelė. Ypač kai kalbama apie Mario serijos žaidimus :D

Iš dalies gal tave ir suprantu, bet pažiūrėk į pačią situaciją kitu kampu. Sony daro specialius pasiūlymus savo vartotojų ratui, kurių didžiąją dalį sudaro PS3 turėtojai, o tokių, kurie turi PSV, bet neturi PS3 procentaliai yra mažuma. Darydamas akcijas visiems neįtiksi, bet vis tiek stengiesi įtikt daugumai. Tad, mano nuomone, jokio marketingo keisti nereikia. Arba, kraštutiniu atveju, teikt specialius PS3'ims įsigyti PSV konsolių turėtojams, tik neįsivaizduoju, kaip tai būtų galima padaryti, apsisaugant nuo apgavysčių.

Davai, pakalbam konkrečiau. Kokios konkrečios Sony akcijos tau nepatinka?

Redagavo chem232

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

"o tokių, kurie turi PSV, bet neturi PS3 procentaliai yra mažuma" galima paklausti is kur si statistika? :D

Paaiskink apie kokias akcijas cia kalbi.

"Tad, mano nuomone, jokio marketingo keisti nereikia" PSV pardavimai sako ka kita.

Na o del 3DS, tai kalbu apie esama situacija, o kad ir padarytu kazkokia intergracija su WiiU(nors abejoju) butent tada ir skaitysis kaip bonusas, ateitu nauja galimybe jau turintiems 3DS ko pries tai nesitikejo. Ir tai butu bonusas 3DSui, o ne WiiU. Sony padare priesingai, jie reklamuoja intergracija kaip vitos bonusa, o ne ps3. Ir cia yra didziausia klaida. 3DS tures jau nemaza vartotoju rata ko pasekoje bus jau gerai pasirodes developeriu akyse, tad gali leisti sau rizikuoti.

Netgi jeigu as klystu ir esu neteisus, tai kad man susidaro toks "klaidingas" poziuris jau yra marketingo problema, nes esu tikras kad yra ir daugiau sitaip suklaidintu zmoniu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Keistos tavo abejonės. Nejaugi dar kyla klausimų, kurios konsolės vienetų parduota daugiau: ar tos, kuri debiutavo tik praėjusių metų pabaigoje, ar tos, kuri išėjo 2006-ųjų pabaigoje? Jei dar to neužtenka, tai galiu pridurt dar faktą, kad PS3 turi krūvą hitų, GTA, Uncharted serija, MGS, kurie tikrai smarkiai prisidėjo prie sėkmingų konsolės pardavimų. Na, bet galiu ir skaičius pateikt. Šių metų kovo duomenimis buvo parduota per visą laiką ~64 mln. PS3 konsolių ir ~1,4 mln. PSV konsolių. Tarkim, kad visi, kas turi PSV konsoles, neturi PS3 (nors taip realybėje tikrai nėra). Tokiu atveju gaunam, kad PSV vartotojai sudaro tik ~2 procentus visų žaidėjų. Tad manau į tavo pirmąją abejonę atsakiau.

Važiuojam toliau. Tu sakei, kad tau nepatinka Sony vykdomos akcijos, kurios vartotojus, turinčius PSV, bet neturinčius PS3, skatina dar papildomai įsigyt būtent PS3. Aš tavęs klausiau, kokias konkrečiai akcijas tu turi omenyje. Tu į klausimą atsakei klausimu, tad darau prielaidą, kad turi nuomonę be jokių argumentų. Aš irgi turiu nuomonę, bet priešingą ir man nesunku argumentuot. Vasario mėnesį buvo išėjusi akcija su Motorstorm RC žaidimu: už 5 GBP galėjai nusipirkt PSV versiją, o PS3 versiją gauti dovanų ir atvirkščiai. Kadangi dauguma vartotojų turi PS3 konsolę tai dauguma šią akciją interpretuoja, kaip Sony agitaciją įsigyt PSV. Tokių, kurie galvoja priešingai, kaip minėjau yra tik 2 procentai.

Toliau skaitydamas tavo įrašą suprantu, kad vis tik laikaisi savo nuomonės, jog dabartinė Sony politika bloga. Dar kartą paprašysiu tave konkretizuot faktus, nes nuomonė be fakto yra niekinė. Beje tavo klaidingas supratimas yra tavo, o ne kieno nors kito problema. O tai, jog manai, jog gali būti daugiau suklaidintų žmonių yra normalu, nes juk niekas nenori būti pats kvailiausias :)

Radau auksinį sprendimą. Nepirk tu tos PSV konsolės ir nebeskaudės galvos. Jei tu manai, jog handheldas, turintis geriausias technines specifikacijas tarp kitų handheldų ir saujelę labai kokybiškų žaidimų, bet labai nervuojantis savo agitacijų pirkt PS3 gausa bei mažais pasauliniais pardavimais, be to niekas nenulaužia jos, tai gal tikrai neverta tokios konsolės turėt. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

"Keistos tavo abejonės. Nejaugi dar kyla klausimų, kurios konsolės vienetų parduota daugiau: ar tos, kuri debiutavo tik praėjusių metų pabaigoje, ar tos, kuri išėjo 2006-ųjų pabaigoje?" Zinoma daugiau parduota ps3, taciau nesuprantu kuo tai susieja?

"Jei dar to neužtenka, tai galiu pridurt dar faktą, kad PS3 turi krūvą hitų, GTA, Uncharted serija, MGS, kurie tikrai smarkiai prisidėjo prie sėkmingų konsolės pardavimų." niekada nesakiau, kad ps3 yra nesekmingas. Kaip tik manau, kad tai puiki konsole, ir rinkciausi ja vietoj xbox'o.

"Na, bet galiu ir skaičius pateikt. Šių metų kovo duomenimis buvo parduota per visą laiką ~64 mln. PS3 konsolių ir ~1,4 mln. PSV konsolių. Tarkim, kad visi, kas turi PSV konsoles, neturi PS3 (nors taip realybėje tikrai nėra). Tokiu atveju gaunam, kad PSV vartotojai sudaro tik ~2 procentus visų žaidėjų. Tad manau į tavo pirmąją abejonę atsakiau." Na gerai. Pripazystu, kad didzioji dalis psv turetoju turi ir PS3. PS3 pardavimai pastaruoju metu tokie, kad paciam sony geda rodyt. PSV pardavimai irgi nieko gero. Tad tai tik dar labiau persa ideja jog dauguma kurie pirko psv jau turejo ps3. Ir tu nori pasakyti tai gerai? Tai didziule problema. Butent tai apie ka kalbu, naujas vartotojas, norintis isigyti PSV atsisako sios idejos, o seni ps3 vartotojai(nes ju nauju tikrai daug nera) yra vieninteliai PSV pirkejai. Butu nieko jeigu visi, ar bent dauguma ps3 turetoju pirktu psv, bet taip nera. Nauji zmones su sony nesusipazine i bendruomene neisilieja nes abi konsoles per brangu, o didzioji dalis ps3 turetoju net nesiruosia pirkti psv, ir prie ko tai priveda jau matome.

"Važiuojam toliau. Tu sakei, kad tau nepatinka Sony vykdomos akcijos, kurios vartotojus, turinčius PSV, bet neturinčius PS3, skatina dar papildomai įsigyt būtent PS3. Aš tavęs klausiau, kokias konkrečiai akcijas tu turi omenyje. Tu į klausimą atsakei klausimu, tad darau prielaidą, kad turi nuomonę be jokių argumentų." as klausiau, nes nesupratau apie kokias akcijas tu kalbi? Paspausk ctrl+f ir ivesk "akci", vienintelis kartas kai minejau zody akcija buvo mano klausime, cia tu pradejai apie akcijas kalbeti. Todel ir paklausiau ka turi omenyje.

"Vasario mėnesį buvo išėjusi akcija su Motorstorm RC žaidimu: už 5 GBP galėjai nusipirkt PSV versiją, o PS3 versiją gauti dovanų ir atvirkščiai. Kadangi dauguma vartotojų turi PS3 konsolę tai dauguma šią akciją interpretuoja, kaip Sony agitaciją įsigyt PSV. Tokių, kurie galvoja priešingai, kaip minėjau yra tik 2 procentai." Cia tu stipriai klysti, turejo ta akcija galioti tik is ps3 puses(arba isvis nebut), t.y. perkant ps3 gauni psv kopija. Manau elementaru kodel, bet matau, kad reikes paaiskinti.

As naujas vartotojas, mastau apie psv pirkima. Pamatau tokia akcija, ir galvoju :P ? Tai as nusipirkes psv turiu pirkti dar ir ps3, nes kitaip liksiu ant ledo, t.y. tie, kas turi abi konsoles gaus dvigubai daugiau uz ta pacia kaina negu as, norintis tik psv. Ir taip sony praranda nauja klienta. Negerai.

O dabar is kitos puses, as jau turiu ps3 esu vienas is tu senu vartotoju ieinantis y tavo minetus 64mil. Ir staiga pasirodo tokia akcija, kuri prie jau mano turimos konsoles skatina isigyti dar viena. Vienas is 10000 taip ir padaro, sony gerai. Jie su tokia akcija neturejo ko prarast, nes vartotojas jau buvo ir del tokios akcijos jis nedings, netgi jeigu jam tai nepatiks.

"Toliau skaitydamas tavo įrašą suprantu, kad vis tik laikaisi savo nuomonės, jog dabartinė Sony politika bloga. Dar kartą paprašysiu tave konkretizuot faktus, nes nuomonė be fakto yra niekinė." Statistika mano mielas drauge. PS3 ir PSV pardavimai siuo metu yra apgailetini. Ka tai reiskia? Kad reikia kazka keisti. Ir tai yra faktas. Man idomu kaip tu gali su tuo gincytis? 3DS pardavimai irgi buvo blogi, bet jie emese veiksmu, mazino kaina ir keite marketinga, o ne tik pasikliove dar ateinanciais zaidimais(ka siuo metu sony daro).

"Beje tavo klaidingas supratimas yra tavo, o ne kieno nors kito problema. O tai, jog manai, jog gali būti daugiau suklaidintų žmonių yra normalu, nes juk niekas nenori būti pats kvailiausias" man atrodo, kad as teisus. Tai kaip dabar zinai kad ne tu cia kvailys? Tu aiskini kaip su sony viskas gerai ir jie turetu toliau daryti ka daro, nors jis yra paskutineje vietoje pagal pardavimus, po microsoft ir nintendo. Manau nematai toliau savo fonboyistiskos nosies.

Redagavo narkata
Nesikeik

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

...PS3 ir PSV pardavimai siuo metu yra apgailetini. Ka tai reiskia? Kad reikia kazka keisti...

Nelabai noriu kištis į jūsų įdomų ginčą, bet turiu tave pataisyti. Dėl PSV sutinku, tačiau PS3 pardavimai šiuo metu yra puikūs. Per mėnesį vidutiniškai parduodama 480.000 konsolių visame pasaulyje. Tuo tarpu X360 per mėnesį parduodama 360.000, o Wii vos 240.000.

Gal tu geriau išmanai psichologiją, aš tai noobas šitoj srity. Bet man tavo pasakymas dėl PSV-PS3 integracijos skamba keistai. Bent jau man atrodo normalu, kad reklamuoja visas konsoles ypatybes. O jeigu aš gyvenu Afrikos kaime ir noriu nuriu nusipirkti 3DS, tai pagal idėja mane turi atbaidyt Street-pass nes jos nepanaudosiu? O žaidimai antraeilis dalykas paprastam vartotojui?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nelabai noriu kištis į jūsų įdomų ginčą, bet turiu tave pataisyti. Dėl PSV sutinku, tačiau PS3 pardavimai šiuo metu yra puikūs. Per mėnesį vidutiniškai parduodama 480.000 konsolių visame pasaulyje. Tuo tarpu X360 per mėnesį parduodama 360.000, o Wii vos 240.000.

Gal tu geriau išmanai psichologiją, aš tai noobas šitoj srity. Bet man tavo pasakymas dėl PSV-PS3 integracijos skamba keistai. Bent jau man atrodo normalu, kad reklamuoja visas konsoles ypatybes. O jeigu aš gyvenu Afrikos kaime ir noriu nuriu nusipirkti 3DS, tai pagal idėja mane turi atbaidyt Street-pass nes jos nepanaudosiu? O žaidimai antraeilis dalykas paprastam vartotojui?

PS3 pardavimai geri? Tai playmanija melage, arba kazka ne taip suprantu ( http://www.playmanija.lt/naujienos/sony-naujienos/3959-sony-paslepe-duomenis-apie-playstation-3-pardavima.html )

As psichologijos gal daug neismanau, bet tikrai esu daug skaites apie marketinga. Na o pavizdys su 3DS nelabai teisingas. Nes visu pirma didziaja daly to, ko gauni is streetpass gali gauti kitaip, su play coinsais.Antra 3DS nereklamuoja ir taip nesureiksmina streetpass'o. Rinka afrikoj yra pernelyg maza, kad i ja reiktu atsizvelgti. Jus nepatikesit kokie kvaili galutiniai vartotojai gali buti. Pats esu turejas geima(narsykliny) ir tikrai didzioji dauguma vartotoju yra su zemu iq, ir atrodo elementarius dalykus reikia aiskinti daugybe kartu. Puikus pavizdys butu velgi su 3DS, is pradziu zmones maise 3DS su DS serija del panasaus pavadinimo, isvaizdos, ir marketingo. Jeigu turejo DSi niekas nepirko 3DS manydami kad cia tik dar vienas didesnes reiksmes neturintis upgreidas. Nintendo tai suprate keite marketinga, ir pradejo reklamose akcentuoti ne nauja 3D funkcija, o tai kad 3DS yra nauja konsole su zaidimais kuriu nepazaisi ant DS. Mum atrodo kaip galima taip kvailai mastyti, bet nepamirskit, kad dauguma zmoniu nera rimti geimeriai ir tikrai neskaito jokiu portalu apie tai, taip pat daznai pirkejas buna vaiko mama kuri nieko nenusimano.

Siaip as pats suprantu, kad intergracija su ps3 yra tik salutine funkcija, bet tikrai daugelis to nesupras. Pats sony trugdo tai suprasti. Uztenka pasizet ju reklama leidziama per tv, isivaizduok, kad esi tevas nieko neismanantis apie geiminima, nori sunui nupirkti konsole, ir pamatai tokia reklama:

Ir ka tau ji rodo? Atrodo lyg vita butu ne atskira konsole o tarsi priedas prie ps3. Sakai nereikia sureiksminti tos intergracijos, bet kodel sony ja taip sureiksmina? Pripazink, kad daug nenusimanant ir pamacius tokia reklama tikrai kyla tos mintys ir abejones del Vitos kaip kad as sakiau. Tai didziule klaida ir manau jie tai jau patys suprato.

Vienintelis dalykas kuris man, kaip besidominciam geimeriui, nepatinka, tai butent ta akcija kuria anas bitchas ivardijo kaip pliusa. Sony daro blogai inicijuodami tokius dalykus. Labai paprastas pavizdys, tu nueini i turgu, prieini prie pardavejo(sony) ir nori nusipirkt agurku(motorstorm rc vitai) bet sony tau sako mes agurku neparduodam, parduodam tik agurkus su pomidorais(motorstorm rc ps3) uz 5 GBP, nu :P , as gi tik agurku noriu! Kam man pirkt ir agurkus ir pomidorus jeigu as pomidoram alergiskas ar atvirksciai. Bet toky dalyka jie galetu isspresti labai paprastai, agurku kaina 3GBP, pomidoru kaina 3GBP, agurku su pomidorais kaina 5GBP. Taip pirkdamas as nesijausciau apiplestas uz kazka ko net negalesiu panaudot(to zaidimo PS3 kopija) o svarbiausia kad turesiu pasirinkima, plius zinosiu, kad kiekviena kart perkant abiem konsolem galeciau nemazai sutaupyt tad isliks tas skatinimas nusipirkt ir kita konsole ir dings atbaidymas isigyt vita.

Redagavo narkata
Nesikeik

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Puiku, kad susikalbėjom dėl PSV turėtojų mažumos PS3 atžvilgiu. Sutinku, kad galbūt susimaišiau kalbėdamas apie akcijas, kai tu turėjai omenyje patį marketingą - visus aspektus susijusius su reklama bei kainom. Gal ir galima sutikt su tavo asmenine nuomone, bet noriu išsakyti ir savo mintį: šiuo metu PSV kaina yra pati didžiausia, tačiau ateityje tikrai mažės, o be to augs PSV žaidimų biblioteka. Manau, jog šie du faktoriai tikrai ateityje ženkliai išaugins PSV pardavimus. Galima ir šiuo metu atlikt tam tikrus su marketingu susijusius eksperimentus, bet Sony nuomone (kaip žinia, kas moka pinigus, tas ir muziką užsako), šiuo metu mažinti konsolės kainą ar koreguoti reklamas nėra tikslinga.

Anyway, kaip minėjai anksčiau, tau susidarė neigiamas požiūris dėl Sony marketingo. Manau, neigiamą nuomonę į teisingą pataisys ateityje ant PSV išeisiantys ekskliuzyviniai tavo mėgstamų serijų žaidimai ir žemesnė konsolės kaina. Jei ir tada galvosi skeptiškai, gal dar koks mėgstamas žaidimas bus išleistas ir vis tik kažkuriuo laiku bus prieita ta riba, kai viską apsvarstęs nuspręsi įsigyt PSV :run:

P. S. Gerai, kad tik nosis fonboystiska, dar galima su kauke vaikščiot, kad niekas nepastebėtų! :run:

Ne į temą

Beje, P. S. reiškia post scriptum, o ne PlayStation Nuotrauka
Redagavo chem232

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS Vita as kuriuo nors gyvenimo momentu butinai isigysiu(tiesiog negaliu be handheldu), reikia tik pinigu atliekamu turet. :alone: Na ir kaip suprantu plius minus gincas baigesi ir abu iki galo supratom savo pozicijas.

Galbut pabaigai pakomentuosiu sia tavo minty "šiuo metu PSV kaina yra pati didžiausia, tačiau ateityje tikrai mažės, o be to augs PSV žaidimų biblioteka. Manau, jog šie du faktoriai tikrai ateityje ženkliai išaugins PSV pardavimus." Vat vienas didesniu skirtumu tarp musu nuomones butent ir yra cia. As kai buvau su 3DS(tu tikriausiai labai nesidomejai) maciau ka jie dare, kad istrauktu save is duobes, jie mazino kaina ir pradejo pardavinet nuostolingai, jie keite marketinga, jie taip pat anonsavo kruva zaidimu, ir jeigu neklystu jie turejo tuo momentu anonsave daug daugiau system selleriu, plius vadovai labai stipriai susimazino sau algas. O Sony lauke ir viska deda ant ateinanciu zaidimu tikedamiesi kad jie pagerins pardavimus nors yra dar didesneje duobeje negu buvo nintendo. Tai, kaip busimam Vitos turetojui, man kelia nerima, nenoriu, kad jie metus lauktu(butent tiek reikes kad ta kaina galetu sumazeti) kol prades gereti pardavimai, nes sitaip praras labai daug developeriu demesio kurie butu galeja sukurti geru zaidimu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra vienas aspektas kurio mes tiksliai nežinom: kiek skiriasi PSV kaina lentynoje nuo konsolės pagaminimo išlaidų. Gal jau ir šiuo metu Sony pardavinėja PSV nuostolinga kaina. O grįžtant prie skaudžios temos su PS3 piršimu PSV turėtojams, tai gal ir nėra blogas (nors ir agresyvus) sprendimas, nes niekas iš Sony konkurentų tokių specifinių akcijų bei cross-play galimybių kol kas nesiūlo. Be to, manau jog žaidimų rinkoje galioja sezoniškumas vasara-žiema (pagal šiaurės pusrutulį), tad Sony gal ir neapsimoka labai nieko daryt, kadangi šiuo metu klientų perkamoji galia tik kapstosi iš šių metų minimumo. Vasarą juk žmonės keliauja ir nesėdi vietoje, todėl ir mažiau geimina. Žiema - geiminimo pikas. Nežinom ir daugiau faktorių, į kuriuos atsižvelgusi Sony šiuo metu tyli - finansinė padėtis, vykdomi projektai, vidinė restruktūrizacija ir t.t. Bet galima daryt prielaidą, kad jei Sony šiuo metu taip elgiasi, matyt turi didesnį riebalų sluoksnį sukaupę savyje :thumbsup4: O jei visgi bus pats blogiausias scenarijus koks begali būti, tai manau, jog Sony pasinaudos puikiu Nintendo pavyzdžiu.

Redagavo chem232

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• 🌟 **Prisijunkite prie GTPS3 nuotykių: jūsų galutinis Growtopia privatumo serveris!** 🌟 Ar esate pasiruošę pasinerti į gyvą pasaulį, kupiną kūrybiškumo ir begalinių galimybių? Neieškokite toliau — **GTPS3** yra vienas iš pirmųjų ir sėkmingiausių Growtopia privatumo serverių!  🌐 **Tyrinėkite unikalius bruožus:** GTPS3 yra ne tik bet kuris serveris — tai lobynas su **pritaikytais daiktais** ir **išskirtiniais bruožais**, skirtais pagerinti jūsų žaidimo patirtį. Nesvarbu, ar esate patyręs žaidėjas, ar naujokas Growtopia, mūsų serveris siūlo kažką kiekvienam! 💎 **Jaudinantys renginiai ir dovanos:** Prisijunkite prie mūsų **brangakmenių renginio** ir dalyvaukite jaudinančiose dovanose! GTPS3 visada vyksta kažkas, todėl tai ideali vieta bendrauti su gyvybinga bendruomene. 🛠️ **Tapkite mūsų komandos dalimi:** Ieškote būdo, kaip įsitraukti? Turime įvairių **moderatorių vaidmenų** ir daugybę kitų vaidmenų! Prisijunkite prie mūsų dedikuotos komandos ir padėkite mums sukurti svetingą ir linksmybių kupiną aplinką visiems žaidėjams. 🎮 **Kaip žaisti:** Pradėti labai paprasta! Apsilankykite mūsų svetainėje [gtps3.com](http://gtps3.com), kur rasite pamokas ir visą informaciją, reikalingą, kad galėtumėte pasinerti į veiksmą: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Prisijunkite prie mūsų bendruomenės:** Susijunkite su kitais žaidėjais ir sekite naujausią informaciją prisijungdami prie mūsų Discord bendruomenės [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Nepraleiskite progos patirti Growtopia taip, kaip niekada anksčiau! Prisijunkite prie GTPS3 šiandien ir atskleiskite savo kūrybiškumą pasaulyje, kuris priklauso tik jums. Tegul nuotykiai prasideda! 🌈✨ 🔗 **Nuorodos:** - Svetainė: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Linkime sėkmingo žaidimo! 🎉  
    • 🌟 **Join the Adventure with GTPS3: Your Ultimate Growtopia Private Server!** 🌟 Are you ready to dive into a vibrant world filled with creativity and endless possibilities? Look no further than **GTPS3**, one of the first and most successful Growtopia private servers!  🌐 **Explore Unique Features:** GTPS3 is not just any server—it's a treasure trove of **custom items** and **exclusive features** designed to enhance your gaming experience. Whether you're a seasoned player or new to Growtopia, our server offers something for everyone! 💎 **Exciting Events & Giveaways:** Join us for our **gems event** and take part in exciting giveaways! There's always something happening on GTPS3, making it the perfect place to engage with a lively community. 🛠️ **Become a Part of Our Team:** Looking for a way to get involved? We have various **moderator roles** and many other roles available! Join our dedicated team and help us create a welcoming and fun environment for all players. 🎮 **How to Play:** Getting started is easy! Visit our website at [gtps3.com](http://gtps3.com) for tutorials and all the information you need to jump into the action: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Join Our Community:** Connect with fellow players and stay updated on the latest news by joining our Discord community at [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Don't miss out on the chance to experience Growtopia like never before! Join GTPS3 today and unleash your creativity in a world that's all your own. Let the adventure begin! 🌈✨ 🔗 **Links:** - Website: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Happy gaming! 🎉a  
    • Šiandien oficialiai konsolių serveriai atjungti.  Vienas geresnių BF buvo. Daug valandų praleista. Smagūs laikai nebus pamiršti. R.i.P 
    • Concord nuostolius reikia kažkaip padengti. 😀 
    • @Mantinijo Dingę ir pas mane 5 ir 20 wallet funds, realiai ps apps'ą tik dėl to naudojau Bet prikišo žaidimų už tuos taškus, bet per metus reiktų labai daug pirkti, kad surinkti tuos 17k pts     
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos