scalman

PS Vita naujienos ir diskusijos

Rekomenduojami pranešimai

Supratau. Kokie dar papildomi "pribambasai"ten yra? Apart zaidimu, gal kazkas unikalaus, skirtingo nei psp buvo?? Siaip realiai, kokia yra labai gera kaina perkant ne is parduotuves. bet nauja su viskuo?? Ir ar Lietuvoj tai einamas dalyklas? Ta prasme, atsirastu norinciu nusipikrt? Nes gali but, kad baidosi butent to, kad reiks viska pirkt.

Šiaip iš esmės labai daug skiriasi nuo PSP. Bent jau man labai smagus ir labiausiai patikęs dalykas tai pilna PSN integracija. Gali rinkt Trofėjus, rašinėtis/šnekėtis su draugais, žaist online multiplayer ir pan. <--- Dėl šitų dalykų aš kaip ir Ogrion nenulaužinėčiau konsolės, nes jau nebenoriu prarast viso šito gėrio. Taip pat su programa Near gali susirast kas netoliese tavęs taip pat turi PS Vita. Pas mane 10 kilometrų atstumu rado 9 žmones. Kas dar naujo atsirado tai Augmented Reality žaidimai (pvz. Reality Fighters), visi tie įmantrūs valdymai ir t.t. Aš esu padaręs konsolės apžvalgą savo bloge, gali paskaityt apie viską plačiau - http://www.playmanija.lt/forumas/blogas/46/i128-pirmieji-ps-vita-ispudziai/

Anądien mačiau skelbime PS Vita už 600lt. Na jeigu ne koks fake skelbimas tai labai gera kaina, tik reiktų tau nusipirkt bent jau 4GB atminties kortelę, kurios kaina 69lt.

Na, ar einamas dalykas ar ne sunku pasakyt kai nėra jokios pardavimų statistikos. Pagal tai koks Lietuvoj populiarus buvo PSP, manyčiau anksčiau ar vėliau įsivažiuos ir PS Vita.

Redagavo GYNGA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tas pats ir su unit 13 jau vasario 23 dienas tipo turime sandelyje neesme ,kad isleido tik kovo 6... kazkokia nerimta parduotuve atrodo...

Ne į temą

Seniau ir aš Baituke apsipirkinėdavau, bet vieną sykį nuvylė, tai nuo to karto pas juos nieko nebeperku, nors kartais į jų tinklapį užsuku. Būna pas juos neblogų bajerių, gal kas esat seniau pastebėję, kad į titulinį puslapį deda kokią nors prekę, kurios būna ne sumažinta, o padidinta, tad eilutėje Sutaupykite rašo minusinę kainą. Tikras apsileidimas :thumbup:

Rama666, galiu tik papildyti kolegas, kad su PS Vita nulaužimu greitų rezultatų nenusimato. Vienintelis dalykas, į kurį hakeriai gali orientuotis, tai į PSP žaidimų paleidimą ant Vitos, nes išėjus OFW atnaujinimui, nauji Vitos žaidimai reikalaus to atnaujinimo, o PSP žaidimai - matyt ne, nebent Sony yra įdiegus ar greitu laiku įdiegs ir į PSP emuliatoriaus algoritmą, kuris tam tikrais laiko intervalais tikrintų, ar nėra išėjusios naujos OFW. Tokiu atveju, esant offline mėnesiui ar daugiau, PSP emuliatorius užsirakintų iki kito prisijungimo prie interneto. Na, čia mano tokie pamąstymai :)

Trumpai tariant, jei nori žaisti piratinius žaidimus ant Vitos, šiemet siūlau nieko nepirkt ir palaukt kokių pasiekimų iš Homebrew aplikacijų kūrėjų.

P.S. Aš už tai, kad PS Vita konsolės niekas nenulaužtų.

Redagavo chem232

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neblogos žinios, kitą mėnesį galima tikėtis FW updeito, kuris tikriausiai leis suderinamumą su dar daugiau (o gal ir visais) PSP žaidimų. Tikėkimės neliks užmirštas ir browseris, atsiras daugiau appsų :grt:

Looks like there’ll be another firmware update for the PS Vita sometime in April, if a brief Twitter conversation comes to fruition.

When one Twitter user mentioned that Pixeljunk Monsters wasn’t compatible with the new Sony handheld, developer Dylan Cuthbert replied with some encouraging news.

“They are ‘enabling’ it with a firmware update in April,” he said. “Stay tuned.”

Dylan is the founder of Q-Games, and the man responsible for the fantastic Pixeljunk series – the latest of which, 4am, is due out soon ish.

What else this update will cover is anyone’s guess just now, but hopefully a few more PSP titles will make the cut. Let’s hope this comes true, Monsters on the Vita would be wonderful.

Šaltinis: thesixthaxis.com via @dylancuthbert

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia kazkas rase del berods playmanijos ar lietuviu psn chato. Tai as irgi noreciau prisijungti :) psn: zombiukas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

toks durnas klausimas, ar yra skirtumas grafikoj tarp Uncharted demo ir pilnos versijos?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

toks durnas klausimas, ar yra skirtumas grafikoj tarp Uncharted demo ir pilnos versijos?

Skirtumo nėra, bet demo versijoj labai neįspūdingos vietos įdėta. Kažkaip man tose tamsiose aplinkose nelabai grafika gražiai atrodė, bet ten kur dieną džiunglėse tai labai gražu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

galvojau pries perkant pazaisiu DEMO zaidimu, nei vienas nepatiko nesuzavejo, aisku tikiu, kad dar nemoka gal isnaudot pilno galingumo jos...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

galvojau pries perkant pazaisiu DEMO zaidimu, nei vienas nepatiko nesuzavejo, aisku tikiu, kad dar nemoka gal isnaudot pilno galingumo jos...

Man tai kas patiko is demo, tai FIFA 12. Jei nesi sio zanro super fanas, o tik nori sumest retkarciais rungtynes (mano atvejis), tai demo pilnai pakanka. Aisku jei megsti visokius turnyrus ar career mode, tai jau tektu pirkt. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai tu gal nori pasakyt pries pirkdamas neziurejai jokiu gameplay Vitos? tai kam tu ja isvis pirkai? :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kokio tipo žaidimų tu labiausiai lauki?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pasitaike proga ir pirkau :) gal kada kelionej pravers ar pan. zaidimu siek tiek ziurejau, bet nera dar daug tu zaidimu :)

laukiu ko, man patinka lenktynes (forza, gran turismo, F-1 bet jutubej atrodo tragiskai :), NBA, ir kazkas kaip tomp raider ar uncharted.... uncharted nesuzavejo :)

jei kas nori pirkt, as savo parduodu, skelbimuose guli, galit pasiziuret 700 lietuvisku:)

pilnas komplektas +4 gb korta

Redagavo Eddko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS Store atsirado naujas nemokamas geimas Treasures of Montezuma Blitz :mellow:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, taigi renkames gal vel i party? :) siulau laika 20.00h SIANDIENA, taigi kas pamatys sia zinute veliau, rasot taip pat man PSN:Atsigauk69 imesiu i bendra playmanijos grupe :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pasitaike proga ir pirkau :thumbsup4: gal kada kelionej pravers ar pan. zaidimu siek tiek ziurejau, bet nera dar daug tu zaidimu :)

laukiu ko, man patinka lenktynes (forza, gran turismo, F-1 bet jutubej atrodo tragiskai :), NBA, ir kazkas kaip tomp raider ar uncharted.... uncharted nesuzavejo :)

jei kas nori pirkt, as savo parduodu, skelbimuose guli, galit pasiziuret 700 lietuvisku:)

pilnas komplektas +4 gb korta

Forza ant psvitos niekada nebus ... Uncharted ne demo reikia žaisti, ten jokio jo žavesio nepamatysi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS Store atsirado naujas nemokamas geimas Treasures of Montezuma Blitz :dribble:

Toks salyginai nemokamas, isnaudoji gyvybes ir siulo dasipirkt uz £0.79 arba laukt kol ataugs. :mml:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• todel, kad is witcherio tu jau zinai ko tiketis, o cia visiskai naujas IP. ir dar tikrai niekas neaisku apie ka. labiausiai uzkliuva, kad boba negrazi ir veiksmas kazkur kosmose. pirmas ispudis nekoks, bet palaukim. niekas gi nevercia preorderio daryt. pamatysim kazka daugiau tada gal jau aiskiau bus ar labiau hatint ar po truputi didinti smalsuma. vistiek cia gi naughty dog. kokybes standartai pas juos auksciausi
    • na filmas visada visas bus diske ir jam nereiks jokio patcho ar dlc  cia visai kitas reikalas. as irgi buciau pilnai uz tai, kad tureti patinkanti zaidima savo kolekcijoj, bet deja pilno zaidimo diske nera turbut jau nuo ps3/xbox360 laiku (butrent tada atsirado zaidimu patchai konsolese). butu labai gerai jei po kazkiek laiko kai zaidimas pilnai supatchintas ir su visai dlc butu isleidziamas fiziniu pavidalu, bet deja tas neapsimoka. gamepass  tai nuoma. labai gerai jei nezinai kas per zaidimas bet gal ir noretum ji pabandyt. o jei nepatinka tv su xbox gamepassu tai tam yra konsoles. xbox tampa servisu ir kuris butu pasiekiamas visur visiems ir ant bet ko... tuoj bus taip, kad pasileidinesi ant ps5 zaidima ir pirma ka pamatysi bus "Xbox Gamestudio" va kaip dabar su naughty dog naujausiu pristatytu zaidimu... daug hate'o, bet jei butu ps+ galima butu isbandyt nemokamai ir tada jau nusprest ar verta isigyti i savo kolekcija ar ne.. o kas del licenzijos tai ji ne visai tavo... gali but, kad zaidima turi nusipirkes, o jis jau isimtas is eshopo butent del kazkokios pasibaigusios licenzijos (panasiai kaip su senais gta. isimti is paduotuviu nes baigesi licenzija muzikai) o naujose zaidimo versijose tu muzikos ganalu paprasciausiai nera. ir siaip diskai dabar labiau kaip budas pigiau pazaisti zaidima. nupirkai, perejei, pardavei.. tai kuom ne prenumerata?
    • Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos