scalman

PS Vita naujienos ir diskusijos

Rekomenduojami pranešimai

Supratau. Kokie dar papildomi "pribambasai"ten yra? Apart zaidimu, gal kazkas unikalaus, skirtingo nei psp buvo?? Siaip realiai, kokia yra labai gera kaina perkant ne is parduotuves. bet nauja su viskuo?? Ir ar Lietuvoj tai einamas dalyklas? Ta prasme, atsirastu norinciu nusipikrt? Nes gali but, kad baidosi butent to, kad reiks viska pirkt.

Šiaip iš esmės labai daug skiriasi nuo PSP. Bent jau man labai smagus ir labiausiai patikęs dalykas tai pilna PSN integracija. Gali rinkt Trofėjus, rašinėtis/šnekėtis su draugais, žaist online multiplayer ir pan. <--- Dėl šitų dalykų aš kaip ir Ogrion nenulaužinėčiau konsolės, nes jau nebenoriu prarast viso šito gėrio. Taip pat su programa Near gali susirast kas netoliese tavęs taip pat turi PS Vita. Pas mane 10 kilometrų atstumu rado 9 žmones. Kas dar naujo atsirado tai Augmented Reality žaidimai (pvz. Reality Fighters), visi tie įmantrūs valdymai ir t.t. Aš esu padaręs konsolės apžvalgą savo bloge, gali paskaityt apie viską plačiau - http://www.playmanija.lt/forumas/blogas/46/i128-pirmieji-ps-vita-ispudziai/

Anądien mačiau skelbime PS Vita už 600lt. Na jeigu ne koks fake skelbimas tai labai gera kaina, tik reiktų tau nusipirkt bent jau 4GB atminties kortelę, kurios kaina 69lt.

Na, ar einamas dalykas ar ne sunku pasakyt kai nėra jokios pardavimų statistikos. Pagal tai koks Lietuvoj populiarus buvo PSP, manyčiau anksčiau ar vėliau įsivažiuos ir PS Vita.

Redagavo GYNGA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tas pats ir su unit 13 jau vasario 23 dienas tipo turime sandelyje neesme ,kad isleido tik kovo 6... kazkokia nerimta parduotuve atrodo...

Ne į temą

Seniau ir aš Baituke apsipirkinėdavau, bet vieną sykį nuvylė, tai nuo to karto pas juos nieko nebeperku, nors kartais į jų tinklapį užsuku. Būna pas juos neblogų bajerių, gal kas esat seniau pastebėję, kad į titulinį puslapį deda kokią nors prekę, kurios būna ne sumažinta, o padidinta, tad eilutėje Sutaupykite rašo minusinę kainą. Tikras apsileidimas :thumbup:

Rama666, galiu tik papildyti kolegas, kad su PS Vita nulaužimu greitų rezultatų nenusimato. Vienintelis dalykas, į kurį hakeriai gali orientuotis, tai į PSP žaidimų paleidimą ant Vitos, nes išėjus OFW atnaujinimui, nauji Vitos žaidimai reikalaus to atnaujinimo, o PSP žaidimai - matyt ne, nebent Sony yra įdiegus ar greitu laiku įdiegs ir į PSP emuliatoriaus algoritmą, kuris tam tikrais laiko intervalais tikrintų, ar nėra išėjusios naujos OFW. Tokiu atveju, esant offline mėnesiui ar daugiau, PSP emuliatorius užsirakintų iki kito prisijungimo prie interneto. Na, čia mano tokie pamąstymai :)

Trumpai tariant, jei nori žaisti piratinius žaidimus ant Vitos, šiemet siūlau nieko nepirkt ir palaukt kokių pasiekimų iš Homebrew aplikacijų kūrėjų.

P.S. Aš už tai, kad PS Vita konsolės niekas nenulaužtų.

Redagavo chem232

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neblogos žinios, kitą mėnesį galima tikėtis FW updeito, kuris tikriausiai leis suderinamumą su dar daugiau (o gal ir visais) PSP žaidimų. Tikėkimės neliks užmirštas ir browseris, atsiras daugiau appsų :grt:

Looks like there’ll be another firmware update for the PS Vita sometime in April, if a brief Twitter conversation comes to fruition.

When one Twitter user mentioned that Pixeljunk Monsters wasn’t compatible with the new Sony handheld, developer Dylan Cuthbert replied with some encouraging news.

“They are ‘enabling’ it with a firmware update in April,” he said. “Stay tuned.”

Dylan is the founder of Q-Games, and the man responsible for the fantastic Pixeljunk series – the latest of which, 4am, is due out soon ish.

What else this update will cover is anyone’s guess just now, but hopefully a few more PSP titles will make the cut. Let’s hope this comes true, Monsters on the Vita would be wonderful.

Šaltinis: thesixthaxis.com via @dylancuthbert

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia kazkas rase del berods playmanijos ar lietuviu psn chato. Tai as irgi noreciau prisijungti :) psn: zombiukas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

toks durnas klausimas, ar yra skirtumas grafikoj tarp Uncharted demo ir pilnos versijos?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

toks durnas klausimas, ar yra skirtumas grafikoj tarp Uncharted demo ir pilnos versijos?

Skirtumo nėra, bet demo versijoj labai neįspūdingos vietos įdėta. Kažkaip man tose tamsiose aplinkose nelabai grafika gražiai atrodė, bet ten kur dieną džiunglėse tai labai gražu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

galvojau pries perkant pazaisiu DEMO zaidimu, nei vienas nepatiko nesuzavejo, aisku tikiu, kad dar nemoka gal isnaudot pilno galingumo jos...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

galvojau pries perkant pazaisiu DEMO zaidimu, nei vienas nepatiko nesuzavejo, aisku tikiu, kad dar nemoka gal isnaudot pilno galingumo jos...

Man tai kas patiko is demo, tai FIFA 12. Jei nesi sio zanro super fanas, o tik nori sumest retkarciais rungtynes (mano atvejis), tai demo pilnai pakanka. Aisku jei megsti visokius turnyrus ar career mode, tai jau tektu pirkt. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai tu gal nori pasakyt pries pirkdamas neziurejai jokiu gameplay Vitos? tai kam tu ja isvis pirkai? :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kokio tipo žaidimų tu labiausiai lauki?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pasitaike proga ir pirkau :) gal kada kelionej pravers ar pan. zaidimu siek tiek ziurejau, bet nera dar daug tu zaidimu :)

laukiu ko, man patinka lenktynes (forza, gran turismo, F-1 bet jutubej atrodo tragiskai :), NBA, ir kazkas kaip tomp raider ar uncharted.... uncharted nesuzavejo :)

jei kas nori pirkt, as savo parduodu, skelbimuose guli, galit pasiziuret 700 lietuvisku:)

pilnas komplektas +4 gb korta

Redagavo Eddko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS Store atsirado naujas nemokamas geimas Treasures of Montezuma Blitz :mellow:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, taigi renkames gal vel i party? :) siulau laika 20.00h SIANDIENA, taigi kas pamatys sia zinute veliau, rasot taip pat man PSN:Atsigauk69 imesiu i bendra playmanijos grupe :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pasitaike proga ir pirkau :thumbsup4: gal kada kelionej pravers ar pan. zaidimu siek tiek ziurejau, bet nera dar daug tu zaidimu :)

laukiu ko, man patinka lenktynes (forza, gran turismo, F-1 bet jutubej atrodo tragiskai :), NBA, ir kazkas kaip tomp raider ar uncharted.... uncharted nesuzavejo :)

jei kas nori pirkt, as savo parduodu, skelbimuose guli, galit pasiziuret 700 lietuvisku:)

pilnas komplektas +4 gb korta

Forza ant psvitos niekada nebus ... Uncharted ne demo reikia žaisti, ten jokio jo žavesio nepamatysi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS Store atsirado naujas nemokamas geimas Treasures of Montezuma Blitz :dribble:

Toks salyginai nemokamas, isnaudoji gyvybes ir siulo dasipirkt uz £0.79 arba laukt kol ataugs. :mml:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• 🌟 **Prisijunkite prie GTPS3 nuotykių: jūsų galutinis Growtopia privatumo serveris!** 🌟 Ar esate pasiruošę pasinerti į gyvą pasaulį, kupiną kūrybiškumo ir begalinių galimybių? Neieškokite toliau — **GTPS3** yra vienas iš pirmųjų ir sėkmingiausių Growtopia privatumo serverių!  🌐 **Tyrinėkite unikalius bruožus:** GTPS3 yra ne tik bet kuris serveris — tai lobynas su **pritaikytais daiktais** ir **išskirtiniais bruožais**, skirtais pagerinti jūsų žaidimo patirtį. Nesvarbu, ar esate patyręs žaidėjas, ar naujokas Growtopia, mūsų serveris siūlo kažką kiekvienam! 💎 **Jaudinantys renginiai ir dovanos:** Prisijunkite prie mūsų **brangakmenių renginio** ir dalyvaukite jaudinančiose dovanose! GTPS3 visada vyksta kažkas, todėl tai ideali vieta bendrauti su gyvybinga bendruomene. 🛠️ **Tapkite mūsų komandos dalimi:** Ieškote būdo, kaip įsitraukti? Turime įvairių **moderatorių vaidmenų** ir daugybę kitų vaidmenų! Prisijunkite prie mūsų dedikuotos komandos ir padėkite mums sukurti svetingą ir linksmybių kupiną aplinką visiems žaidėjams. 🎮 **Kaip žaisti:** Pradėti labai paprasta! Apsilankykite mūsų svetainėje [gtps3.com](http://gtps3.com), kur rasite pamokas ir visą informaciją, reikalingą, kad galėtumėte pasinerti į veiksmą: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Prisijunkite prie mūsų bendruomenės:** Susijunkite su kitais žaidėjais ir sekite naujausią informaciją prisijungdami prie mūsų Discord bendruomenės [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Nepraleiskite progos patirti Growtopia taip, kaip niekada anksčiau! Prisijunkite prie GTPS3 šiandien ir atskleiskite savo kūrybiškumą pasaulyje, kuris priklauso tik jums. Tegul nuotykiai prasideda! 🌈✨ 🔗 **Nuorodos:** - Svetainė: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Linkime sėkmingo žaidimo! 🎉  
    • 🌟 **Join the Adventure with GTPS3: Your Ultimate Growtopia Private Server!** 🌟 Are you ready to dive into a vibrant world filled with creativity and endless possibilities? Look no further than **GTPS3**, one of the first and most successful Growtopia private servers!  🌐 **Explore Unique Features:** GTPS3 is not just any server—it's a treasure trove of **custom items** and **exclusive features** designed to enhance your gaming experience. Whether you're a seasoned player or new to Growtopia, our server offers something for everyone! 💎 **Exciting Events & Giveaways:** Join us for our **gems event** and take part in exciting giveaways! There's always something happening on GTPS3, making it the perfect place to engage with a lively community. 🛠️ **Become a Part of Our Team:** Looking for a way to get involved? We have various **moderator roles** and many other roles available! Join our dedicated team and help us create a welcoming and fun environment for all players. 🎮 **How to Play:** Getting started is easy! Visit our website at [gtps3.com](http://gtps3.com) for tutorials and all the information you need to jump into the action: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Join Our Community:** Connect with fellow players and stay updated on the latest news by joining our Discord community at [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Don't miss out on the chance to experience Growtopia like never before! Join GTPS3 today and unleash your creativity in a world that's all your own. Let the adventure begin! 🌈✨ 🔗 **Links:** - Website: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Happy gaming! 🎉a  
    • Šiandien oficialiai konsolių serveriai atjungti.  Vienas geresnių BF buvo. Daug valandų praleista. Smagūs laikai nebus pamiršti. R.i.P 
    • Concord nuostolius reikia kažkaip padengti. 😀 
    • @Mantinijo Dingę ir pas mane 5 ir 20 wallet funds, realiai ps apps'ą tik dėl to naudojau Bet prikišo žaidimų už tuos taškus, bet per metus reiktų labai daug pirkti, kad surinkti tuos 17k pts     
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos