scalman

PS Vita naujienos ir diskusijos

Rekomenduojami pranešimai

Galbūt esu ne pirmas pastebėjęs, bet vis tik noriu pasakyt, kad Near jau veikia, su location obtain viskas tvarkoj :)

EDIT: Vis tik pastebėjau, kad ne visada su vietos nustatymu viskas pavyksta

Pas mane visdar Could not obtain :D

EDIT: va, jau ir pas mane Near susitvarkė :)) rado net DU žmones 8km atstumu :D

-------------------------------------------------------------------------------

Jei kas esat užregisravę savo PS Vita ant US PSN accounto rytoj galėsit parsisiųst MotorStorm RC nemokamai plius dar gausit papildomą RC mašinytę. Akcija bus ribotam laikui, daugiau info - http://blog.us.playstation.com/2012/03/05/motorstorm-rc-driving-to-ps-vita-for-free-courtesy-of-scion/comment-page-2/#comments

Ne į temą

Gaila kad tik US PS Store šita akcija :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jo , WTF tik US , Mano pagrindinis acc UK.. O jei as susikuriu US acc , atisiunciu geima isiloginu i UK ir galiu lost ir rinkt trofejus i UK?

P.S. Neranda man NEAR mano locationo :/

Redagavo Magnumas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo , WTF tik US , Mano pagrindinis acc UK.. O jei as susikuriu US acc , atisiunciu geima isiloginu i UK ir galiu lost ir rinkt trofejus i UK?

Ne, įmanoma nebent demo versijas parsisiųst iš kitų regionų acc ir paskui persiloginus jas toliau sėkimingai žaist, kaip pavyzdžiui kai kurie su Gravity Rush demo taip padarė. Bet su pilnais žaidimais nieko nebus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žadėto ir jau užmiršto PS Suite open beta SDK pasirodys balandį, o pilnas SDK ir ko gero pats PS Suite bus išleistas "vėliau šiais metais". Dev'ams SDK prenumerata kainuos 99$ per metus, todėl galima bus tikėtis tikrai nemažai officialių homebrew appsų.

It's been many months since we first heard about this PlayStation SDK, which entered closed beta for a chosen few back in November. Now we're told the open beta will arrive in April, allowing any interested developer to create content for the PS Suite, which will ultimately be accessible to all PlayStation-certified Android smartphones and tablets as well as the PS Vita. This beta of the SDK will be free of charge, while the official version will come "later this year" and require a $99 annual subscription in return for allowing devs to make their wares commercially available on Sony's platform. This should herald good times for users too: People still have to go to crazy lengths just to access homebrew on their Sony handheld.

Šaltinis: engadget.com

Redagavo GYNGA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

su tais 3 zaidimais pardavimai jau butu garantuoti :thumbup:

Nuotrauka

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia grynai naujas Monster Hunter, ar koks nors portas? Niekad nesidomejau MH, tai nezinau :S

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia grynai naujas Monster Hunter, ar koks nors portas? Niekad nesidomejau MH, tai nezinau :S

na nieks nieko nezino , bet prie FF tai jau prirasyta HD. jei tai real tai greiciausia bus tiesiog pagrazinti portai.na ir pavadinimai tie patys. nors PSV ir taip pagrazina tuos pacius PSP zaidimus.

del GTA vice city Nights tai kazkas idomiau butu. gal ten tiesiog sudeti abu PSP GTA zaidimai bus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na "Tales of Innocence R" jau yra isleistas Japonijoj ant vitos, tai yra portas is nintendo ds kuris buvo isleistas 2007 metais su papildomu turiniu.

Deja nei vienas is ju nera lokalizuotas uz JAP ribu, butu visai nieko is sony puses jei ir daugiau tokiu, kad ir portu is senesniu zaidimu padarytu, kurie tik JAP buvo iseja.

p.s. "Final Fantasy Type-0" nera portas, jis jau senai JAP isejas ant vitos, tai speju cia bus tik lokalizuota versija.

Redagavo ogrion

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Tikiuosi, kad Vice City bus iš IV, o ne iš III eros, nors nenusivilčiau, jei taip ir nebūtų, kadangi kūrėjai ir ant senojo varikliuko pridės įvairių funkcijų, išnaudojančių konsolę. Įdomu, kada Rockstar'ai pradės šio žaidimo kūrimą, bet matyt tik po Max Payne 3 išleidimo. Tiesa, kol kas nėra jokių oficialių pranešimų iš kūrėjų pusės, tai labai realu, kad žaidimą išleistų jau po GTA V, jeigu toks žaidimas išvis bus (čia apie GTA VCN).

na nieks nieko nezino , bet prie FF tai jau prirasyta HD. jei tai real tai greiciausia bus tiesiog pagrazinti portai.na ir pavadinimai tie patys. nors PSV ir taip pagrazina tuos pacius PSP zaidimus.

del GTA vice city Nights tai kazkas idomiau butu. gal ten tiesiog sudeti abu PSP GTA zaidimai bus.

Ne į temą

Jei būtų abiejų PSP GTA mix'as (GTA LCS ir GTA VCS), tada tai būtų žaidimas ne tik su Vice City, bet ir su Liberty City miestu. Aišku, tokiu atveju ko gero būtų III era. Na, o veiksmas vyktų kokiais 1993-1997 metais. Manau, būtų šaunus variantas :thumbup:
Redagavo chem232

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Music Unlimited appsas atsirado PS Store, bet bent jau man rašo service is not available in your country/region.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas norit pakalbet per party? :first: Rasykit man i psn:Atsigauk69 pakviesiu i plamanijos party, o tie kurie zino ir yra jau pakviesti pasijunkit. laukiu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Music Unlimited appsas atsirado PS Store, bet bent jau man rašo service is not available in your country/region.

O kaip jum su paciu ps store? Man sia visa savaite meto pranesimus under maintenance. Bet is n-tojo karto prisijungia. Tas pats ir prisijungus, vis meto ta lentele ir tik is kazkelinto karto pavyksta paziureti/parsisiusti ko reik.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip jum su paciu ps store? Man sia visa savaite meto pranesimus under maintenance. Bet is n-tojo karto prisijungia. Tas pats ir prisijungus, vis meto ta lentele ir tik is kazkelinto karto pavyksta paziureti/parsisiusti ko reik.

Man viskas normaliai, maintenance man rodė tik tą dieną kai iš tikro buvo maintenance. Gali būt, kad negaluoja serveris, kuriame užregistruotas tavo PSN accountas ar kažkas panašaus. O Trophies, Friends appsai normaliai veikia? Arba PS Store per PS3?

------------------------------------------------------------------------------

Kas norėsit pažiūrėt PS Vita game heaven tai už dešimt minučių (13:00 Lietuvos laiku) prasidės. Bus parodyti nauji žaidimai, appsai. Tiesa, renginys vyksta Japonijoj tai jei kas kartais nemokat japoniškai tai iškart pasakau, kad nieko nesuprasit :D broadcast'as - http://www.jp.playstation.com/gametengoku/

Redagavo GYNGA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man viskas normaliai, maintenance man rodė tik tą dieną kai iš tikro buvo maintenance. Gali būt, kad negaluoja serveris, kuriame užregistruotas tavo PSN accountas ar kažkas panašaus. O Trophies, Friends appsai normaliai veikia? Arba PS Store per PS3?

PS3 dar nebuvau ijunges nuo vasario 22, bet ideja gera. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• 🌟 **Prisijunkite prie GTPS3 nuotykių: jūsų galutinis Growtopia privatumo serveris!** 🌟 Ar esate pasiruošę pasinerti į gyvą pasaulį, kupiną kūrybiškumo ir begalinių galimybių? Neieškokite toliau — **GTPS3** yra vienas iš pirmųjų ir sėkmingiausių Growtopia privatumo serverių!  🌐 **Tyrinėkite unikalius bruožus:** GTPS3 yra ne tik bet kuris serveris — tai lobynas su **pritaikytais daiktais** ir **išskirtiniais bruožais**, skirtais pagerinti jūsų žaidimo patirtį. Nesvarbu, ar esate patyręs žaidėjas, ar naujokas Growtopia, mūsų serveris siūlo kažką kiekvienam! 💎 **Jaudinantys renginiai ir dovanos:** Prisijunkite prie mūsų **brangakmenių renginio** ir dalyvaukite jaudinančiose dovanose! GTPS3 visada vyksta kažkas, todėl tai ideali vieta bendrauti su gyvybinga bendruomene. 🛠️ **Tapkite mūsų komandos dalimi:** Ieškote būdo, kaip įsitraukti? Turime įvairių **moderatorių vaidmenų** ir daugybę kitų vaidmenų! Prisijunkite prie mūsų dedikuotos komandos ir padėkite mums sukurti svetingą ir linksmybių kupiną aplinką visiems žaidėjams. 🎮 **Kaip žaisti:** Pradėti labai paprasta! Apsilankykite mūsų svetainėje [gtps3.com](http://gtps3.com), kur rasite pamokas ir visą informaciją, reikalingą, kad galėtumėte pasinerti į veiksmą: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Prisijunkite prie mūsų bendruomenės:** Susijunkite su kitais žaidėjais ir sekite naujausią informaciją prisijungdami prie mūsų Discord bendruomenės [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Nepraleiskite progos patirti Growtopia taip, kaip niekada anksčiau! Prisijunkite prie GTPS3 šiandien ir atskleiskite savo kūrybiškumą pasaulyje, kuris priklauso tik jums. Tegul nuotykiai prasideda! 🌈✨ 🔗 **Nuorodos:** - Svetainė: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Linkime sėkmingo žaidimo! 🎉  
    • 🌟 **Join the Adventure with GTPS3: Your Ultimate Growtopia Private Server!** 🌟 Are you ready to dive into a vibrant world filled with creativity and endless possibilities? Look no further than **GTPS3**, one of the first and most successful Growtopia private servers!  🌐 **Explore Unique Features:** GTPS3 is not just any server—it's a treasure trove of **custom items** and **exclusive features** designed to enhance your gaming experience. Whether you're a seasoned player or new to Growtopia, our server offers something for everyone! 💎 **Exciting Events & Giveaways:** Join us for our **gems event** and take part in exciting giveaways! There's always something happening on GTPS3, making it the perfect place to engage with a lively community. 🛠️ **Become a Part of Our Team:** Looking for a way to get involved? We have various **moderator roles** and many other roles available! Join our dedicated team and help us create a welcoming and fun environment for all players. 🎮 **How to Play:** Getting started is easy! Visit our website at [gtps3.com](http://gtps3.com) for tutorials and all the information you need to jump into the action: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Join Our Community:** Connect with fellow players and stay updated on the latest news by joining our Discord community at [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Don't miss out on the chance to experience Growtopia like never before! Join GTPS3 today and unleash your creativity in a world that's all your own. Let the adventure begin! 🌈✨ 🔗 **Links:** - Website: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Happy gaming! 🎉a  
    • Šiandien oficialiai konsolių serveriai atjungti.  Vienas geresnių BF buvo. Daug valandų praleista. Smagūs laikai nebus pamiršti. R.i.P 
    • Concord nuostolius reikia kažkaip padengti. 😀 
    • @Mantinijo Dingę ir pas mane 5 ir 20 wallet funds, realiai ps apps'ą tik dėl to naudojau Bet prikišo žaidimų už tuos taškus, bet per metus reiktų labai daug pirkti, kad surinkti tuos 17k pts     
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos