scalman

PS Vita naujienos ir diskusijos

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Cool story bro ;)

Aš tai šiandien irgi Euronicse šiandien buvau, bet ten Vitalijos tik supakuotos, matyt dėl to kad pakankamai nedidelis ten tas jų salonas. Tai pasižiūrėjau žaidimus, tos pačios kainos kaip TC tik neradau Unit 13, kuris mane labai domina. Reiks eit rytoj paklaust.

Ne į temą

o as tai vitos zaidimu,mc ozo euronicse kazkaip nemaciau tik pacia vita,gal blogai ziurejau :)
Redagavo GYNGA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o as tai vitos zaidimu,mc ozo euronicse kazkaip nemaciau tik pacia vita,gal blogai ziurejau ;)

Ne į temą

Blogai žiūrėjai, ten tos Vitos žaidimų dėžutės žymiai mažesnės, bet ryškiai mėlynos.
Redagavo GYNGA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Blogai žiūrėjai, ten tos Vitos žaidimų dėžutės žymiai mažesnės, bet ryškiai mėlynos.

Ne į temą

kogero buvau apzavetas blondines grozio ir nemaciau ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Cool story bro :thumbsup4:

Aš tai šiandien irgi Euronicse šiandien buvau, bet ten Vitalijos tik supakuotos, matyt dėl to kad pakankamai nedidelis ten tas jų salonas. Tai pasižiūrėjau žaidimus, tos pačios kainos kaip TC tik neradau Unit 13, kuris mane labai domina. Reiks eit rytoj paklaust.

Tai kad man atrodo Unit 13 dar neisleistas. Amazon.co.uk skelbia kad release date tik kovo 9

Beje, vienoje lietuviskoje internetineje parduotuveje Unit 13 tik 95 tekainuoja :) Lyginant su kitais zaidimais, mano manymu gana pigu :)

Redagavo crek

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aišku apie ps vita nulaužimą kalbėt dar kvaila, per anksti, bet kaip manot įmanomas toks pats variantas kaip ir su psp? Aš kažkaip galvoju kadangi butu firmaware nulaužimas, tai manau butu labai daug updeit'u kaip ir su Xbox 360..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aišku apie ps vita nulaužimą kalbėt dar kvaila, per anksti, bet kaip manot įmanomas toks pats variantas kaip ir su psp? Aš kažkaip galvoju kadangi butu firmaware nulaužimas, tai manau butu labai daug updeit'u kaip ir su Xbox 360..

Ne į temą

Manau neįmanomas, tikrai bus sunkiau PS Vita FW nulaužt. O jei dar updeitus darys kaip ant PS3 tai ir iš to nulaužimo nieko gero jei negalėsi naujausių žaidimų lošt
Redagavo GYNGA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei ka erzina automatinis bluetooth aktyvavimasis kiekviena karta pekrovus konsole, tai yra stai toks sprendimas: aktyvuojate flight mode ir tada aktyvuojate WIFI. Viskas, bluetooth turetu nebeisijungineti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aj kazkaip as galvoju gal pirkt tik originalus taupyt ant ju ir pirkt jeigu kada nors atristu tai manau liksiu prie originalios konsoles. Vis kazkaip maloniau ,kai zaidima su dezute turi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skype and browser update coming soon

The Skype application is undoubtedly the most notable absentee from the launch of the Western PSVita, especially for a console that aims to open social networks. Sony will eventually make the software available on PlayStation Store, as recently indicated Manrique Brenes, the Director of Product Management and Business Development for Skype. He said users can chat and launch voice conversations and / or depending on the platforms to be connected. Apparently it is also possible to make phone calls at a small fee. In the wake of the clarification provided by Skype, Sony announced on Twitter that "Skype will be there very soon, accompanied by improvements in web browser." This is coming from the current inability to watch content on YouTube. The update will be more than respectable and we will keep you informed of the release date of all these funny things.

Va čia tai gera naujiena, neužilgo gausim Skype ant PS Vita :) ir tuo pat metu išeis browserio patobulinimai, kurie mano nuomone yra išties reikalingi. Taipogi eina šnekos, kad gal atsiras Flash palaikymas, kas būtų išvis super.

Šaltinis: PSPISO forumas via Manrique Brenes ir Sony twitter

Redagavo GYNGA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va čia tai gera naujiena, neužilgo gausim Skype ant PS Vita :) ir tuo pat metu išeis browserio patobulinimai, kurie mano nuomone yra išties reikalingi. Taipogi eina šnekos, kad gal atsiras Flash palaikymas, kas būtų išvis super.

Skype taip ir maniau ,kad anksciau ar veliau isleis ant Vitos bet jeigu atsiras Flash palaikymas tai man sitai konsolej nebetruks nieko Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei kam įdomu radau seną pic'ą kur parodytas Skype interfeisas ant Vitos - Nuotrauka

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bent Lietuviskas raides integruotu, butu jau gerai. :).. tikrai netikejau kad bus vel tapati problema kaip ir su psp.

Nuotrauka

navigacija tai visiska gryba pjauna, ateiti sutvarkyt turetu.

Redagavo audriuxs

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bent Lietuviskas raides integruotu, butu jau gerai. :).. tikrai netikejau kad bus vel tapati problema kaip ir su psp.

Tai ir ant PS3 ta pati problema. Tik man pasirode, kad Vitoj yra daugiau LT raidziu. Buvau atsivertes Lietryti, tai truksta tik keliu raidziu. Bet skaityt jau imanoma.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Planuoju savaja Vita sakytis is amazon.co.uk, tik is ten niekad nebuvau pirkes. Kiek kainuotu atsiuntimas? Zadu imt PSVita (Wifi) + 8GB korta + FIFA. Kadangi yra bundle offeris kortele kainuos 20svaru, fifa 15 svaru. Viso gaunasi 232svarai. Tai vat kiek isviso tada kainuotu? Atsiuntimas labai brangus butu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki,taigi siandien su draugais nulekem i oza,as iskart spaudziau i euronics :) ir netiketai ten pamaciau blondine su vita rankoje.ji man pasiule pazaist su vita savaime aisku as neatsisakiau ir ispudziai super!teko zaist reality fighter taip atrodo vadinasi :) nu ir tikrai super net nesitikejau kad taip patiks.visiem siulau nusigaut i euronics ir isbandyt vita.nuosiol tupysiu tuos 900lt ir pirksiu wi-fi modeli :D

Ne į temą

Šiandien nuėjau vėl į Euronics, tik šįkart ir aš radau [gražią] blondinę. Sako gal nori pabandyt?. Aš taip į ją pažiūrėjau :) , sakau jau bandžiau :DD Davė pabandyt Uncharted pilną verisiją, žiauriai patiko (labiau nei demo). Sakė kad Uncharted geriausias, pati tipo labai užsikabliavo žaisdama. Tai ir pasiėmiau Uncharted, kiek pažaidžiau tai kolkas labai patiko :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• 🌟 **Prisijunkite prie GTPS3 nuotykių: jūsų galutinis Growtopia privatumo serveris!** 🌟 Ar esate pasiruošę pasinerti į gyvą pasaulį, kupiną kūrybiškumo ir begalinių galimybių? Neieškokite toliau — **GTPS3** yra vienas iš pirmųjų ir sėkmingiausių Growtopia privatumo serverių!  🌐 **Tyrinėkite unikalius bruožus:** GTPS3 yra ne tik bet kuris serveris — tai lobynas su **pritaikytais daiktais** ir **išskirtiniais bruožais**, skirtais pagerinti jūsų žaidimo patirtį. Nesvarbu, ar esate patyręs žaidėjas, ar naujokas Growtopia, mūsų serveris siūlo kažką kiekvienam! 💎 **Jaudinantys renginiai ir dovanos:** Prisijunkite prie mūsų **brangakmenių renginio** ir dalyvaukite jaudinančiose dovanose! GTPS3 visada vyksta kažkas, todėl tai ideali vieta bendrauti su gyvybinga bendruomene. 🛠️ **Tapkite mūsų komandos dalimi:** Ieškote būdo, kaip įsitraukti? Turime įvairių **moderatorių vaidmenų** ir daugybę kitų vaidmenų! Prisijunkite prie mūsų dedikuotos komandos ir padėkite mums sukurti svetingą ir linksmybių kupiną aplinką visiems žaidėjams. 🎮 **Kaip žaisti:** Pradėti labai paprasta! Apsilankykite mūsų svetainėje [gtps3.com](http://gtps3.com), kur rasite pamokas ir visą informaciją, reikalingą, kad galėtumėte pasinerti į veiksmą: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Prisijunkite prie mūsų bendruomenės:** Susijunkite su kitais žaidėjais ir sekite naujausią informaciją prisijungdami prie mūsų Discord bendruomenės [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Nepraleiskite progos patirti Growtopia taip, kaip niekada anksčiau! Prisijunkite prie GTPS3 šiandien ir atskleiskite savo kūrybiškumą pasaulyje, kuris priklauso tik jums. Tegul nuotykiai prasideda! 🌈✨ 🔗 **Nuorodos:** - Svetainė: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Linkime sėkmingo žaidimo! 🎉  
    • 🌟 **Join the Adventure with GTPS3: Your Ultimate Growtopia Private Server!** 🌟 Are you ready to dive into a vibrant world filled with creativity and endless possibilities? Look no further than **GTPS3**, one of the first and most successful Growtopia private servers!  🌐 **Explore Unique Features:** GTPS3 is not just any server—it's a treasure trove of **custom items** and **exclusive features** designed to enhance your gaming experience. Whether you're a seasoned player or new to Growtopia, our server offers something for everyone! 💎 **Exciting Events & Giveaways:** Join us for our **gems event** and take part in exciting giveaways! There's always something happening on GTPS3, making it the perfect place to engage with a lively community. 🛠️ **Become a Part of Our Team:** Looking for a way to get involved? We have various **moderator roles** and many other roles available! Join our dedicated team and help us create a welcoming and fun environment for all players. 🎮 **How to Play:** Getting started is easy! Visit our website at [gtps3.com](http://gtps3.com) for tutorials and all the information you need to jump into the action: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Join Our Community:** Connect with fellow players and stay updated on the latest news by joining our Discord community at [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Don't miss out on the chance to experience Growtopia like never before! Join GTPS3 today and unleash your creativity in a world that's all your own. Let the adventure begin! 🌈✨ 🔗 **Links:** - Website: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Happy gaming! 🎉a  
    • Šiandien oficialiai konsolių serveriai atjungti.  Vienas geresnių BF buvo. Daug valandų praleista. Smagūs laikai nebus pamiršti. R.i.P 
    • Concord nuostolius reikia kažkaip padengti. 😀 
    • @Mantinijo Dingę ir pas mane 5 ir 20 wallet funds, realiai ps apps'ą tik dėl to naudojau Bet prikišo žaidimų už tuos taškus, bet per metus reiktų labai daug pirkti, kad surinkti tuos 17k pts     
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos