scalman

PS Vita naujienos ir diskusijos

Rekomenduojami pranešimai

Sveikinu! O release'as ne rytoj kartais? >.< Kaip cia taip anksti gavai?

Palosk, ar dar ka nuveik, ir aprasyk daugiau ispudziu :)

Beje, jei gali paziurek ar yra toks dalykas kaip "Playstation Suite" t.y ten turetu but xperia play telefono keletas zaidimu, tarp ju ir minecraft pocket edition. Kazkada sony zadejo kad tas "Suite" taip pat bus pasiekiamas ir per Vita. Aciu :)

Del PS Suite tai jo dar nera. Keista, kad dar neisleido jo ant Vitos, matyt pirmiausia sistemos bugus taiso.

Gal kas bandėt Table Football ant Vitos? :thumbsup4: Nes nesupratu, per How To Play reikia oru perduot kamuolį ir ten parodo kaip daryt aš gal 50 kartų dariau ir vistiek rašo Oops! Try again! Nesuprantu ar čia koks bugas ar aš jau čia toks retarded, kad nesugebu to paso paduot :fedup:

Redagavo GYNGA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na va isbandziau demo Uncharted. Unit 13 ir WipeOut tai labiausiai patiko Uncharted. Antra vieta duociau Unit 13. P.S Audiuxs, narkata, gynga pakvieciau i psn draugus. :thumbsup4:

EDIT: Isbandziau ModNation racers linksmas zaidimukas man patiko (Y)

Redagavo MrAlex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabandžiau pasigamint pats tą AR kortelę, tiesiog perpiešiau tą juodą paveiksliuką ant lapelio ir puikiai suveikė, net nereikia labai tiksliai atkartot ir nuspalvinau aš jį ne juodai, o mėlynai. Nereiks tų kortelių nešiotis, galima bus ant sąsiuvinio nusipaišyt ir žaist :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas esat neabejingi sportiniams žaidimams, būtina pabandykit FIFA Football. Puikus žaidimas, ypač lyginant su PSP :D

Ne į temą

Aš taip pat visus žinomus Vitos turėtojus pakviečiau į draugus per PSN :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va isbandziau demo Uncharted. Unit 13 ir WipeOut tai labiausiai patiko Uncharted. Antra vieta duociau Unit 13. P.S Audiuxs, narkata, gynga pakvieciau i psn draugus. :D

EDIT: Isbandziau ModNation racers linksmas zaidimukas man patiko (Y)

Jojo uncharted nustebino. Kazkas cia rase, kad geresne versija nei ps3. Taip ir yra :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS Vita vartotojams per PSN jau prieinama visa GTA trilogija ant PSP (GTA LCS, GTA VCS, GTA CTW). Visas rinkinys dabar tik už 21 GBP.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS Vita vartotojams per PSN jau prieinama visa GTA trilogija ant PSP (GTA LCS, GTA VCS, GTA CTW). Visas rinkinys dabar tik už 21 GBP.

galetu but nemokamas geriau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

galetu but nemokamas geriau :)

Galėtų :) Bet šį mėnesį Sony šiems žaidimams ir taip taiko akciją, kai kiekvienas kainuoja po 7 GBP, o po šio mėnesio kaina bus atstatyta į 10-11 GBP. Nors kita vertus, žaidimai nors ir eksliuzyvai, bet jau senoki, galėtų kaina būt dar mažesnė, kokie 3-5 GBP :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galėtų :) Bet šį mėnesį Sony šiems žaidimams ir taip taiko akciją, kai kiekvienas kainuoja po 7 GBP, o po šio mėnesio kaina bus atstatyta į 10-11 GBP. Nors kita vertus, žaidimai nors ir eksliuzyvai, bet jau senoki, galėtų kaina būt dar mažesnė, kokie 3-5 GBP :D

Ne į temą

Nu vat tikrai manau tokiemes seniems butent tokios kainos ir turetu but po 3-5 :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kai kas ismegino ant PSV pasileist ir tuos PSP zaidimus kurie nera backwards sarase, ir labai paprastai , tereikia juos atsisiust i ps3, o tada gali jau sync'int tiek su psp, tiek su PSV

So, here's the trick, which has been discussed on many message boards: while you can browse the PS Store to see what older downloadable PSP content is available for purchase or re-download, you're not getting the full picture of the whole PSP catalogue. Instead, browse your download list via Transaction Management on your PSN account on the PlayStation 3, and download any PSP games. The PS3 will store PSP games and allow a PSP — or, a Vita — to sync the content.

Connect your PS Vita to the PS3 via USB cable (half of the AC charging kit that came with the system) and launch the Content Manager app. Select the "Connect to a PS3 System" option, and select "Copy from PS3 to Vita". You can browse all PSP-related save content. At this point, any PSP games that can be transferred show up in a list. Select them, copy the files and you'll have your PSP games on your Vita.

Nuotrauka

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Išbandžiau UC, Wipeout ir Unit 13 demo ir visi jie labai patiko, tad dabar nebežinau kurį iš jų nusipirkti ;)

Norėčiau kad žaidimas būtų su online, tada liktų tik Wipeout, bet Unit 13 irgi turi tas Daily Missions, co-op ir panašiai ir šiaip Unit 13 labai man patiko gameplay'us, turbūt net labiau nei Uncharted. Galvoju gal geriau iš pradžių nusipirkti Wipeout arba Unit 13, o paskui Uncharted paimsiu iš skelbimų, kadangi vistiek online neturi tai nereiks jokių online pass ir panašiai, tuo labiau, kad jis pats brangiausias.

Decisions decisions...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Išbandžiau UC, Wipeout ir Unit 13 demo ir visi jie labai patiko, tad dabar nebežinau kurį iš jų nusipirkti ;)

Norėčiau kad žaidimas būtų su online, tada liktų tik Wipeout, bet Unit 13 irgi turi tas Daily Missions, co-op ir panašiai ir šiaip Unit 13 labai man patiko gameplay'us, turbūt net labiau nei Uncharted. Galvoju gal geriau iš pradžių nusipirkti Wipeout arba Unit 13, o paskui Uncharted paimsiu iš skelbimų, kadangi vistiek online neturi tai nereiks jokių online pass ir panašiai, tuo labiau, kad jis pats brangiausias.

Decisions decisions...

As vat siek tiek ilgiau pazaidziau UNIT 13 demo ir kazkodel linkstu prie to ,kad ji pirksiu man jis geriausias atrodo. Bet gal taip yra ,nes Uncharted Demo labai trumpa... O wipeout manes nesudomino...

Redagavo MrAlex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va turiu ir as. Tik biski gaila, kad negavau pre-order pack, nors preorderinau pries menesi. Game.co.uk pasake, kad kiekis buvo ribotas ir juos jau isdalino. Nesvarbu, kad pre-orderinau ir pries kiek laiko. Nors pardavime tas pakuotes maciau.

Ne į temą

Jei kam idomu, tai uzteko i game.co.uk parasyti laiska ir issiunte pastu pre-order pack. Jei kas papuolet irgi i panasia situacija, siulau nepatingeti ir imtis veiksmu. ;)
Redagavo GYNGA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki,taigi siandien su draugais nulekem i oza,as iskart spaudziau i euronics ;) ir netiketai ten pamaciau blondine su vita rankoje.ji man pasiule pazaist su vita savaime aisku as neatsisakiau ir ispudziai super!teko zaist reality fighter taip atrodo vadinasi :) nu ir tikrai super net nesitikejau kad taip patiks.visiem siulau nusigaut i euronics ir isbandyt vita.nuosiol tupysiu tuos 900lt ir pirksiu wi-fi modeli :)

Redagavo MGnon

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki,taigi siandien su draugais nulekem i oza,as iskart spaudziau i euronics :) ir netiketai ten pamaciau blondine su vita rankoje.ji man pasiule pazaist su vita savaime aisku as neatsisakiau ir ispudziai super!teko zaist reality fighter taip atrodo vadinasi :) nu ir tikrai super net nesitikejau kad taip patiks.visiem siulau nusigaut i euronics ir isbandyt vita.nuosiol tupysiu tuos 900lt ir pirksiu wi-fi modeli :)

Ne į temą

Cool story bro ;)

Aš tai šiandien irgi Euronicse šiandien buvau, bet ten Vitalijos tik supakuotos, matyt dėl to kad pakankamai nedidelis ten tas jų salonas. Tai pasižiūrėjau žaidimus, tos pačios kainos kaip TC tik neradau Unit 13, kuris mane labai domina. Reiks eit rytoj paklaust.

Redagavo GYNGA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.