scalman

PS Vita naujienos ir diskusijos

Rekomenduojami pranešimai

Taip susiklostė situacija, kad ko gero esu pirmasis šitoje temoje, gavęs PS Vita konsolę. Pirmas įspūdis labai teigiamas. Taip pat noriu pasidžiaugt, kad TOPO Centras neužsidėjo didelių antkainių: Uncharted: Golden Abyss yra pats brangiausias žaidimas iš dabar siūlomų ir kainuoja tik 174,99 Lt :grt:

Sveikinu! O release'as ne rytoj kartais? >.< Kaip cia taip anksti gavai?

Palosk, ar dar ka nuveik, ir aprasyk daugiau ispudziu :up:

Beje, jei gali paziurek ar yra toks dalykas kaip "Playstation Suite" t.y ten turetu but xperia play telefono keletas zaidimu, tarp ju ir minecraft pocket edition. Kazkada sony zadejo kad tas "Suite" taip pat bus pasiekiamas ir per Vita. Aciu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aišku, na tada atsiprašau kad apsireiškiau kaip pirmas :up: Linkiu ir kitiems pre-order padariusiems greičiau sulaukt savo konsolių :grt:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu padares vita 3g preorder topo centre. bet jokios zinios dar negavau. Issankstini mokesti taip pat sumokejau. tai jie man turi paskambint ar kaip?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu padares vita 3g preorder topo centre. bet jokios zinios dar negavau. Issankstini mokesti taip pat sumokejau. tai jie man turi paskambint ar kaip?

Neskambins, nueik rytoj i TC ir pasiimk :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai paskambino TC kažkur apie 20 val vakaro, kad jau galima pasiimt. Užsisakinėjau Wi-Fi modelį, o užstato palikęs nebuvau (TC parduotuvė Žirmūnuose, Vilniuje)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

as tai tik rytoj gausiu. :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei kam įdomu tai PS Vita žaidimų kainos TC yra tikrai mažesnės nei namų konsolių žaidimų, jei tarkim ten kiečiausi PS3/X360 geimai kainuoja po 230-250lt tai Uncharted Golden Abyss 175lt, Rayman Origins 155 lygtais, Reality Fighters 110lt. O jei iš PS Store pirkt tai dar pigiau, WipEout 30 svarų kainuoja (apie 120lt), Uncharted 40 svarų (apie 160lt)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano keli praktiniai pastebėjimai apie PS Vita:

1. Džiugu, kad konsolė draugauja su PC: į PC galima perkelt parsisiųstus žaidimus, DLC bei save'us ir atvirkščiai. Tik pats kopijavimas užtrunka, nes procesą atlieka pati konsolė, o ne PC. Nepaisant to nemanau, kad šiuo metu būtina turėti 16-32 GB kortelę, galima apsieiti ir su 4-8 GB kortele, nes vis tiek Vita pakankamai greitai išsikrauna (3-4 val.) ir yra beveik visą "pririšta" prie PC/elektros lizdo. Be abejo, čia kalbu apie tuos, kurie nori pagrinde žaidimus pirkt iš PS Store.

2. Yra problemų su Near, konkrečiai su automatiniu vartotojo vietos nustatymu. Pas mane Wi-Fi modelis, o interneto tiekėjas Skynet (Vilnius).

3. Nors PS Store yra pakankamai daug PSP žaidimų, tik nedidelė dalis prieinama atsisiųsti (mano asmeninė patirtis - 33 %). Kvailiausia tai, kad tik nusipirkęs žaidimą sužinai, kad į konsolę jo parsisiųsti negali :) Turiu nusipirkęs kelis PSP žaidimus, tai kol kas iš mano turimų parsisiųsti galima tik GTA VCS. Bandant siųstis kitus žaidimus sistema rašo: Cannot download using a PS Vita system.

4. Dėl PSP žaidimų emuliacijos. Žaidimas ištempiamas per visą ekraną, tad yra prastesnės raiškos. Galėtų Sony kokį blur efektą uždėt, jei antialiasing'as čia per daug sudėtingai pritaikomas. Šiaip pats žaidimas (GTA VCS) veikia puikiai, nors, kaip ir reikėjo tikėtis, dešinysis analogas žaidime neveikia.

Redagavo chem232

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Turbut visi itemptai plieka, kad tema taip prigeso. PS Vita isejo ir tik du postai. chem232 - geras review. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Turbut visi itemptai plieka, kad tema taip prigeso. PS Vita isejo ir tik du postai. chem232 - geras review. :)

True story. Vakar pusę dienos maigiau, šiandien pasiėmiau atminties kortą tai keliuosi ir siunčiuosi viską kas tik įmanoma. Dabar kaip tik rašau pirmuosius VITA įspūdžius į PLM blogą, tik jaučiu šiandien nespėsiu dar aprašyt visko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Dar keista, kad PS Store (UK) nėra F1 2011, jei būtų tai gal ir susigundyčiau pabandyt. Nors šiaip ir Ridge Racer pigus, tik 19,99 GBP.

EDIT: Žaidimas PS Store jau yra

Redagavo chem232

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va turiu ir as. Tik biski gaila, kad negavau pre-order pack, nors preorderinau pries menesi. Game.co.uk pasake, kad kiekis buvo ribotas ir juos jau isdalino. Nesvarbu, kad pre-orderinau ir pries kiek laiko. Nors pardavime tas pakuotes maciau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As irgi snd atsiemiau, tai pirmas ispudis labai geras, dabar update daro :thumbup: laukiu kada i playstation networka galesiu pasijunkt, neveltui pasilikau svaru psn"e

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kaip as jums pavydziu...... O gausiu tik rytttt jau nebegaliu :thumbup: tas zinojimas ,kad tiek zmoniu jau turi ir dziaugias as turiu dar laukti. :clap2:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rytoj tureciau guti Uncharted: Golden Abyss ir F1 2011. Vis delto geras tas dalykas lovefilm. :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.