scalman

PS Vita naujienos ir diskusijos

Rekomenduojami pranešimai

Dar radau naujieną poroj tinklapių kad Vitos dev kit'as kainuoja tik 3000 žalių, kas yra tikrai mažai, nes šiaip jau paprastai tokie daiktai kainuoja apie 10k dolerių. Pavyzdžiui PS3 dev kit'as iš pradžių kainavo net 20k dolerių, tik vėliau apkarpius kainas dvigubai nukrito iki 10k. O kad ir paėmus tą patį 3DS jo pagrindinis development kit'as kainuoja apie 4500 dolerių.

Taip kad Sony matosi tikrai stengiasi prisiviliot kuo daugiau žaidimų kūrėjų, ypač mažesnes ir nepriklausomas studijas kad atsirastų ne tik tokių žaidimų, kurie turi įspūdingą grafiką, bet ir paremtų geromis idėjomis ir "addictive" geimplėjumi :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip manot, per kiek laiko nulauš PS Vita nuo išleidimo datos?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paklausk ekstraseanso.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikiuos per tiek pat, per kiek ir PS3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Palauk, tuoj susirasiu savo krištolinį rutulį :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Palauk, tuoj susirasiu savo krištolinį rutulį :)

Nors vienas žmogus kuris normaliai atsakė. Tokio ir ieškojau. Kai sužinosi atsakymą, parašyk, ok?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nors vienas žmogus kuris normaliai atsakė. Tokio ir ieškojau. Kai sužinosi atsakymą, parašyk, ok?

Ne nu tai kad iš tikrųjų sunku čia kąnors prognozuot... Maža ką mes čia manom, kada nulauš tada ir nulauš :) Nu bet aš manyčiau, kad per pirmus 3 metus nulauš

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perverciau visa sita tema, ir still buying n3ds(laukiam kito sekmadienio!) :thumbup: Kazkaip manau, kad jis parodys daugiau. Nors Vita atrodo tikrai neblogai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perverciau visa sita tema, ir still buying n3ds(laukiam kito sekmadienio!) :thumbup: Kazkaip manau, kad jis parodys daugiau. Nors Vita atrodo tikrai neblogai.

Nu nežinau, man tai šiuo metu PSV tikrai patraukliau atrodo nei 3DSas, ypač kai jų kaina identiška. Ne tik iš hardware pusės, bet ir iš žaidimų pusės - žaidimų gaminimas palyginus pigus ir lengvas, greiti ir lengvi portai, jei tik greitai nenuhackins tai žaidimų kūrėjų supportas tikrai nemažas nusimato. Plius dar chatas yra (3DSe nėra), įvairius draugų pasiekimus (trophies) matai ir dar daug daug įvairiausių galimybių.

Nu aišku čia kiekvienam skirtingai atrodo, bet man tai vienintelis 3DSo pliusas yra 3D funkcija, visa kita yra PSV pusėje (nekalbant apie žaidimus, nes čia pagal skonį, be to tiek ant PSVitos, tiek 3DS mažai jų dar išleista).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Taciau 3DS turi StreetPass and SpotPass Mode, bei Activity Log kas man atrodo tikrai sauniai. Plius 3Ds turi shopa kur gali siustis senus legendinius geimus.O pats PSV man atrodo turintis nereikalingu dalyku, kaip kad gps.Jis nepatogus, zmones is E3 skundesi, kad pavargsta pirstai laikaint uz nugareles tam skirtose vietose, laikant patogiai liestum ir ta galini daikta kas trukdytu zaidimui. Taip pat PSV didelis, man psp jau per didelis buvo, o cia dar labiau. Manau kad PSV touch screenas nebus tinkamai isnaudotas, tiesiog nepatogu tokiu dydzio aparata laikyt vienoj rankoj ir spaudziot ekrana, jau tikrai nebus kaip kad NDS skirtam GTA kur buvo daug tikrai idomiu mini geimu(surinkt ginkla, atsukt varztus uzsukiot laidus taip uzkurent masina ir pan). Plius tas ts netinkamas netgi kazkokiom greitom funkcijom atlikt, 3DSe tu gali su nyksciais pasiekti visa ekrana ir taip nesunkiai kazka greitai paspausti kai su PSV tai nepavyks.

Idomus faktas, seniau psp fanboyai juokdavosi kad nds turi "zilitonines kasetes" o gave ta paty labai apsidziauge :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Taciau 3DS turi StreetPass and SpotPass Mode, bei Activity Log kas man atrodo tikrai sauniai. Plius 3Ds turi shopa kur gali siustis senus legendinius geimus.O pats PSV man atrodo turintis nereikalingu dalyku, kaip kad gps.Jis nepatogus, zmones is E3 skundesi, kad pavargsta pirstai laikaint uz nugareles tam skirtose vietose, laikant patogiai liestum ir ta galini daikta kas trukdytu zaidimui. Taip pat PSV didelis, man psp jau per didelis buvo, o cia dar labiau. Manau kad PSV touch screenas nebus tinkamai isnaudotas, tiesiog nepatogu tokiu dydzio aparata laikyt vienoj rankoj ir spaudziot ekrana, jau tikrai nebus kaip kad NDS skirtam GTA kur buvo daug tikrai idomiu mini geimu(surinkt ginkla, atsukt varztus uzsukiot laidus taip uzkurent masina ir pan). Plius tas ts netinkamas netgi kazkokiom greitom funkcijom atlikt, 3DSe tu gali su nyksciais pasiekti visa ekrana ir taip nesunkiai kazka greitai paspausti kai su PSV tai nepavyks.

Idomus faktas, seniau psp fanboyai juokdavosi kad nds turi "zilitonines kasetes" o gave ta paty labai apsidziauge :D

Nu ok, konsolių karai prasideda :nunchuks:

Kas dėl StreetPasso tai PSV turi kažką panašaus tik vadinasi "Near". Ale gali pamatyt visas netoliese esančias Vitas, nereikia net prasilenkt su žmogum. Beje kur minėjai GPS, kiek žinau tai jis pagrinde ir skirtas tiksliam Near'ui, o ne žemėlapiams tai čia kažin ar tokia jau pašalinė funkcija :D Kas dėl shopo tai PSNe taip pat gali rast PS1 klasikinių žaidimų, mini žaidimų ir pan. Kas dėl patogumo tai čia jau nieko negaliu sakyt nepabandęs, bet kažkaip įdomiai skamba kad pirštai pavargsta laikant tose duobutėse, nes paprastai žaisdamas su PSP ties ta vieta ir laikydavau pirštus. Dydis tai irgi skonio reikalas, man pavyzdžiui didelis ekranas atperka viską, nes aš asmeniškai mėgstu didesnius ekranus (ypač naršant internete). Dėl touch screeno visiškai sutinku, pats nereikalingiausias daiktas PSVitoj, bet aišku jei norėsi tai naudosi, nenorėsi galėsi nenaudot, bet pavyzdžiui kai kuriems žaidimams manau gal ir bus visai smagiai išnaudota (nepabandęs negaliu sakyt), be to nuhackinimo atveju atsivera milžiniškos emuliatorių galimybės, tarp jų ir visos AppStore su savo touchscreen geimais (nesakykit, tikrai yra smagių ir gerų). Beje kur minėjai mini geimus kaip per GTA CW tai man tas varžtų sukinėjimas ir molotovų pilstymas puikiai ir ant PSP su analogu suėjo, o jeigu dar kažkaip protingai "inkorporuos" ir kitus Vitos pribambasus (motion sensing, back padas ir t.t.) tai tie mini geimai ne ką prastesni išeis. Viskas priklausys nuo žaidimų kūrėju. Prisiminkim kai DSas išėjo tai tas antras screenas misterija kažkokia buvo, bet dev'ai pasuko galvas ir tą touchscreeną puikiai išnaudojo.

Jeigu ieškosi prie ko prisikabint tai patikėk rastum nemažai ir 3DSo ir PSV minusų, čia jau reiktų nusipirkt abi konsoles ir lygint kuri geresnė.

Ne į temą

O tu kartais neturėjęs NDS?
Redagavo GYNGA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Turejas ir NDS ir PSP. Ir gba. Ir tuoj turesiu 3DS ir siaip as addicted to handhelds :D

Kas tas motion sensing? :D

---

Siaip, kiek galvoju tai manau labai panasios konsoles bus. PSV stipresnis ir turi backpada, 3DS turi 3D ir du ekranus. Dabar viskas priklauso kokie zaidimai bus. O 3DS dabar announcine tikrai nuostabiu geimu(Heroes of Ruins tarsi mini WoW + Runescape su 4 zaideju co op online modu ir voice chat'u(so fucking awesome!) ar RE:R kuris turetu but geriauses RE po 4 ir 5 dalies nes kurejai zada daryt more horror ir puzzle geima o ne paprasta shooteri su zombiniais ne zombiais. Arba Beyond the Labyrinth apie kury nieko nezinom tik kad tai RPG ir turim kelis nuostabios grafikos picus. +visa serija tiesiog linksmu ir itraukenciu geimu kuriu psv tures daug maziau(taip, kalbu apie mario tipo zaidimus, bet jus bent pameginkit ir tik poto stumkit, net nepastebesit kaip smagiai praeina laikas su jais laukent ligoninej savo eiles ar ilgoj kelionej).

Labai tikiuosi, kad ir PSV tures ka parodyt ir neatsitiks taip kaip buvo su psp.

Vienintelis dalykas del ko man nepatinka 3DS tai kad turi tik viena analoga, juk nesunku buvo idet antra. Plius labai patogu buvo shooteriai kai takaisi su lieciamu ekranu, o kai yra tik vienas analogas si funkcija susisika kairerankems(man :T_T). Na bet ka padarysi.

Ne į temą

Damn, tai rasydamas jau galvoju kaip kita pirmadieni plieksiu zelda, doad ir asphalt'a :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

ir siaip as addicted to handhelds :)

same here, turėjau vienintelę konsolę ir tai buvo PSP, dabar jau planuoju kaip čia PSVitą nusigriebt. Handhelds FTW :)

Kas tas motion sensing? :D

Giroskopas, Accelerometras

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.