Spyzius

Del folderiu game

Rekomenduojami pranešimai

turiu 3.40 oe-a ir kai skaitau koki tai tutoriala buna parasyta "put in game 150 folder" pas mane tokio nera yra tik game , buvau sukures ji bet tada man nerodė kas jame ideta psp ( zaidziu su 1.5 kerneriu) paaiskinkit kaip cia juos sukurt normaliai?

Papildyta po 5 val. 13 min. 24 sek.:

a tai niekas nezinot?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

turiu 3.40 oe-a ir kai skaitau koki tai tutoriala buna parasyta "put in game 150 folder" pas mane tokio nera yra tik game , buvau sukures ji bet tada man nerodė kas jame ideta psp ( zaidziu su 1.5 kerneriu) paaiskinkit kaip cia juos sukurt normaliai?

a tai niekas nezinot?

siaip normaliai tai buna sukurti

GAME

GAME150

GAME271

folderiai,jei ju nera tai susikurk pats,i kiekviena kataloga dedasi zaidimai ar programos skirtos paleisti is tos versijos,pvz beveik visi homebrew dedasi i GAME150

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

a tai niekas nezinot?

siaip normaliai tai buna sukurti

GAME

GAME150

GAME271

??

manau turejo but GAME340

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai man i ta psp kataloga dar sukurti game 150 ir game 340 ? o tada i kuri deti 3.51 m33 instaleri? ir su kokiu kerneriu instaliuoti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai man i ta psp kataloga dar sukurti game 150 ir game 340 ? o tada i kuri deti 3.51 m33 instaleri? ir su kokiu kerneriu instaliuoti?

tai kaip tu iki siol leidai zaidimus reikalaujancius 1.5 versijos?

jo kartu su katalogu game dar tenai turi buti ir GAME150 be jokiu tarpu turi but,ir tada i ji idesi ta m33 instaleri ir paleisi is psp

kaip pas tave gali nebut tu katalogu nezinau,tu tikrai turi 3.40 oe-a versija?

jokio GAME340 katalogo nera,GAME ir yra skirtas det viskam kas leidziasi is versiju virs 3.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as iki siol viska dejau i game folderi ir viskas veikė , tik dabar galvoju kad per ta game folderi galiu ir bricka gaut tai nusprendziau kad reikia to game 150 o tada koki kerneri nustatyt nes pas mane 1.5 yra dabar nustatytas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Krc bent ant 3.40 oe tikrai nereikia kurt visokiu GAMExxx. Viskas pasileidzia ir is GAME. Tik reikia nustatyt 1.50 kerneli. 8)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš žaidimus dedu į ISO folderį ir viskas atrodo veikia... Pas mane taip pat nėra jokių GAMExxx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As irgi i ISO keliu. Pas mane 3.10oe.

O tu MS idejes i PSP ja formatavai...?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As irgi i ISO keliu. Pas mane 3.10oe.

O tu MS idejes i PSP ja formatavai...?

cia siaip klause zmogus kaip jam pasidaryt 3.51 m33 ,tai ten reik det i GAME kataloga jei ka,o visokie homebrew tai eina per 1.50 versija,ir yra toks katalogas GAME150 kur dedi viska ka reik leist is 1.50 versijos,o ISO siaip kiek zinau yra paleisti psp zaidimam iso ir cso formatu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.