alpino

PS3 filmai iš PC

Rekomenduojami pranešimai

Tralialia, va ziuriu tu cia gerai apsiskaites del PS3 media server ;) Esme tokia - PS3 slim i stiprintuva per HDMI (stipras palaiko visus DTS-HD ir t.t.) Ir reziume noriu is PS3 gauti geriausia vazido kokybe, bei DTS-HD MA garsa. Gla jei nesunku gali man atsiusti savo nustatymus - PS3 media serveryje, nes as is tinklo plokstes (kaip ir buvai rases reikia 1Gb is PC i PS3) pajunges tiesiai kabeliuka i PS3, bandat prasukti 30 Gb (pvz koncerta i prieki) x1.5 greiciu prasukineja, o x10 truksta rysys, kiek suprantu neapdoroja duomenu kiekio ir luzta tinklas, gal yra kitokios galimybes?

Aciu uz info is anksto.

Kadangi nesu dabar namie, o namie maza tikimybe kad pasijungsiu, tia is atminties pasakysiu ka prisimenu.

Video quality, esu pasirinkes regis antra nuo virsaus (cia pagal kokybe, ne varianto eilutes vieta, ji gali buti ir apacioje, tiksliai nepamenu). Ssu max quality ir kai kuriais 720p 60 fps ar 1080p video failais, buna problemu - trukciojimu, nors tinklo pralaidumo kaip ir turetu pakakti.

Kas liecia audio, esu regis palikes ac3 remux, ir dts/flac>pcm.

Na dar regis multicore optimization.

Visi kiti setting - default.

Ai, dar patariu atsisiusti avisynth, nes kartais per ji paleidzia to, ko nepaleidzia per memcoder, bet ten jau regis nebeturesi subtitru galimybes.

10x transkodinamo failo (kitaip tariant, video, kurio ps3 ms nestreamina tiesiogiai, o perkoduoja) prasukineti daznai gali nepavykti, nes labai greitia issikrauna buferis (default regis 400 mb, o 1080p stranscodinto stream bitrate gali siekti 200+ mbps, tad 2gbs yra tikria auksciua tavo tiknlo galimybiu ribos), gali but kad del to ir luzta media serveris. Prasukimui nadok "jump to" funkcija (per :) menu )

Del garso kaip sakiau, nieko del dts ma ir dobly true hd konkretaus nepasakysiu, kiek as zinau kolkas nei bistreaminti nei isspausti i pcm ju negalima, bet as galiu ir klysti, tad geriausias variantas lieka nespaustas multi channel pcm (po to eitu dts, poto dd).

Redagavo tralialia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Avi synth kai naudoju - pvz 8 gb filmas MKV Red thin line - trukcioja (vaizdas geras, bet labais mazias lagiukais trukcioja). Toliau leidziant BD ar koncerta ar testini blue ray atsilieka garsas nuo vaizdo, kame reples?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ar galima per PS3 ziureti CD ir DVD formato filmus kad ir perrasytus nes pvz PS3 platforma tai blu-ray o filmu mano CD-DVD is anksto aciu :o :o ;):o;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.