arnulee

neatidaro dvd dl

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki

esu nusipirkes dvd dl kompaktu ir man ju net neatidaro per pc tai gal del to nes nesiojamas jau senukas? <_<

thx uz atsakymus :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai gal... prasigooglink laptopo modeli ir suzinosi koks dvdromas ten stovi.

24x CD-RW/DVD (Sony) nk man nesaka :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

24x CD-RW/DVD (Sony) nk man nesaka :unsure:

tai tu detaliau issigooglink po velniu, jei jau zinai koks ten stovi tai gali suzinot kokias laikmenas skaito.

o jei nesugebi parasyk info apie savo laptopa, tai gal koks geras zmogus tau isgooglins.

bet duodu 80% kad tavo laptopas per senas ir neturi dvd irenginio kuis palaikytu dvd dl.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai tu detaliau issigooglink po velniu, jei jau zinai koks ten stovi tai gali suzinot kokias laikmenas skaito.

o jei nesugebi parasyk info apie savo laptopa, tai gal koks geras zmogus tau isgooglins.

bet duodu 80% kad tavo laptopas per senas ir neturi dvd irenginio kuis palaikytu dvd dl.

Tai kad as jau buvau isirases viena zaidima i dvd dl is to laptopa, o db perku dvd ir neatidaro :unsure: Gal tai kad tas kur isirase dvd dl kompaktas ant jo buvo parasyta 2,4x, o db neberandu tokiu pat tai perku 8x ir jie nepasileidzia :unsure: Gali buti kad nuo to ir priklauso ? Dar zalias esu nelabai gaudaus su tais rasymais :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kad as jau buvau isirases viena zaidima i dvd dl is to laptopa, o db perku dvd ir neatidaro :unsure: Gal tai kad tas kur isirase dvd dl kompaktas ant jo buvo parasyta 2,4x, o db neberandu tokiu pat tai perku 8x ir jie nepasileidzia :unsure: Gali buti kad nuo to ir priklauso ? Dar zalias esu nelabai gaudaus su tais rasymais :D

jei tavo laptopas senokas,tai gali but,kad dvd rom nepalaiko net 8x, tai tu geriau dar nusipirk 2.4x ar 4x greicio diska ir patikrink.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tu iskart taip ir negalejai parasyt? jei tavo dvdromas palaiko DL, tai kitas reikalas.

deja tokiu kompaktu su 2.4x jau nelabai rasi. nemanau kad cia yra skirtumas koki greiti palaiko kompaktas, svarbu kad irasinetum zaidima ant 2.4x. beja diskai turi buti DVD+DL.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tikrai nera skirtumo koki grieti palaiko pats diskas,gali kepti kokiu nori,o siaip apie koki zaidima cia kalbi kad tau jo nerodo per lapota? jei laptopas senas tai koki dar cia zaidima galejai isirasyt net i DL diska? :unsure: ,kitas dalykas,kas senesni laptopai jei jau nemazai naudoti tau neirasys gerai dl disku,na irasys bet jo neskaityt po to gali.

ir kaip suprats perki DL ir neatodaro tau ju? tipo tuscio disko neranda kompas kai idedi ar kaip?

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tikrai nera skirtumo koki grieti palaiko pats diskas,gali kepti kokiu nori,o siaip apie koki zaidima cia kalbi kad tau jo nerodo per lapota? jei laptopas senas tai koki dar cia zaidima galejai isirasyt net i DL diska? :unsure: ,kitas dalykas,kas senesni laptopai jei jau nemazai naudoti tau neirasys gerai dl disku,na irasys bet jo neskaityt po to gali.

ir kaip suprats perki DL ir neatodaro tau ju? tipo tuscio disko neranda kompas kai idedi ar kaip?

Nu buvau seniau nusipirkes dvd dl diska 2.4x ir viska nrml atidare ir isirasiau gotfatheri :unsure: o dabar nusipirkes kompaktu dvd dl 8x tai kai idedu pamasto kazka pc ir nieko nereguoja, kad idejas esu dvd :D (o 2.4x dvd dl tikrai nelengva rast ) Taip tuscio net neranda :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu buvau seniau nusipirkes dvd dl diska 2.4x ir viska nrml atidare ir isirasiau gotfatheri :unsure: o dabar nusipirkes kompaktu dvd dl 8x tai kai idedu pamasto kazka pc ir nieko nereguoja, kad idejas esu dvd :unsure: (o 2.4x dvd dl tikrai nelengva rast ) Taip tuscio net neranda :D

matyt turesi senesnio modelio rekorderi,kuris palaiko tik 2.4x tada,cia tik speju.o cia tu rasai per ji x360 zaidimus?ar pc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

matyt turesi senesnio modelio rekorderi,kuris palaiko tik 2.4x tada,cia tik speju.o cia tu rasai per ji x360 zaidimus?ar pc

Nu per laptopa :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.