SilentMove

Noriu flešinti Liteon, iš X360 dvd-rom išsitrauksiu Key ir paskui?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Iškilo problema - noriu nusiflešinti Liteon DG-16D2S, kuris buvo išimas iš konsolės, tuo pačiu įdėtas Samsung TS-H943.

Liteon originaliai buvo, nes ir data sutampa - xbox 360 2008-06 ir Liteon'as 2008-06, o išimtas jis dėl to, nes tuo metu neflešino šių dvd-rom.

Taigi konsolėje Samsung TS-H943, tai ką man reikia daryti, jei noriu flešinti Liteon'ą? Išsitraukti Key iš esančio kompe Samsung TS-H943 ir rašyti į Liteon, bet ar tie trys failiukai tiks Liteon?

Kiek žinau Liteon'o ardyti nereikės.

Ne į temą

Turbūt įspėjimo negausiu, nes tokios temos nėra - senas dvd-rom jau pakeistas ir keisti vėl atgal į seną.

Rakinkit temą. Nuvežiau ir nuflešino. Iš samsung į liteon neišėjo, gavo visvien liteon ardyti ir ištraukti tris failiukus, t.y. key - kaip man sakė, tai iš liteon į samsung eina, o kai man darė atvirkščiai - neina.

Redagavo SilentMove
negausi, viskas ok.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Turi gaut to kito dvd romo key, tada tą key užflashint į lite-on'ą ir done.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O dvd-rom dvd key gauti naudojant pagal Liteon flešinimo gidą, pajungiant dvd-rom ir spaudžiant "Get key"?

Aš gausiu šiuos failus - key.bin, inquiry.bin ir identity.bin - nesvarbu koks dvd-rom, kokius ištrauksiu, tokius ir naudoti?.Gide su activate.iso nėra nieko aprašytą. Žinau ix16-liteon-repack.bin reikės panaudoti.

Geriau rašykit ar teisingai darysiu. Išsiimsiu Key. Gautus iš pakeisto dvd-rom key.bin... panaudoti ant Liteon, paskui ix16-liteon-repack.bin ir dummy.bin?

Man įdomu ar tiks tie trys failiukai kitos firmos gaminiui?

Ne į temą

P.S. Vieną kartą nulaužęs, antrą kartą tikrai neklausiu.
Redagavo SilentMove

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip suprantu Liteonas originaliai ir buvo tavo boxe? Tuomet Samsungui nieko daryt nereikia, tiesiog idedi Liteona atgal i boxa, istrauki is jo raktus ir flashini.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pirma daryk pagal samsung gida fleshinimo iki read fw tada gausi savo rakta is samsung 3 failiuku negausi. Tada ta key užrašyk ant liteon fw ir pagal gida pribaik liteon fleshinima

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vežiau nuflešinti.

Viską skaitykit pirmam pranešime.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.