Marcello

kiek dvd+r dl sugadinote

Rekomenduojami pranešimai

4-5 ir tik edlto kad ant seno pc budavo cd-romas atsijungdavo -_-

Redagavo Gintarinis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

virs 10 del rekorderio bei disku kaltes,su mano rekorderiu gerai isiraso ir eina tik verbatimai,tai kol tai isrisau nemazai susivare -_-

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as kokius 5 del cd-romo bet parsisiunciau nauja firmware update ant cd-romo tai db kokius 6 normaliai irase

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

is tikruu nekaiciuoju tokiu dalykum dar kai tik boxa nusipirkau tai buvo kad susivaro, ar ten ne taip padarau. visikai neimdavau i galva ir neskaiciuodavau, gal ir busiu kokius 3-4 suvares. bet cia ne vien sau rasydavau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane 258 žaidimai šiuo metu, tai sugadinti tik 2 ar 3, kurie buvo philips kompaktuose, o šaip nemažai žaidimų praradau kai nusipirkau nauja x360 su 1,6 firmaware ir ant jo nėjo pačinti žaidimai, bet jau visus persirašiau tai kolkas viskas ok :]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

0 . Viena dvd verbatim ismeciau maniau tuscias dekliukas nors pasirodo kad ten buvo svarus tuscias dvd :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as sugadines apytiksliai apie 20 dvd dl,is ju 15 kazkur verbatimu, bet visi jie sugadinti del burnerio kaltes.o siaip esu iskepes koki 110 geimu gal.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

2 dl kepiau livestar, tai vienas kazko labai strigineja, kitas maziau.. rekorderis geras, manyciau del pigiuju dvd kalte..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.