Marcello

kiek dvd+r dl sugadinote

Rekomenduojami pranešimai

Tai va nezinau ar i ta forumo skilti pataikiau, taciau noriu paklaust kiek esate sugadine dvd+r dl kompaktu rasant xbox 360 zaidimus, as pats asmeniskai esu sugadines apie kokius 8, rasydamas tris zaidimus: vienam zaidimui 3, kiam irgi 3 ir galiausiai 2,kai bandziau palesiti perdaryta xbox zaidima, kuris man neveike(paaiskejo,kad tas zaidimas nera palaikomas xbox 360 konsoles).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nuo 8 iki 10. Del DVD-Rom kaltes. Pakeiciau i nauja Pioneer tai kolkas nei vieno nesugadinau. :rofl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sugadinau vieną, rašant GOW2 (God of War II) - nenupačinau ir DL sugadintas, nors įrašė normaliai.

Blin... man su verify rašymas trunka 2h 40min - nesvarbu kokios firmos kompaktas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1 is gal 15, nes kai irasinejo netycia ispyriau i kompa, gal susikrate ir del to neirase, o gal tik sutapimas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

2 verbatimus kompas užmigo beranšant, tai gal dėl to kaškur skaičiau, o jei ne tada dėl dvd -romo :rofl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

2 sugadinau dėl DVD-ROM kaltės ir dar 2 diskai nepasileido su įrašytų geimų tiesiog.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

8 -_- . Tipo 6 sugadinau su savo dvd, veliau pasiskolinau is draugo tipo gera PLEXTOR (nesiojama). Irasineju ant verbatimo, ziuriu visakas labai normaliai eina , tik ant 70% bac, ir kompo ekranas juodas, pasirodo elektra dingo :D , iseinu i laiptine prie elek sydines, o ten meistrelis visus saugiklius is eiles jungineja :D . Liko jis man 7LT skolingas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na as tai gal kokia 10 net gal daugiau. Net DVD roma xboxo sudeziau -_-. Daugelis disku buvo suesta del blogos firmos (Acme). Dar pora buvo sugadinta del sumauto viruso kompe. Ir seip keleta brokoutu buvo pakliuve.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

8 -_- . Tipo 6 sugadinau su savo dvd, veliau pasiskolinau is draugo tipo gera PLEXTOR (nesiojama). Irasineju ant verbatimo, ziuriu visakas labai normaliai eina , tik ant 70% bac, ir kompo ekranas juodas, pasirodo elektra dingo :D , iseinu i laiptine prie elek sydines, o ten meistrelis visus saugiklius is eiles jungineja :D . Liko jis man 7LT skolingas :D

Ne į temą

b***** kazkoks lievbas elektrikas... pas mane neseniai pries isjungiant saugiklius dar paskambino i duris ir tiesiog sako man: isjungk kompa nes as turiu kaimynam skaitliukus elektros pakeist todel teks visiem elektra atjungt :) o as net nieko neminejau kad pc ijungtas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.