H117

PSP Custom Firmware v3.51 M33

Rekomenduojami pranešimai

A group of russian hackers have released a new PSP custom firmware based on the new 3.51 firmware.

DCEMU Can Confirm it Working

Here are the features :

- All functions of v3.51 firmware retained - PS1 support, high video resolution, MP3 visualizer, internet navigation, PS3 connection etc

- Launch Official UMDS which require v3.51 firmware

- Direct launching of homebrews and demonstrations

- Direct launching of PS1 images

- Ability to alter the CPU speed of the PSP

- Recovery mode

- Multi-region

- Bugfixes

- Customize all your icons etc

Heres the release notes:

PSP 3.51 M33 Installation

1 - If your PSP is in firmware 1.50, copy the folders kxploitpatcher and kxploitpatcher% which are in the "1.50only" folder to ms0:/PSP/GAME/ and run the patcher first.

2 - if you already have firmware SE/OE, copy the folder M33CREATOR to ms0:/PSP/GAME150 if you have 1.50 copy to ms0:/PSP/GAME

3 - Download the firmware update 3.51 and rename to 351.PBP and copy into the ms0:/PSP/GAME/M33CREATOR/ or for 1.50 users to ms0:/PSP/GAME150/M33CREATOR/

4 - Download the firmware update 1.50 and rename to 150.PBP and copy into the "ms0:/PSP/GAME/M33CREATOR/" or "ms0:/PSP/GAME150/M33CREATOR/"

5 - on your PSP, run the "3.51 M33 CREATOR". Once finished, the PSP will return to the XMB, and a new program, the "3.51 M33UPDATE" appears!

6 -now run "3.51 M33UPDATE".

7 - Once finishes, press on X to shutt off. Restart manually.

-M33 Team

is dcemu

Download

http://www.sendspace.com/file/r96s06

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ar tesia neaisku,gal jie isnaujo viska padare,na bet rezultatas puikus,ir mano manymu labai didelis zingsnis i prieki.Dabar reikia sulaukt kol nupatchins ta prx kuris suteiktu pilna no-umd palaikyma ir bus nerealu.ir siaip labai smagu kad atsirado hakeriai kurie gali pdaryt cfw,dabar telieka laukt kol nulaus PSP Slim&Light

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kazkaip itarimas kad ce dark_alex yra,nu man taip atrodo :/ Ir kas galetu plungej tai padaryt,sudarankis esu :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kazkaip itarimas kad ce dark_alex yra,nu man taip atrodo :/ Ir kas galetu plungej tai padaryt,sudarankis esu :lol:

kokia pas tave firmware dabar?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

skaiciau kad tie rusai labai smarkiai isnagrinejo visas oe ir todel ju firmware yra labai panasus i oe

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

3.40OE-A versija mano

tai va zingsniai kuriuos reikia atlikt:

2 - if you already have firmware SE/OE, copy the folder M33CREATOR to ms0:/PSP/GAME150 if you have 1.50 copy to ms0:/PSP/GAME

3 - Download the firmware update 3.51 and rename to 351.PBP and copy into the ms0:/PSP/GAME/M33CREATOR/ or for 1.50 users to ms0:/PSP/GAME150/M33CREATOR/

4 - Download the firmware update 1.50 and rename to 150.PBP and copy into the "ms0:/PSP/GAME/M33CREATOR/" or "ms0:/PSP/GAME150/M33CREATOR/"

5 - on your PSP, run the "3.51 M33 CREATOR". Once finished, the PSP will return to the XMB, and a new program, the "3.51 M33UPDATE" appears!

6 -now run "3.51 M33UPDATE".

skaiciau kad tie rusai labai smarkiai isnagrinejo visas oe ir todel ju firmware yra labai panasus i oe

as irgi skaiciau :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

#psp-hacks oficialaus IRC kanalo topikas:

'NO ISO/CSO/DAX/ROM TALK | NO PS1 TALK! | ALL PSPS CAN BE DOWNGRADED!(except 3.51) | 3.03 downgrader REQUIRE an unpatched version of GTA:LCS | 3.50 downgrader REQUIRES any version of Lumines 1 | DON'T ASK FOR HELP, JUST ASK YOUR QUESTION! | THERE IS NO 3.51OE | Thanks D_A'

vertimas:

'Apie ISO/CSO/DAX/ROM nekalbame | Apie PS1 nekalbame! | Visi PSP gali būti nudowngradinti! (išskyrus 3.51) | 3.03 downgraderis reikalauja nepačintos GTA:LCS versijos | 3.50 downgraderis reikalauja bet kokios Lumines 1 versijos | Neprašykite pagalbos, tiesiog užduokit klausimą! | 3.51OE NĖRA | Ačiū D_A'

Papildyta po 12 min. 34 sek.:

www.psp-hacks.com jie rašo apie tą naują 3.51 custom firmware, o kanalo topike skelbia, jog tokios nėra. Paklausiau, kodėl taip yra.

(13:02:05) <xSpirit> psp-hacks website announces 3.51oe version, but here in topic wrote that is no 3.51oe. I, as a guy who respects psp-hacks work, now can't decide - it is worth to update my 3.40oe to 3.51 custom firmware...

(13:02:40) <Kimmie> xSpirit - we keep it as topic as long we haven't fully tested it ourselves

(13:03:07) <xSpirit> Thank you. OK, i'll wait until you test this cf fully :D

(13:03:32) <Kimmie> sorry for our cautiousness :D

(13:04:49) <xSpirit> Kimmie, your cautiosness is commendable, nobody wants their PSP be bricked :D

(13:06:50) <Kimmie> if i had a hardmodded psp i would have tried 2 days ago.

Vertimas:

(13:02:05) <xSpirit> psp-hacks puslapis skelbia apie 3.51oe versiją, tačiau topike parašyta, jog tokios versijos nėa. Aš, kaip žmogus, gerbiantis psp-hacks darbą, dabar negaliu nuspręsti - ar verta atnaujinti mano 3.40oe į 3.51 versiją...

(13:02:40) <Kimmie> xSpirit - mes laikysime tokį topiką tol, kol pilnai neišmėginsime 3.51oe patys

(13:03:07) <xSpirit> Ačiū. Gerai, aš palauksiu, kol jūs pratestuosite šią firmware versiją pilnai :D

(13:03:32) <Kimmie> Atsiprašome dėl mūsų atsargumo :D

(13:04:49) <xSpirit> Kimmie, jūsų atsargumas yra pagirtinas, niekas nenori brickinti savo PSP :P

(13:06:50) <Kimmie> Jei turėčiau užmodintą PSP, būčiau pratestavęs jau prieš dvi dienas.

Taigi, verta ar neverta atsinaujinti į 3.51 MR33 spręskite patys. Mano sprendimas toks - lauksiu, kol psp-hacks oficialiai praneš, jog ši firmware versija yra saugi :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as jau isbandziau-viskas veikia..

dar jei netiki cia paskaityk

http://psp-news.dcemu.co.uk/psp-custom-fir...-m33-68592.html

Parasyta DCemu can prove it working

ir cia ne 3.51OE o 3.51 M33

as irgi pasidariau,viskas veikia gerai ka leidau viskas puikiai,ir homebrew ir psone zaidimai,nzn viskas gerai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.