scalman

Resident Evil: Afterlife

Rekomenduojami pranešimai

Jovovich: Resident Evil 4 Shooting By End of '09

Sony is set to get Resident Evil: Afterlife ready for theatrical release by September 17, 2010.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu nafik kiek ilgai laukt!!! jau seniai laukiu tos ketvirtos dalies... ir taip aisku buvo kad bus tesinys. idomiai turetu but nes ant pabaigos rode japonija ir daug jos klonu... krc prikolas turetu but ;) ;) ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ar man pasirode ar RE filmo pagrindines veikejos (Mill'os Jovovich) balsas labai panasus i TV serialo Aukle (Nanny) pagrindine veikeja (aukle) (rodydavo seniau per TV anglu versija) ? Gal ji ir vaidina ta Aukle ?

Sakes kaip laukiu ! Visi RE filmai tiesiog nuostabus ! Laukiamiausias filmas !! ;) ;)

Redagavo FeatFest

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ar man pasirode ar RE filmo pagrindines veikejos (Mill'os Jovovich) balsas labai panasus i TV serialo Aukle (Nanny) pagrindine veikeja (aukle) (rodydavo seniau per TV anglu versija) ? Gal ji ir vaidina ta Aukle ?

Tikrai ne. Bet ish tikro panashumu yra. Turbut dialekto tam paciam rajone ishmoko ;)

Sakes kaip laukiu ! Visi RE filmai tiesiog nuostabus ! Laukiamiausias filmas !! ;) ;)

Tikesimes, kad nebus totalus sh82k@$ ;)

Ne į temą

Perziurejau Watchmen'us ir nusivyliau. Visai ne to tikejausi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai totali priesingybe ko tikejausi is resident evil filmo, pirma dalis dar dar. bet trecioji tai visai i lankas. totalus holivudo kurinys. neatsimenu neivienos sekundes re serijos paranormaliu reiskiniu, tokiu kaip psichines galios ir tt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai totali priesingybe ko tikejausi is resident evil filmo, pirma dalis dar dar. bet trecioji tai visai i lankas. totalus holivudo kurinys. neatsimenu neivienos sekundes re serijos paranormaliu reiskiniu, tokiu kaip psichines galios ir tt.

na kiekvienam savo,as gavau is RE filmu tai ko norejau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as visa laika isivaizdavau, kad re filmas turetu but panasus i re3 intro. tas intro tobulas ;) na esme tame kad filmai buvo pakankamai geri bet galmejo is to ispaust zymiai daugiau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as visa laika isivaizdavau, kad re filmas turetu but panasus i re3 intro. tas intro tobulas ;) na esme tame kad filmai buvo pakankamai geri bet galmejo is to ispaust zymiai daugiau

na man niekad nereikejo kad filmas atkartotu zaidima,tiesiog paimi minty ir ja gali pletoti kokia nori linkme,ir man tikrai patiko kaip ji buvo ispletota,aisku gali buti visada geriau bet jeigu priimsi filma kaip atskira pasakojima tada manau daug idomiau ir ziurisi

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na isijunk tu re3(manau tikrai turi ;) ) ir paziurek intro. ar nebutu tokio tipo filmas geriau atspindejas tikrosios re istorijos?? ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na isijunk tu re3(manau tikrai turi ;) ) ir paziurek intro. ar nebutu tokio tipo filmas geriau atspindejas tikrosios re istorijos?? ;)

Nu jo tas intro Re3 ir man patinka ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Negi negali sukurti, kur bičas pagrindinis veikėjas. Ta Jovovich tai gadina viską...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Negi negali sukurti, kur bičas pagrindinis veikėjas. Ta Jovovich tai gadina viską...

pilna filmu su bicais ir taip,be to RE3 tikrai ne su bicu losi siaip jau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.