Shniuras

Filmų erroras.

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki , turiu problemą , kai įrašau į USB raktą kokį nors filmą , įdedu raktą į xbox'ą man meta errorą bandant peržiūrėt filmą , tipo prašo kžkokio update'o , jungtis į live nebandžiau ir tiesa sakant nenoriu , nes konsolė yra čipinta.

Ačiū už protingus atsakymus. :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kam? Pasijunk į live, parsisiūsk update, ir nebesijunk į tą live.

Neesu super protingas tokiuose dalykuose , tai paklausiu gan durnai turbūt , o aš negausiu ban'o? :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neesu super protingas tokiuose dalykuose , tai paklausiu gan durnai turbūt , o aš negausiu ban'o? :/

Siaip neturetum iskart gaut ,bet koks skirtumas ar jungtis ir gaut bana ar nesijungt isviso :)

as xboxa turiu jau apie 2 metus ir be bano.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siųsdamas kodekus filmui gali baną gauti? Aš maniau, kad tik žaidžiant. Man irgi reikėtų atsisiųsti per Live tik, kad USB Modemas (Vodafone).

Ne į temą

P.S. Nejaugi jie mato, kad konsolė yra nuflešinta, kai esi įdėjas filmą? Aš suprantu, kai žaidimas neoriginalus ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu buvo nors kartą įdėtas neoriginalus žaidimas, tai nesvarbu ar tu prisijungsi prie live ar ne, vistiek microsoft mato, kad jau buvai įdėjęs kopiją. Jie fiksuoja ne flašintus romus, o pačius žaidimus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na nezinau kaip jums bet man tarkim kad ir yra tie kodekai boxe bet jei as neprisijungiu i xbl vistiek filmu nerodo,kai prisijungiu tada rodo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na nezinau kaip jums bet man tarkim kad ir yra tie kodekai boxe bet jei as neprisijungiu i xbl vistiek filmu nerodo,kai prisijungiu tada rodo.

gal as cia niftiem bet ar yra koks nors budas gaut tuos filmo updatus ne per XBOX live? nes turiu bana XD, o tu drasiai junkis i live tik nezaisk zaidimu kurie dar neiseja oficialiai!!!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal as cia niftiem bet ar yra koks nors budas gaut tuos filmo updatus ne per XBOX live? nes turiu bana XD, o tu drasiai junkis i live tik nezaisk zaidimu kurie dar neiseja oficialiai!!!!!

Negalima.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nusinesi HDD pas drauga kuris turi X360, pasijungi prie LIVE ir parsisiunti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

įmanoma pajungti internetą ant xbox'o su paprastu interneto kabeliu? [Tikrai debiliškas klausimas , bet vistiek. :) ]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

įmanoma pajungti internetą ant xbox'o su paprastu interneto kabeliu? [Tikrai debiliškas klausimas , bet vistiek. ;) ]

Jeigu paprastas tai Ethernet- tai taip, jeigu DSL- tai ne
Ne į temą

( jei klystu pataisykit)
Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.