scalman

Custom FW visiem PSP

Rekomenduojami pranešimai

Ai tai jau man viskas aisku tada,nieko cia sunkaus,paprasciausiai atsisiusiu 5.03 firmware versija isirasysiu ja,tada atnaujinsiu ir isidesiu tas 2 programeles,o tuomet galesiu zaisti nemokamai! :D

P.S.-O dar klausimas,ar apsimoka pirkti turguje Gariunu tokius daiktus kaip-psp ir isvis ar tokiu buna,jei taip ar ten yra psp 3000 arba psp 3004 modelis?

Redagavo karakana8

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o tinka psp 2004 ? pas mane fw 5.00 m33-6

Redagavo misteris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ai tai jau man viskas aisku tada,nieko cia sunkaus,paprasciausiai atsisiusiu 5.03 firmware versija isirasysiu ja,tada atnaujinsiu ir isidesiu tas 2 programeles,o tuomet galesiu zaisti nemokamai! <_<

P.S.-O dar klausimas,ar apsimoka pirkti turguje Gariunu tokius daiktus kaip-psp ir isvis ar tokiu buna,jei taip ar ten yra psp 3000 arba psp 3004 modelis?

Ne į temą

Sry uz offtopic, bet gal nori is manes pirkt? :unsure: Cia skelbimas:

<a href="http://www.playmanija.net/forumas/Sony-PSP...XPB-t13928.html" target="_blank">http://www.playmanija.net/forumas/Sony-PSP...XPB-t13928.html</a>

o tinka psp 2004 ? pas mane fw 5.00 m33-6

Na parasyta, kad tinka:

- A PSP1000 or PSP2000 with TA-088v2 or below and PSP2000 with TA-090v1 Motherboard only (PSP2000 with TA-088v3 and all PSP3000 are not supported)

Redagavo isstatu1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Sry uz offtopic, bet gal nori is manes pirkt? :unsure: Cia skelbimas:

<a href="http://"http://www.playmanija.net/forumas/Sony-PSP...XPB-t13928.html"" target="_blank">http://www.playmanija.net/forumas/Sony-PSP...t13928.html</a>

Na parasyta, kad tinka:

- A PSP1000 or PSP2000 with TA-088v2 or below and PSP2000 with TA-090v1 Motherboard only (PSP2000 with TA-088v3 and all PSP3000 are not supported)

aisku tai jau atsinaujinau :unsure: versija

Atsirado problema po fw 5.50 GEN-A atnaujinimo , nieko darity negaliu nei psp ir psx zaidimu palosti nieko pastoviai spaudziu ant zaidimo start junges rodo psp loga ir nieko neviksta ;\ ir isijunge psp mano . Bandziau dar update darity 5.50 GEN-B irgi tas pats buvo isijunge psp. Klausimas toks kaip man dbr gristi i 5.00 m33-6 versija :\ buciau diekingas jai padetumet ispresti sia problema :D

Redagavo misteris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aisku tai jau atsinaujinau :unsure: versija

Atsirado problema po fw 5.50 GEN-A atnaujinimo , nieko darity negaliu nei psp ir psx zaidimu palosti nieko pastoviai spaudziu ant zaidimo start junges rodo psp loga ir nieko neviksta ;\ ir isijunge psp mano . Bandziau dar update darity 5.50 GEN-B irgi tas pats buvo isijunge psp. Klausimas toks kaip man dbr gristi i 5.00 m33-6 versija :\ buciau diekingas jai padetumet ispresti sia problema :unsure:

visu pirma padarius nauja fw reikejo suformatuot kortele,antra psx zaidimam reikejo imest pluginus kad losti.trecia jei nepastebejai and default nustatymu nebuna vsh meniu,ji reikia isijungti per recovery meniu ijiungiant psp laikant R1,ir tada per vsh meniu pamegink paziuret kas nustatytu,pakaitaliok umd iso mode.na as dariau is tokios pacios fw kaip tu ir viskas veikia puikiai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va ka tik nusipirkau psp 3004 is gariunu turgaus,viskas yra ko reikia-pakrovejas, 4gb memory kortele, 10 zaidimu :unsure: Jis yra "nulauztas" su tomis dvejomis programomis,bet nelabai as moku jas paleist,man parode turguje tas prekeivis kaip reikia tai padaryti,bet pamirsau :unsure: Kai paspaudziu ant to folderio kur chicken henai yra ten ju is viso yra 5,is ju 4 images,o penktas kazkoks kitoks paveiksliukas,bet man pastringa labai greitai tas psp ir patrs persikrauna,kas galetu cia buti?

Redagavo karakana8

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visu pirma padarius nauja fw reikejo suformatuot kortele,antra psx zaidimam reikejo imest pluginus kad losti.trecia jei nepastebejai and default nustatymu nebuna vsh meniu,ji reikia isijungti per recovery meniu ijiungiant psp laikant R1,ir tada per vsh meniu pamegink paziuret kas nustatytu,pakaitaliok umd iso mode.na as dariau is tokios pacios fw kaip tu ir viskas veikia puikiai.

Naj o po formato nepadariau kortos formato bet irases buvau poploaderi plugina aktyvaves per plugins ir nejo psp kaip anksciau minejau. Tai ka dbr vsh meniu isjungiau , ir umd mode nustaciau kad butu m33 driver , bet kad kai spaudziau anr memory card games uzluzo ir isijunge ;\

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai gali kasnors man padeti ar cia nesulauksiu is niekieno pagalbos? -_-

Redagavo karakana8

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va ka tik nusipirkau psp 3004 is gariunu turgaus,viskas yra ko reikia-pakrovejas, 4gb memory kortele, 10 zaidimu -_- Jis yra "nulauztas" su tomis dvejomis programomis,bet nelabai as moku jas paleist,man parode turguje tas prekeivis kaip reikia tai padaryti,bet pamirsau :D Kai paspaudziu ant to folderio kur chicken henai yra ten ju is viso yra 5,is ju 4 images,o penktas kazkoks kitoks paveiksliukas,bet man pastringa labai greitai tas psp ir patrs persikrauna,kas galetu cia buti?

chickHEN taip ir buna kad pastrigineja,megini kokius 2-3 kartus kol ekrane pasirodo mirguliuojancios spalvos,ir psp restartinasi i ChickHen FW.galbut tau psp ir persikrauna i ta chicken rezima,nueini ir pasiziuri kokia turi FW,turi buti 5.03 ChickHENR2 kazkas toki.reiskia tavo psp jau chicken rezime,jei ne megini vel kraut ta Chicken,kol pavyksta.

su uzkrautu ChickHEN gali eiti i memory card ir uzsikraut Custom Firmware Enabler.tada po jo jau galesi pasileisti isimestus psp,psx,homebrew,emuliatorius,bet ka..

p.s. beje darant paciam, ChickHENR2 katalogas turi buti imestas i PSP/PHOTO/ , o "h.bin" failas i pagr langa,ten kur visi psp katalogai.

Custom Firmware Enabler turi buti imestas i PSP/GAME

jei ka pasirode nauja versija Custom Firmware Enabler v3.51

ir siaip vertetu vis uzsukti kartas nuo karto ir pasiziureti patiem nes versijos naujinsis pastoviai

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

chickHEN taip ir buna kad pastrigineja,megini kokius 2-3 kartus kol ekrane pasirodo mirguliuojancios spalvos,ir psp restartinasi i ChickHen FW.galbut tau psp ir persikrauna i ta chicken rezima,nueini ir pasiziuri kokia turi FW,turi buti 5.03 ChickHENR2 kazkas toki.reiskia tavo psp jau chicken rezime,jei ne megini vel kraut ta Chicken,kol pavyksta.

su uzkrautu ChickHEN gali eiti i memory card ir uzsikraut Custom Firmware Enabler.tada po jo jau galesi pasileisti isimestus psp,psx,homebrew,emuliatorius,bet ka..

p.s. beje darant paciam, ChickHENR2 katalogas turi buti imestas i PSP/PHOTO/ , o "h.bin" failas i pagr langa,ten kur visi psp katalogai.

Custom Firmware Enabler turi buti imestas i PSP/GAME

jei ka pasirode nauja versija Custom Firmware Enabler v3.51

ir siaip vertetu vis uzsukti kartas nuo karto ir pasiziureti patiem nes versijos naujinsis pastoviai

Bet man is vis net nemeta to zalio lango ir jis nepersikrauna,gal jau kokius 50-70 kartu ta ChickHEN spaudziau ir laukiau kol viskas pasikraus,bet uzstrigdavo ir pats issijungdavo ir turejai vel per nauja daryt viska...Sakau,gal cia netinka psp 3004?Gal mane apmove,nes turguje tai kai tas prekeivis bande paleist,tai jam is pirmo karto... :badmood:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet man is vis net nemeta to zalio lango ir jis nepersikrauna,gal jau kokius 50-70 kartu ta ChickHEN spaudziau ir laukiau kol viskas pasikraus,bet uzstrigdavo ir pats issijungdavo ir turejai vel per nauja daryt viska...Sakau,gal cia netinka psp 3004?Gal mane apmove,nes turguje tai kai tas prekeivis bande paleist,tai jam is pirmo karto... :badmood:

tai kame beda tada,jis paleido ,o tu parsineses nesugebi,tai ko neziurejai ka jis dare.prisimink gal ka kita tu dar darei,gal ka nuststei ar uzkroves buvai.

aisku visada gali suformatuot MC ir pats isimest programas ir ismegint

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kame beda tada,jis paleido ,o tu parsineses nesugebi,tai ko neziurejai ka jis dare.prisimink gal ka kita tu dar darei,gal ka nuststei ar uzkroves buvai.

aisku visada gali suformatuot MC ir pats isimest programas ir ismegint

Buvau tik ikeles psptuber faila ir ji uzkroves kai paleidau pirma karta psp,veliau paleidau viena zaidima,kuriame ismete loading lentele ir viskas tuo uzsibaige,tai yra uzkibo psp,todel turejau ji isjungti,na va o dabar nesamones darosi...Beto as taves per PM klausiau nezinau ar tu gavai mano zinute ar ne,bet jei ne,tai ar suformataves kortele,nieko nepadarysiu psp,nedings niekas?Firmware nepasikeis?Atleisk jei cia kvaili klausimai,tiesiog neismanau as apie tai nieko... Redagavo karakana8

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kas turi PSP slima, gal ismegint sita viskas viename packa siatm packe yra viskas ir chickHEN ir enableris ,POPS LOADER,Cwcheat. taigi atsisiunti ,pasijungi psps per usb,ir per pc paleidi atsiusta .exe faila.viskas susimeta automatiskai.belieka tik pasileisti is psp

p.s. TIKTAI PSP SLIM!!

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kam per sunku paciam kelti reikalingus failus i psp ir pan,yra lengvesnis budas pasidaryti ChickHEN,tai HEN Easy Installer for SLIM arba Phatam

atsisiunti,pasijungi psp prie pc per usb,ir paleidi tiesiog atsiusta .exe faila,jis pats irasys ka reikia i psp

kaip pasidaryt chickHEN kad butu aiskiau cia video

Neaiskink tu jam, jau isbanintas uz 2-tra acc...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.