scalman

PS3 Slim

Rekomenduojami pranešimai

tai pas mane irgi necypia:)na toks traskesys girdimas,lyg plastmase trasketu,as suprantu kad isyla ten viskas viduje,ir pleciasi,na po to isjungi,ir traukiasi,ir traska,na bet ar tai normalu,kaimynas turi fat ps3 pas ji netraska,

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai pas mane irgi necypia:)na toks traskesys girdimas,lyg plastmase trasketu,as suprantu kad isyla ten viskas viduje,ir pleciasi,na po to isjungi,ir traukiasi,ir traska,na bet ar tai normalu,kaimynas turi fat ps3 pas ji netraska,

Tai žinok nuo tokių "karščių" plastmasė neturėtų traškėti. Jei garantinis yra tai bandyk nešti į garantinį. Taip tai abejoju ar ką pataisysi. Geriau jau naują per garantinį gauti, o accountas gi išlieka ir gamesave backup gi gali pasidaryti. :huh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

viskas ten gerai ,man irgi isjungiant jungtuka gale sutraska,toks garsas kaip kad trumpintu jei es igirdejes toki garsa :huh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar nusipirkau ps3 slim,ar buvo pas ka nors su ps3 toks baieris kad po isjungimo konsole leidzia garsus keistus,nebutinai gal slim,bet keista,gal del to kad naujas

:huh: TAIP NEBUNA SU JAIS TIK VEZK KOL GARANTIJA TURI.PATIKEK JU DABAR BROKINIU KAIP PRS .AS PATS TURIU TRIS PS3 TACIAU NUO TOS DIENOS KAI ATSIRADO AS TAU PASAKYSIU NEBEBUS GERESNIO PS3 KAIP TIK PATS PIRMAS KAIP PASIRODE.JOKIU PROBLEMU NER BUVE VEIKIA VEIKE IR VEIKS IR JOKIU GARSU AR PANASIAI.

post-27942-1260403636_thumb.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:D TAIP NEBUNA SU JAIS TIK VEZK KOL GARANTIJA TURI.PATIKEK JU DABAR BROKINIU KAIP PRS .AS PATS TURIU TRIS PS3 TACIAU NUO TOS DIENOS KAI ATSIRADO AS TAU PASAKYSIU NEBEBUS GERESNIO PS3 KAIP TIK PATS PIRMAS KAIP PASIRODE.JOKIU PROBLEMU NER BUVE VEIKIA VEIKE IR VEIKS IR JOKIU GARSU AR PANASIAI.

Ia idomumo klausiu kur panaudoji tris ps3?

Nes pats tj n~n ka su tiek veik

iau

:D TAIP NEBUNA SU JAIS TIK VEZK KOL GARANTIJA TURI.PATIKEK JU DABAR BROKINIU KAIP PRS .AS PATS TURIU TRIS PS3 TACIAU NUO TOS DIENOS KAI ATSIRADO AS TAU PASAKYSIU NEBEBUS GERESNIO PS3 KAIP TIK PATS PIRMAS KAIP PASIRODE.JOKIU PROBLEMU NER BUVE VEIKIA VEIKE IR VEIKS IR JOKIU GARSU AR PANASIAI.

Ia idomumo klausiu kur panaudoji tris ps3?

Nes pats tj nzn ka su tiek veik

iau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nera garantinio,nznau viska normalei dirba,bet tik isjungi ir traska,buna veikimo metu traska,gal su kokiu meistru pakalbeti,bet nieko ten manau nepadarysi,nznau as net

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nepergivenk del to traskejimo!!! Tai tikriausiai gali buti korpusas kai isila ir traska!!! swarbiausia kad nekaista ir normaliai veikia!!!!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o del ko tu taip isitikines?kad viskas okey,sakei pas tavo drauga tas pats,seip mane tik uzknisa tas traskejimas,vienas cia zmogus pasake meistras kazkoks is kauno,kad dvd rom pas slimus silpnas,reikia keisti,nes jie liktais traska,kazka sake kad nemokamai patikrinti gali ir pasakys kas negerai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ar cia cd rom tai nezinau!! Bet pas ji palosiant kokias pora valandu tai tik tada pradeda kartai trasketi!! o jei butu cd roomas tai trasketu is karto ir beje kas tarp jo tamgali trasketi????

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na mano traska irgi pazaidus,ir isjungus traska,gali buti kad visi slimai tokie,surinkti nekokybiskai,plastmase ta gal nekokia,nznau,viskas veikia tfu tfu tfu,bet traska,ir as issiaiskinsiu kas tai,nes tai nera normalu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visi ps3 traska,kai stovi isjungti??vat pvz zmogus pazaidzia isjungia,ir pradeda trasketi karts nuo karto,ir traska kai zaidi karts nuo karto,tai cia su visais taip??tai tada nestabilus tas ps3 iseina

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano senasis 60gb modelis netraška net po kokių 10val. žaidimo. Tad nereikia čia pasakų kurt, kad visi PS3 traška. O vat telikas tai trakšteli karts nuo karto, bet kažkaip per daug nekreipiu dėmesio...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

apie ka as ir sneku,kad tie fat nelb ten traska ar ka,o vat su slim nesuprasi,viskas gerai isskyrus ta traskejima,kita gal netrugdytu,bet as negaliu,man turi buti idealu uz tokia kaina

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.