scalman

PS3 Slim

Rekomenduojami pranešimai

del to traskejimo tai is esmes nesijaudinkit manau. pas mane televizorius dar pusvalandis po isjungimo sutraska. monitorius kartais "poksteli" manau gan naturalu tai elektronikai yra nuo silimu ir pan.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai neapsimoka slim'o pirkti? Jei jis ten traska ir pan? Nenoriu kad paturejus 2-3 men tas "traskejimas" pavirstu i rimta beda. Gaila pinigu butu ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Seip tikrai jei rasi fat tai man atrodo geriau ji imt ;) bet ir tie slim nera blogis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

asmeniskai man kaip pasaliniam ziurovui neturinciam PS3 is sono atrodo geriau kad imti PS3 paprasta. graziau atrodo, o veikime jie irgi neperdaug skiriasi man atrodo, zaidimus juk tuos pacius leidzia, beto del slimo isejimo turejo kristi fato kaina, tai ir pigiau gausit ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

http://www.game.co.uk/Consoles/PlayStation...-2010/~r344323/

This bundle consists of:

* Killzone 2

* Gran Turismo 5 Prologue Platinum

* Sony PlayStation 3 250GB Slim Console

* WWE SmackDown vs Raw 2010 (with GAME Exclusive Downloadable Content)

Kaipmanot, apsimoka pirkti?£284.99 kaina (katik pamaciau kad out of stock :"/ ) 2 zaidimai kurie man patinka, vienas nlb (raw/wwe) Nu nezinau net is kur pirkt ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu o tai kiek muitas? koki 200 Lt dar ?

Beja 120gb ir koki zaidimas primetus , gaunas kaip pirkt is uzsienio ir gaut 250 su 3 zaidimais ,bet drebinsi kinka , geriau i topo centra nulekt ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

isrinkau as ps3 slima,viskas ten grazei atrodo,bet supratau kas traskejo,ne ps3 o maitinimo blokas,jis po darbo traska,nes lb isyla,as atsukau viska viska,kad pazeti kas ir kaip,ir uzsukau,vienas didelis ventiliatorius visam ps3 slimui,maitblokis neturi ventiliatoriaus,gauna kazkiek ausinimo is to didelio vienintelio,na ka as galiu pasakyti,plastmase sito maitblokio tokia idomi,paprasta lb,tai atsukau,ir uzsukau stipriau,na gali upasakyti,kad db pazaidus netraska,nors jau kolkas as negirdejau dar jokio garso:)pats netikejau kad tai kuom pades,bet man buvo tiesiog idomu,tai kad nesibaiminkite del slimu,cia as lb priekabus zmogus esu

Redagavo jony

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reiskia del to traskejimo nereik sukt galvos,juk siaip akivaizdu plasmase ikaista,kai atsala kazkiek traukiasi ir traska.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reiskia del to traskejimo nereik sukt galvos,juk siaip akivaizdu plasmase ikaista,kai atsala kazkiek traukiasi ir traska.

tuo mes ir uzbaiksime sita traskejimo tema :D kaip ir buvo sakyta visa ta plastmase megsta taip elgtis. (ironiska taa kad nors xboxas labiausiai kasita nekarto negirdejau jo traskant, o gal demesio neatkreipiau :D )

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tuo mes ir uzbaiksime sita traskejimo tema :D kaip ir buvo sakyta visa ta plastmase megsta taip elgtis. (ironiska taa kad nors xboxas labiausiai kasita nekarto negirdejau jo traskant, o gal demesio neatkreipiau :D )

Kai sumoki tiek pinigų, norisi, kad tobulai dirbtų, o ne traškėtų ar barškėtų.

Man tai Slim'as priimtinesnis toks. Hardas talpesnis, ir kažkaip neatrodo kaip grilis. ;) Bus ta pati istorija kaip su PS2- dings Fat'as iš prekybos ir pas visus naujai perkančius bus Slim'ai, tai ateity (jei bus), tai visokiu mod'ų ar ko nors bus daugiau ant Slim.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.