scalman

Logitech G27

Rekomenduojami pranešimai

taigi naujas vairas nuo Logitech , G27 !!!

Logitech G27 Confirmed by Developer, First Look

oficialiai nera nei screenu dar nieko,bet kazkas internete tiesiog pagavo stai ka,ir veliau visa tai buvo panaikinta

Nuotrauka

NuotraukaNuotraukaNuotraukaNuotraukaNuotraukaNuotrauka

taigi kokie skirtumai nuo G25

* Storesnis vairas.

* 6 mygtukai ant vairo.

* Begiu perjungimo rodiklio lemputes.

Nuotrauka

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Geras daigtas,pats turiu vaira,tik gaila kad begiu nera turetu but faina su tokiu vairu palost koki dirt ar grid

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na as kai maciau kai lose su g25 ar kokiu ten kur 6 begiai tai zaiuriai atrodo. As ten pirma kart prisedes mygtukuose pasimesciau ir begiuose nes ten tai greitai reikia metyt, pvz kokiam RBR.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sitas veikia xbox'ui ?

ne pasiziurek i specification aiskiai parasyta,boxas turi savo wireles vaira,geresnio boxui kol kas nera manau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

o patsai koki nors vaira naudoji?
Redagavo mikr0bas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o patsai koki nors vaira naudoji?

Ne į temą

ar as ? kol kas jokio.man labai gerai ir su pulteliu.esu lekes su DFGT bei G25.vairas yra gerai bet tai nera taip fainai kaip atrodo prazaidus visa laika su pulteliu rankose,bet vien del GT5 tikrai manau kad jis bus gan reikalingas,nzn man patinka DFGT jis turi tiesiogini masinos reguliavima lenktyniu metu,aisku ir G25 turetu atpigt pasirodzius G27

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

ar as ? kol kas jokio.man labai gerai ir su pulteliu.esu lekes su DFGT bei G25.vairas yra gerai bet tai nera taip fainai kaip atrodo prazaidus visa laika su pulteliu rankose,bet vien del GT5 tikrai manau kad jis bus gan reikalingas,nzn man patinka DFGT jis turi tiesiogini masinos reguliavima lenktyniu metu,aisku ir G25 turetu atpigt pasirodzius G27
Ne į temą

maciau eBay DFGT su atsiuntimu 320lt, bet ar vertas tu pinigu? Niekad nesu bandes zaisti su vairu, tad nelabai ikertu kas tas force feedback..
Redagavo mikr0bas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

maciau eBay DFGT su atsiuntimu 320lt, bet ar vertas tu pinigu? Niekad nesu bandes zaisti su vairu, tad nelabai ikertu kas tas force feedback..

Ne į temą

force feedback tai reiskia kad vairas atitinkamai reaguoja i kelia,i tavo vairavima,tai toks pojutis kokio neimanona paaiskint nes su pulteliu nieko panasaus pajaust negali,krc vairas elgiasi kaip realios masinos,jis pats sukiojasi,ji meto i sonu ir ji nera taip lengva pasukti kaip atrodo,kartais buna toks pasipreisinimas vaziuojant bekelia kad tenka paprakaituoti is tiesu kad sugaudyt masina.bet sakau jausmas nerealus.t ciau nzn kaip kitiem gal ilgiau pazaidus lengviau,man pvz tai kaip mokintis per nauja viska.visos masinos elgiasi ir varuojais taip skirtingai kad atrodod kad nebemoki valdyt tu masinu,taciau kai ikerti kaip masina vedasi,kaip ji slysta ir kaip ji reaguoja i tavo pasukimus,tada gali pajaust toki malonuma. taciau vistiek su pulteliu ratu laikas buna zymei geresnis bent jau mano.taigi tai nerealu bet reikia mokintis,ne taip kaip su pulteliu sedai ir valdai masina zinodamas jau viska mintinai,vairui niekas netinka ka mokejai su pulteliu daryt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.