Gintarinis

xbox360 achivments

Rekomenduojami pranešimai

Man patinka vygdyti Achivments'us. Ir man idomu suzinoti jusiu zaidimus kuriu achivments'ai buvo smagiausi-idomiausi?

Man asmeniskai labiausiai patiko vygdyti GTA4,GodfatherII,Fable2,Leaft4Dead achiments'us

Redagavo ViPeRkillz
Achievements parasyt nemoki?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

hmh... man praeina daryt achv bet seip nervina grind'ai kai reiki surinkt tarkim is assassin's creed veleveles....

kolkas didziausias mano phail yra prototype landmarkai: 199/200 ir neturiu jokios idejos kur likes 1

o seip kolkas linksmiausi achievementai zaidime buvo pas afro samurai, tokie kaip perkirsk 50 zmoniu per pilva, 50 statmenai per viduri, 50 nurezk kepures( na tiksliau galvas), perkirsk 4 iskart zmoens ir tt. deja neiseina praiet man jo ant hard sunkumo..

tai gal tureciau 1k G is jo

nors vienas is labiau awarding yra gears of war2 insane praejus 150G uz tai. nepamenu kiek pirmasis dave, bet ten turetu but kazkas tokio pat.. o seip tai galit nueit i mano gamer carda paziuresit ka as ten pridirbes :)

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jap, tie achievementai ir mane tiesiog magiškai pritraukia žaisti žaidimą žymiai ilgiau. Kaip kokios extra misijos.

Kolkas smagiausi ir įdomiausi turbūt buvo Skate (1000GS), Skate 2 (1500GS), Prototype (1000GS) ir X-Men Origins: Wolverine (1000GS) achievementai. Šiaip dauguma žaidimų, kuriuos esu žaidęs, achievementai buvo savotiškai įdomūs, kai kurie iki absurdo juokingi, kai kurie tiesiog juokingi, kai kurie labai sunkūs, kai kurie daug laiko atimantys, bet juos labai smagu gauti.

O dėl grindinimo, tai šiaip visai smagu. Kai baigi ir gauni achievementą, jaučiasi, kad kažką padarei, o ne šiaip už kelis nužudymus davė achiev.

kolkas didziausias mano phail yra prototype landmarkai: 199/200 ir neturiu jokios idejos kur likes 1

Haha. Ir man taip buvo nors rinkau su normaliu žemėlapiu + youtube video. Gerai, kad žymėjausi žemėlapyje kuriuos pasiimu, nes kai likau su 199 jau pradėjau nervintis, kad reiks iš naujo viską tikrint. Bet žemėlapyje pamačiau, kad vienoj vietoj aš kažkodėl nepažymėjęs. Nulėkiau patikrinti ir radau :) O tai buvo pietuose po tiltu, tik nesuprantu kaip praleidau šitą vietą žiūrėdamas youtube video.

Redagavo neilazz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ispudingiausias buvo ant coop rezimo tiek gow1 tiek gow2 ant insane :) Net susimuse buvom kad vienas mire ir kitam zopa buvo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na man tai L4d achievements nieko, dar jega kai pereini gow2 ant insane, nes tada jautiesi jog nugalejai visa zaidima. :whistling: Seip labai nepatiko FN3, nes jie ziauriai lengvi ir neydomu rink. Dar Splinter Cell patiko, nes jeigu pasirinksi ne ta dalyka, gali negaut achievemento. PVZ.: Jei nusauni Lamberta, negauni achievemento, bet tada lengveu ivygdyt paskutine misija. :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš nors ir neturiu Xbox 360, bet man patinka žaidimuose visokius achevmentus daryt. daba ant cod4 tuos skill darau, tai labai smagu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man Left 4 dead, GTA 4, Assassin Creed ir kt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man patinka visi achievementai,tampu achievement whore ;) (bet kai kurie sunkus)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man patinka visi achievementai,tampu achievement whore :) (bet kai kurie sunkus)

same here lawl :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man patinka visi achievementai,tampu achievement whore :) (bet kai kurie sunkus)

me too

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neseniai afro samurai isirasiau tai achievmentai labai idomus, kaip Kiler01 jau sake nukirst rankas, kojas etc.. :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kekšės jūs kekšės.. :(

Niekada nedarau achievementų specialiai, nebent jei lengvai pasiekiami.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kam kekses kam ne :( as seip laikau keksem tuos kurie susika online zaidima arba rounda tam, kad achivement'a ivygdit

Ne į temą

o seip achivements rock, nes tarkim kad ir tiems kurie perka org zaidimus, turi ka veikt pereje zaidima :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.