beziux

del brick

Rekomenduojami pranešimai

Turiu problema andziau keist wersija man uztemo ekranas ir nieko neregoja jau ilga laika bet lempute deg kad kraunas tai ce jau hana ar dar galim kanors daryt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O kokia pries tai versija buvo? jei custom tai gal dar eitu recovery padaryt ir isvis geriau jei jau nenusimanai ir nzinai tai geriau nekist nagu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matyt sugadinai del to, kad turi TA-082 motinine, o naudojai paprasta downgraderi, o ne specialu TA-082 motininems. Reikejo is 2.80 versijos downgradinti, ant sitos ner skirtumo jau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Isvis geriau updeitint iki 3.50 ir tada downgreidint su lumines ir tada jau beveik 100% kad viskas normaliai bus..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kai darei su recovery ar tu sukeliai visus recovery failus? ( seip juos reikia is neto parsisiust) ir ka raso?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip man atrodo darani i 1.5 versija ekranas kazkurio tai momentu turi uztempti ir niekas nebeturi veikti,reikia restartuoti isimant batarke,betn jau man tai buvo kai savo dariau,ir taip rase instrukcijoj,

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Isvis geriau updeitint iki 3.50 ir tada downgreidint su lumines ir tada jau beveik 100% kad viskas normaliai bus..

2.71 nereikia jokiu Lumines ar Gta disku, viskas kuo puikiausiai veikia su dark alekso downgreideriu, tik kaip kazkas pastebejo yra dvi versijos, skirtos Ta 82 motininems ir kita versija visoms likusioms.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane buvo 2.01 versija Updatinau i 2.71 ir tada downgradinau i 1.5, pasidare raudonas ekranas ir po kazkiek laiko uztemo, dabar dega tik lempute kai kraunu arba ijungiu o ekranas juodas .... tai cia jau hajux ar gal dar galima atrealibituoti ?:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.