BadBoyyy

PS3 Ūžimas..

Rekomenduojami pranešimai

O PS3 pas mane yra apstatytas taip ir nemanau kad dulkių jau tiek daug ryja, pas kitus būna vos neužsikimšęs ir viskas ore. Ir pasirodo tik Blue Ray diskus leidžiant pasireiškia aušinimas pilnu pajėgumu.

Stai kur bus beda, pamenu as pabandziau ikisti ps3 i tokia siaura, maza vietele, po 30 min zaidimo pradejo uzti, bet pastates atgal i erdvia vieta, viskas susinormalizavo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jo, PS3 reikia i erdve vieta statyt. Va pas mano drauga stovi ant spinteles, ir biski apstatytas, o pas mane po teliku stovi ir daug vietos yra, pas ji kartais pauzia, o pas mane niekada, nei sukaista, nei uzia. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane tai stovi ant stalo esu atitraukes nuo sienos ir dar ant knygos pastaciau kad geriau ora is apvacios vintiliuotu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taigi aisku kad uzia kai ikaista daugiau,pas mane pvz kai buvo ziauriai karsta namie,ps3 pradedavo uzti po kiek laiko,oras atveso ir gali laikyt kad ir 24h ijungta ,jokio uzimo.esme ne vien erdvej,bet ir oro temperaturoj aisku,taigi kuo salciau gyveni tuo geriau ps3 :)

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei laykisi kokiam stalciuj ar sienoj, tai tau net saltas oras nepades...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sorry bet jus pažiūrėkit ką rašot.......įdėjau gi nuotraukas erdvės jam dafiga pakanka..o be to jau žaidžiant nebeūžia (happy) pfu pfu pfu, kad neprisikalbėčiau. To Kouzmich CD veikdavo be jokio ūžimo, tik su Blue -Ray ūžimas visu galingumu šaudavo, tada man pasakykit, jei tu gyveni kur nors Afrikoj ar kokioje šalyje kur karštis dar didesnis, tai PS3 visada taip ir ūžia ane??? man rods tikrai ne.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sorry bet jus pažiūrėkit ką rašot.......įdėjau gi nuotraukas erdvės jam dafiga pakanka..o be to jau žaidžiant nebeūžia (happy) pfu pfu pfu, kad neprisikalbėčiau. To Kouzmich CD veikdavo be jokio ūžimo, tik su Blue -Ray ūžimas visu galingumu šaudavo, tada man pasakykit, jei tu gyveni kur nors Afrikoj ar kokioje šalyje kur karštis dar didesnis, tai PS3 visada taip ir ūžia ane??? man rods tikrai ne.

Ne į temą

na nuo oro temperaturos aisku priklauso juk ir tavo ps3 temp,sakau man buvo pirma karta ir tik kelias dienas,butent kai buvo taip karsta kaip dar nera buve,taigi normalu,jis traukia viena ora o kita ispucia,tai jei jis traukia silta ora tai ka ten atvesinsi :lol: ,nzn kaip te nafrikoj,dar ju didele reiksme turi vejas,jei jis yra tai kita sneka,pradujet kaip sakoma :) ,geriausia krc lost butu saldytuve ar kokiam asigali.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nlb galiu pasakyti nuo ko cia tau tjp , bet jai tas pats garsas kaip pas mane buwo , tj galiu nuspet kas toliau nutiks :lol: man tjp uze gal koki pora sawaiciu ir tada pliumpt ir nebeskaito Blu-ray disku , tada reikejo skambint i sony kad ps3 pakeistu ( deje naujo nedave , bet ta pati jie sutwarke )... Nenoriu as cia tawes gasdint ,gal tau tjp ir nenutiks , tik rasau kas man nuo to uzimo ivyko . sekmes :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

To Charisma: sakau kad jau viskas susitvarkė niekas neūžia jau. Jo ypač iš Lietuvėlės jiems paskambinsi ir pasakysi man sugedo prietaisas....švilpt jiems į mus...GNT tiekėjas yra, o ten tikras šūdmalynas su garantijom (pas mane ji jau pasibaigus). Ir nieko čia gasdinamo nėra suges, tai suges ir viskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man irgi uzia as esu visalaika pastates vienoi vietoi tai kartais pradeda uzti kokias 2-5val. bet kartais kokia savaite ir be uzimo pabuna

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vasaros vidury buvau pasiemes is pazystamo ps3 ir pora zaidimu,tai po 5min ijungimo uzdavo garsiau nei mano boxas skaitydamas is disko geima. is pradziu sove mintis kad pritraukias dulkiu jis ten viduje,bet po to pabazarinau su konsoles savininku tai sako kad as su ja gal tepraloses 80-100h bendrai paemus,tai dulkiu prisikaupt ir kaip tai negalejo. taip ir likau nesuprates...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.