redlinelt

Xbox 360 Jasper

Rekomenduojami pranešimai

Tai va sendien paskambinau i BeOn pasiteirauti del xbox'o 360 Arcade ar turi pasake kad nera ir uzsakys. Paskui prisimeniau kad nepaklausiau kelintu metu jie gamybos tai gal kas zino ar jie jau jasper konsolem prekiauja ar ne ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Visu pirma jai ruosiesi pirkti is fis Arcade uz 736.00Lt su PVM tai darai klaida. Patarciau pirkti is pigu.lt Premium pakuote uz 850,00, nebent finansai neleidzia. Is pigu.lt man atkeliavo konsole su Jasper motinine.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Patariu daryti tą patį, nes žinok Arcade tau neužteks, kompas dirba beveik be garso žaidžiant iš hdd, o iš kompakto žaidžiant garsas - tikrai nemažas.

Aš skolinaus iš tėvų. Pats žadėjau arcade imti, paskui iš užsienio premium, bet per nervus ir ilgą nesupratimą, kad kortelė tam netinka - nepirkau iš užsienio, sakė su 0LT nieko nenuperki, bet jei tiks kortelė ir yra kreditas - tai eis ant kredito pasiimti.

Vėliau pagalvojau imti arba Premium arba nieko, bet radau ELITE Falcon tikrai pigiai - 2008.06.XX gamybos su geru komplektu už 800LT, gavau už 750LT.

Mano teksto esmė - imk premium arba nieko. HDD brangiai atsieis, o 20GB gali neužtekti.

Šiaip tai ten turi būti JASPER, nes kodas XGX-00026

gnt turi atsiveze jasper arcadu palete:

PRODUKTO KODAS XGX-00026

EAN-KODAS 882224734899

build: 2009-02-21

taip kad visos online parduotuves jau siulo, gauti jasperi lietuvoj nebeproblema

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai pvz pirkau arcade jasper ir po to is ebay pasemiau 20gb hdd uz 80lt ir man tos vietos pilnai uztenka ir nera ten man jokio skirtumo kad ta zaidima kurio nera hdd garsiau skaito.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

as ir turiu 20 gb, bet man jo nlb uztenka, nes tik du zaidimai telpa.

Kaip sake kiti imk premium is pigu.lt, nes tik ~100lt skirtumas, beto juk galima imt issimoketinai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.