isstatu1

Nusedo akumas, kaip ieiti?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, na ka, tevu Galantui 98 nusedo akumas, ta autonomine signalke kaukia, per sirdi pjauna :D Kaip ieiti? Ar jau kviesti meistriukus? :D su atsuktuvu ir viela tikrai nezada niekas cia narstyt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kažkada mama raktus užtrenkė viduj, atsarginių neradom tai kvietėm meistrus, jie patys su viela atidarė :D

Kai kuriose mašinose nėra spynų, tik tie nuotolinio valdymo, tai ir čia manau tas pats :D

Redagavo shinshilas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

no no, bandyta ta masina jau vogt, spyneles prasuktos, sudroztos, raktai ne per kur nelenda.. Issikvietem meistreli, uzkiso tarp duru pagalvele, pripute, ir su viela atrakino.. Tai va. Lempas motkele palikus buvo.. :D lol 80 litu sumokejom

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai budavo kad nusesdavo akumas pats, nutekedavo srove per generatoriu. o su spynelem tas pats pas mane, nuo duru spyneliu atkabintos ausys (nuo vagiu nepadejo, ismuse langa kai neprasuko) o galine spynele sugadinta. Tai tik centrinis pas mane veikia.

Na nuesdavo man jis, as atsinesdavau pakroveja, jo krokodilais suznybdavau peilius, sakutes, saukstus ir per kapoto plysi pasiekdavau akumo klemas. uztekdavo 2 min palaikyk ir atsirakindavau su pulteliu, aisq po to arba uzsistumt arba pasikraut akuma.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As savo PEUGEOT 605 atrakinau pakeles su domkratu masinos prieki, tada patrauki kapoto trosa ir atsidarai kapota, arba jungi klemus prie akumo, pas Audi 80 galima priekines faras issukt is isores ir per jas prieit po kapotu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.