juozapyne

Gamepad`o analog stick guma

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, ar susidurete su gamepad axis gumeles nusitrynimu? Kaip taisete? Man ji visiskai nusitryne ir nukrito :/ liko tokia nepatogi plastmase, ant kurios dejosi ta guma. Laikinai prilipinau abipuses lipnios juostos, tai ji sustengus kazkiek imituoja ta guma, bet nebandziau dar zaist.

Siaip neesu uzkietejes gameris, tai nezinau kodel ji per nepilna pusmeti taip susidevejo. Ar tai gali reiksti, kad gavau neorginalu controleri? Nors pirkau nauja arcade`ini xbox?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai gal tu su nagu nutryniai ta analoga, as buvau paszystamui paskolines xboxa kuriam laikui tai jis man ant dvieju gamepadu desnius analogus su nagu pradroze, liko tokie igilinimai, nuo sukimo su nagio galu.

gal pas tave tas pats gavos? siaip jei gautum sugedusi xboxo gamepada galetum is jo issiimt analoga ir pasikeist.

p.s. matau jau perki pulta, tai gali ir sugedsi pirkt, jei tavo viekiantis, nera reikalo pirkti kita jei sita galima pataisyt.

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai gal tu su nagu nutryniai ta analoga, as buvau paszystamui paskolines xboxa kuriam laikui tai jis man ant dvieju gamepadu desnius analogus su nagu pradroze, liko tokie igilinimai, nuo sukimo su nagio galu.

gal pas tave tas pats gavos? siaip jei gautum sugedusi xboxo gamepada galetum is jo issiimt analoga ir pasikeist.

p.s. matau jau perki pulta, tai gali ir sugedsi pirkt, jei tavo viekiantis, nera reikalo pirkti kita jei sita galima pataisyt.

Ne del sito perku, o ir del to, kad tureciau du pultus. Bet siaip manau kad galima ir nekeiciant pulto/sticko kazka sumastyt. Reikes iki senuku nuvaziuot ir paziuret gal yra kokiu rimtu gumos kliju kurie sustengs ir pavirs i guma.

O siaip ne mergina esu (neauginu nagu) ir sticka stumdau su pirsto padu, o ne su nagu, tai nelabai tinka tas variantas. Kazko man toks jausmas, kad neorginalu gamepad man ikiso :/. Beje kaip atskirti orginalu nuo neorginalaus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne del sito perku, o ir del to, kad tureciau du pultus. Bet siaip manau kad galima ir nekeiciant pulto/sticko kazka sumastyt. Reikes iki senuku nuvaziuot ir paziuret gal yra kokiu rimtu gumos kliju kurie sustengs ir pavirs i guma.

O siaip ne mergina esu (neauginu nagu) ir sticka stumdau su pirsto padu, o ne su nagu, tai nelabai tinka tas variantas. Kazko man toks jausmas, kad neorginalu gamepad man ikiso :/. Beje kaip atskirti orginalu nuo neorginalaus?

na jei zinai kaip originalas atrodo tai tikrai atskirsi ar tavo ne, nors labai nedaug yra tu neoriginalu.

siaip nemanau kad gavai neoriginalu, gal tik kazkoks brokuotas buvo, ar susidroze kazkaip.

ORIGINAL

Nuotrauka

MADCATZ

Nuotrauka

MADCATZ su laidu

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jei zinai kaip originalas atrodo tai tikrai atskirsi ar tavo ne, nors labai nedaug yra tu neoriginalu.

siaip nemanau kad gavai neoriginalu, gal tik kazkoks brokuotas buvo, ar susidroze kazkaip.

o.k. thanx. pas mane originalas :) gal koks brokas pasitaikes, nes luptis pradejo jau pirmosiom dienom.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.