Charisma

Dvigubas vaizdas ant x 360

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Naudotą tikriausiai pirko, jei nebuvo paprasto av cable...

Aš tai negirdėjęs , kad prie tv xboxą kas jungtų vga kabeliu ;D O nors tulpių nebuvo?

pas mane buwo vga ir dvi tulpes audio , tjp pirkau nenauja, kaip ta nauja dash board pasidaryti ? prisijungti prie online ir update padaryt ? jei tjp tj kiek jis uzema ir ar nieko neivyks kad mano 360 flashintas ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pas mane buwo vga ir dvi tulpes audio , tjp pirkau nenauja, kaip ta nauja dash board pasidaryti ? prisijungti prie online ir update padaryt ? jei tjp tj kiek jis uzema ir ar nieko neivyks kad mano 360 flashintas ?

Jo į live riek nueit, arba per xbox.com atsisiųsti, užema kokius 150 mb (tiksliai nežinau), nieko neatsitiks :) Redagavo narkase

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo į live riek nueit, arba per xbox.com atsisiųsti, užema kokius 150 mb (tiksliai nežinau), nieko neatsitiks :)

ok dekuj

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

http://download.microsoft.com/download/D/1...Fall08_7371.zip

va linkas parsisiuntimo is xbx.com, flashinimui nieko nepadaro tas update

ir instrukcijos:

Copy the Update to a USB Flash Drive

If you don't have an Xbox LIVE account or have a slow Internet connection, using a USB flash drive is a good option.

Note: The USB flash drive must use the FAT32 file system.

Update using a USB flash drive:

1. Connect your USB flash drive to a USB port on your computer.

2. Click here to begin downloading the update folder. Save it as "$SystemUpdate_Fall08_7371.zip" anywhere on your computer.

3. Unzip the File.

4. Copy the contents from the unzipped folder onto the root of your flash drive.

5. Safely remove the flash drive from your computer and plug it into a USB port on your Xbox 360 console. If your console is on, turn it off, then back on. The update program will start automatically.

6. Select Yes, update now. When you see the new dashboard, you're done.

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,man tapati problema ir kieki paskaiciau cia jokio atsakymo neradau,gal kas zino kaip tai sutvarkyti :)

Pabandyk su kitu kabeliu pajungti xboxa, jeigu nesidvigubins daugiau, reiskia kabelio ano kalte. Bet cia gali buti ir pacios jungties kalte ne kabelio. Redagavo narutas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia kabelis 100% kaltas, zmones jau zino sita reikala, pagrinde kad neapsaugoti laidai tinkamai kabely ir negroundina gerai dvi porblemos, todel taip ghostina, ir pas mane ghostina bet su neorga kabeliu bet labai neryskiai, net nesimato, taigi gali pabandyt padaryt sitaip, pasiimk pinceta ir vga kabelio gala ir visus dantukus suspausk stipriai po viena

ir patrauk i save, kad iskiltu (buvo vienas ilindes tia nekontaktuodavo gerai labiau ghostint buvo pradeje susitvarkiau) taigi vat, laidas kaltas gali nest ir prasyt kad pakeistu, skaiciau uzsienio forumuos buna tokiu nesamoniu. esme blogai pagamintas kabelis, defektuotas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Autorius, ar esi isitikines, kad tai originalus MS kabelis? Gal kabelis prastas, pats ieskojausi pirkti neoriginalaus tokio kabelio is dealextreme ir ten zmones rase, kad su tuo neoriginaliu kabeliu gauna toki dvejinimosi efekta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Autorius, ar esi isitikines, kad tai originalus MS kabelis? Gal kabelis prastas, pats ieskojausi pirkti neoriginalaus tokio kabelio is dealextreme ir ten zmones rase, kad su tuo neoriginaliu kabeliu gauna toki dvejinimosi efekta.

gauna ir su org, nerysku arba defektinis kabelis duoda rysku, bet siaip su neorg as sedziu tai sakau yra jis ir cia yra del to kad blogai izoliuoti laidai kabeliui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nusipirk ORIGINALU VGA xbox 360 laida, pabreziu originalu, kuris tikrai Microsofto gamintas o ne sheip koks kinietiskas alia originalas :) tada dings tau tie dubliavimai ir shesheliai. pats buvau su tuo susidures, kai nusipirkau neoriginalu laida :) cia analoginis signalas, todel VGA laidas turi but itin geros kokybes kad nejaustu elektomagnetiniu trugdziu. apie 70lt kainuoja siustis is UK tikra VGA laida skirta xboxui ir gaminta Microsofto.

pats pirkau is cia http://www.gamescentre.co.uk/productInfo.aspx?pid=1577 tik buvo nedidele nuolaida

Redagavo aibo77

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:) munitoriuje problema neatpazysta normaliai xboxo . Pas mane kinietiskas xboxo vga laidas ir su mano PC muniku

Ne į temą

(samsung synckmaster (bbz koks nes uzdazes :) :) )
nera jokiu shesheliu ir viskas eina kuo puikiausiai o ant su kitu muniku viewsonic ant xboxo meniu ir pora zaidimu yra shesheliai o daugumoje naujesniu zaidimu dingsta . P.S. Su pc ir situo muniku nera shesheliu ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

beda gali but arba monike (jaigu kox lenkiskas=D) arba vga jaigu falsivnas (bet tai jau turet but normaliai falsivnas, nes pas mane home made puikiai veike)... o negeriau but tau junkt i DVI? jaigu jungtis yra..)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.