T-N-Z

Installious be Cydia ar WI-FI

Rekomenduojami pranešimai

Ar imanoma kaipnors gauti Installious nenaudojant ten visokiu Cydiu , nes pas manes nera WI-FI , Ipodas jailbreakintas , tik neisivaizduoju kur ta WI-FI man rast or something ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ar imanoma kaipnors gauti Installious nenaudojant ten visokiu Cydiu , nes pas manes nera WI-FI , Ipodas jailbreakintas , tik neisivaizduoju kur ta WI-FI man rast or something ...

Kam tau Installous be Wi Fi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kam tau Installous be Wi Fi?

Ne į temą

As ir ta pati norejau sakyt :D kam jis tau reikalingas be wi-fi? Negalesi nk siustis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai ne , Installious uztenka ir Per DiskAid imesti .ipa failus i folderi "Downloads" , tada jis mato ir zaidima ir ji instaliuoja , jokio WI-FI , tik man problema yra tame kad nelabai randu kaip pati installious gaut... ;D Reikes mieste pajieskot vietu kur wi-fi yra , intike ziurejau tai nelabai kaip ir eina be jo , o ta installious tik per cydia sourcus galima rast

Redagavo T-N-Z

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi gali konfiguracija pasidaryt kad internetas per usb eitu ir poto galesi siustys is cydios kiek nori ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi gali konfiguracija pasidaryt kad internetas per usb eitu ir poto galesi siustys is cydios kiek nori ;)

Butu idomu suzinoti kaip ta padaryti , ar gida numesk jei galima ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

AS nesuprantu tavo problemos.. Parsisiusk per WiFi miPach jei pas tave 2.2.1, arba AppSync for 3.0 ir kraukis game'us per iTunes kiek telpa.. O ne ten sshinti kazka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

AS nesuprantu tavo problemos.. Parsisiusk per WiFi miPach jei pas tave 2.2.1, arba AppSync for 3.0 ir kraukis game'us per iTunes kiek telpa.. O ne ten sshinti kazka

Mano problema tame , kad neturiu WI-FI , as restorinau ipoda ir dar 3.0 firmaware atsisiunciau (man reikejo restore daryt nes ipodas pakibdavo po to kai isjungdavai lauk ir reikedavo decovery daryt , tada viskas dingdavo ir t.t tad reikedavo ji laikyt neisjungta) pries tai buvo installious irasyta , as per diskaid sukeldavau ipa failus ir per installious juos irasydavau , ir viskas veikdavo nereikdavo jokio wi-fi , per PC sukeli ir tiek naudojant DiskAid...

Dabar neturiu galimybes del to wi-fi , bet girdejau akropolyje jis yra , tad reikes nuvaziuot , tada atsisiusiu ta installious

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Parsisiusk per WiFi "AppSync for 3.0" ir kelkis per iTunes tuos IPA's

P.S. Kas tas "Installious"? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

arba pasidaryk intika per usb ir nereikes niekur vazinet as dabar negaliu surast kur maciau bet paeskok google tikrai rasi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Parsisiusk per WiFi "AppSync for 3.0" ir kelkis per iTunes tuos IPA's

P.S. Kas tas "Installious"? :D

Imeti per diskaid .ipa failus i downloads folderi , per installious instaliuoji , tik problema kad tiek tam installious ar appsync for 3.0 gaut reik wi-fi , kurio as neturiu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.