darytis

Zaidimus skaito kaip DVD filma!?

Rekomenduojami pranešimai

Pasirodo neina jungle flasher normaliai instaliuoti port i/o i 64 bitu XP :) Per daug darbo man butu instaliuotis 32bit, dar tektu RAID driverius i CD ikelti... ech teks kazkam duoti pasipelnyti.

Aciu visiems atrasiusiems, problema ispresta deka rlevin7 :)

Tai nueik pas kokį draugą ir nusifhlasink. Pas mane pavyzdžiui yra intel chipas, ir man kažkodėl Jungleflasher niekaip nerado mano BenQ draivo, tai nuėjau pas draugą, parsiunčiau visus įrankius kokių reikia ir nusiflashinau. Viskas gal per 15 min... Pats flashinimas tai išvis ten kokios 5 ar kiek, keturis mygtukus paspaudi ir nuflashina. Nesuprantu aš ko jūs pas tus "meistrus" einat. Anksčiau buvo sunkiau, kai reikėjo bootinti į DOS, tačiau dabar kai yra Jungleflasher viskas LABAI LENGVA. Iš DVD cake boxo išsikirpau "įrankį" xbox galo atidarymui, taigi atidariau gražiai be įbrėžimų. Net garantija išsaugojau :).

Tai va negalvokit, kad taip sunku galite mėginti, nebijokit, su Jungleflasher brickinti xboxo mano galva neįmanoma, nebent dingtu elektra firmware įrašymo metu. Svarbiausia yra tai, kad Jungleflasher surastų jūsų pajungtą DVD romą, o tada belieka pelike mygtukus spaudinėt :)

Redagavo plastiks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Visi sakot kad fw atnaujint xboxo kad nemestu zaidimo kaip filmo, o zaidima nupatchinus veiks normaliai? nes as jau 2 diskus sugadinau, paskutini pamirsau nupatchint, mete kaip dvd filma, o priespaskutini nepamenu ar flashinau. dekui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei naudoji live (turi gold'a ir losi per Live) geriausia nusiflashint i 1,6 jei ne gali pacint.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet nupatchinus tikrai veiks? nes nebesinori 3 disko sugadint :rofl: Zaidima kaip DVD ismeta kai jis neatitinka fw?

Redagavo slc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man veike visada, ir Klubuj veike. Taip jei zaidimas reikalauja 1.51 fw o pas tave 1.5 ji mes kaip dvd filma...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet nupatchinus tikrai veiks? nes nebesinori 3 disko sugadint :rofl: Zaidima kaip DVD ismeta kai jis neatitinka fw?

jeigu nupachini turi veikti normal tda. o kaip dvd ismeta kai neatitinka FW arba lievai irasytas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Po patchinimo nekrauna zaidimo, praso update daryt. Kaip man juos padaryti? Netas nepasijungia

aciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.