BABUANAS

Custom Firmware 5.50 U3R

Rekomenduojami pranešimai

Tai pala as jau nieko nebesuprantu:shinsilas sako viena nipitz kita.Kuris sako tiesa?

shinsilas sako, kad tu gali is paprastos baterijos pasidaryti pandora, o nipitz tau siulo nusipirkti jau padaryta pandoros baterija is dealextreme.com.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

shinsilas sako, kad tu gali is paprastos baterijos pasidaryti pandora, o nipitz tau siulo nusipirkti jau padaryta pandoros baterija is dealextreme.com.

Ka jus man siulot?Padaryt paciam pandora ar pirktis? Redagavo BABUANAS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriau pirk.Nors as dariausi pandora,man pavyko,bet jei ka nors netaip padarysi sugadinsi batareja.Taigi siulau pirktis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriau pirk.Nors as dariausi pandora,man pavyko,bet jei ka nors netaip padarysi sugadinsi batareja.Taigi siulau pirktis.

Gerai, nusipirksiu Pandora Battery tai man reikes downgrade'int, kad viskas veiktu?

Ne į temą

Kaip reikia downgrade'int su Pandora?Ar man uzteks PSP,Memory Card ir Pandora Battery
Redagavo BABUANAS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gerai, nusipirksiu Pandora Battery tai man reikes downgrade'int, kad viskas veiktu?

Ne į temą

Kaip reikia downgrade'int su Pandora?Ar man uzteks PSP,Memory Card ir Pandora Battery

kai nusipirksi batarke pasidaryk viska pagal sita gida spausk cia ir nereikes jokiam meistruj pinigus moket

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kai nusipirksi batarke pasidaryk viska pagal sita gida spausk cia ir nereikes jokiam meistruj pinigus moket

Tai kai padarysiu viska kaip sitam gide jau galesiu naudotis neoriginaliais zaidimais ar dar ne?

Ne į temą

Nepykit uz durnus klausimus :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kai padarysiu viska kaip sitam gide jau galesiu naudotis neoriginaliais zaidimais ar dar ne?

Ne į temą

Galesi, kadangi bus "nulauztas" psp.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

As tau siuliciau paskaityk tu tos gidus ten labai viska grazei apraso ka daryt, ka reiskia ir t.t. viska isaiskinta

o kai turesi batareika jai dar kils klausymu rasyk tada tau tikrai kas nors pades

Redagavo zion22

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.