xSpirit

DBZ Shin Budokai 2

Rekomenduojami pranešimai

apie 2 dali kalbu :D gal kas zinot kaip aura burst padaryt? ar seip koki weba kur wisas bangas paraso?

Tai as ir apie 2 dali :D pirmoi 5 chapteriai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pwewjau viska ir challenge mod ir chapter chapteriu bus tik 7 nusiviliau tuo B) bet linksma su draugais per Wlan pasikapoti B)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane dragon ball z shin budokai 2. Mane jau uzkniso tas Trunks neleidzia pasikeist arba as nemoku ir jaj imanoma pasikeist kovotoja pvz i goku as noriu tai ka reikia daryti :) ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tipo per chapteri nori pasikeist? ten kaj paleidi field pay ar kajp ten spudi ant nicko X ir pasirink o jei parinktas padejejas goku taj goka pakeisk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aha per chapteri field playuje noriu su goku bet kas as kaj ant goku x spaudziu man visatiek trunksas lieka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas nors pasakys kaip transformuotis su trunksu, per field play? Nes jau kiek chapteriu perejau, ir nezinau kaip. Ir dar reikia suvalgyti tas pupeles, kad gyvybes atsistatytu???

Aciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nereik ten nieko valgyt ten kai myrsti o kad virst kai spaudi field play tai nueik i charo rinkimasi ir ant trunks paeik i sona bus super sayan =D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žaidžiau pirmą dalį, tai nelabai patiko, per 1valandą perėjau, lbj lengvas, o šitą išbandžiau, tai daug įdomesnis, ir beto sunkesnis, nes bent ne taip greit įmanoma pereiti, tenka pasistengti. Grafika tai man patiko, yra daug veikėjų, žaidimas tikrai yra nuostabus ir story mode'as gan ydomus. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant draugo psp esu žaides geras ir įdomus :) o aš pats niekur nerandu jo pirkti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.