dRes

Midnight Club Dub Edition Remix

Rekomenduojami pranešimai

Kaip jums zaidas,grafika,valdymas ir t.t.

Gal galetumet pasakyt kokia problema man?Ziuriu video grafika gana gera o kai pats ant ps2 zaidziu tai grafika lievoka tai cia gal failas irasytas i diska koksnors buvo suvarytas ar kitaip jus gal man paaiskintumet? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O kaip man paziureti koks jis?

siaip kokia grafika matai tai tokia ten ir yra reiskia,prie ko cia dvd5 ar dvd9,sitas zaidimas visas su visais filmukais telpa dvd5,pats rasiausi,ir viskas veikia labai gerai,ir grafika gera,na gal tikiesi tiesiog per daug,siaip zaidime labai geros tiuningavimo galimybes,graziai atrodo,blizga viskas graziai,o pati zaidimo grafika nera stebuklinga nes manau neleidzia ps2 galimybes ispest daugiau,vis del to nemazas miestas ten skirtas pasivazineti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo protariu del tuningo man tas zaidimas dbr zaidziamiausias su BDZ tenkaichi 2 :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo protariu del tuningo man tas zaidimas dbr zaidziamiausias su BDZ tenkaichi 2 :)

jo tiuningas tai geresnis uz bet kokia nfs dali,daugiau pasirinkimo ir graziau atrodo visas tas dalykas,nes masinos ivairesnes,ir mocai yra,labai viskas gerai tik duokit ta zaidima ant next gen konsoliu su stulbinancia grafika,tada butu tikrai jegovai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei ka tai ten pritariu,o ne protariu :lol: Ir dar vienas + kad yra toks body kitas kaip ant Toyota Supra kaip per greiti ir isiute ko as nesulaukiau ant nfs daliu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na zaidziau sita geima biskis.Perejau pirma miesta tik.Zaidimas paliko nebloga ispudi.Grafika nebloga,tiuningas irgi,masinu pasrinkimas didelis.Kas kazkiek nuvyle tai zaidimo netikroviskumas (nors tuo ir nepasizimejo MC serija).Dar minusa matau su motociklais...Ju labai jau juokingai atrodo ten jie...Siaip overall ~8/10.Kaikada perzajsiu visa. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na zaidziau sita geima biskis.Perejau pirma miesta tik.Zaidimas paliko nebloga ispudi.Grafika nebloga,tiuningas irgi,masinu pasrinkimas didelis.Kas kazkiek nuvyle tai zaidimo netikroviskumas (nors tuo ir nepasizimejo MC serija).Dar minusa matau su motociklais...Ju labai jau juokingai atrodo ten jie...Siaip overall ~8/10.Kaikada perzajsiu visa. :)

su mocais man ten butent ir patiko,tik nereik lygint ten nieko su realybe,tiesiog labai smagu palosti butent su mocais,nes kaip ir nera tokio gero geimo su mocais,kad palakstyt po miesta o ne po trasas butu,na neskaitant GTA serijos,tai man MC3 tikrai geriau su mocais

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu norite buti DK midnight club'e :) tai td staigiai spaudziat start mygtuka ir pasirenkat Options td. Tune your vehicle, pamatysite keturis uzrasus,bet is ju jums prireiks tik dvieju: Drift Factor ir Traction.Drift factor dastumiat iki galo, o traction galit puse arba maziau,jeigu norite geriau uzsinesti tai td iki 0 atstumkit.Jei visa tai padarysit ir noresit driftinti kaip pro. :) tai Detroitas butu tinkamas miestas.Zinoma be treiruociu nebusi pro,tad susiraskite koki apvalu pastata ir aplink ji driftinkit kol pagausit ta driftinimo kampa tai mazdaug uztruktu 2-3 valandas :) priklauso nuo zmogaus.Sekmes tampant pro DK :)

Redagavo dRes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir dar jei keisite masinai padangas tai geriau dekit part 1,zinoma masina geriau driftintu jei butu galiniais varoma.

Redagavo dRes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.