ernest321

Xbox 360 garantija

Rekomenduojami pranešimai

on1x parašė:

nu pas mane pakeistas todel kad negalima buvo tada liteono flashint, bet as tai norejau pasakyti kad pvz, jeigu mano xbox suges istatau atgal liteon,a originalu korpuso lypdukas nepazeistas einu i garantija ir viskas ,stai ka as norejau pasakyt

taip, jei lipdukai savo vietose ir garantija dar galioja taa laisvai galesi nest.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na man XBOX MS sutvarkė :-) Bet jis buvo pirktas Suomijoje per pažystamus tai ir iškeliavo iš Suomijos į MS :-)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Kaifas parašė:

Na man XBOX MS sutvarkė :-) Bet jis buvo pirktas Suomijoje per pažystamus tai ir iškeliavo iš Suomijos į MS :-)

Skaityti daugiau  

Nu bet matai per pažystamus nusiuntei, o lietuvoje jei pirktas tai jau niekur nenusiūsi, nei į Suomiją, nei kur kitur :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ne į temą Sveiki norejau paklaust ne i tema, bet, gal zinote ar sunku gauti musu razetes kistuko perejima nes pigu.lt raso kad nusipirkus xbox bus angliskas kistukas.
Redagavo dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  DeividasA parašė:

Sveiki norejau paklaust ne i tema, bet, gal zinote ar sunku gauti musu razetes kistuko perejima nes pigu.lt raso kad nusipirkus xbox bus angliskas kistukas.

Skaityti daugiau  
Ne į temą bet kur gali rast,kainuoja pora litu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ne į temą kur nusipirkt xboxa elite . Is normalios parduotuves Kaune . b** bms ir ok bankrutavo , Topo centras š**** paskutinis ten lopai n* dirba jau uzkniso mane jie . O elektro marktuose eliciu ne kvapo tik pro ir tie seni 2006 gamybos .
Redagavo ViPeRkillz
off-topic tagai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ne į temą Pas šitą žmogų, skype: mikazz69.

Patikimas, dedu galvą už jį, nusipirksi naują kokybišką daiktą ir nebrangiai.

Redagavo GorDo
offtopic

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aisku nepakeis nebent pirksi is zmogaus kur dar yra galiojanti tarkim parduotuves garantija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.