ernest321

Xbox 360 garantija

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki noreciau paklausti del xbox'o garantijos. As pirkau deveta jis pas mane 2006 metu Premium. Ar as galiu nupirkti pas dima ta garantini lipduka ir issiusti ten kur man ji sutaisys? Noriu kad sutaisytu nes jau dvd-romas blogai skaito ir kaskas su jo atsitiko. Cia paskaites komentarus is kitu temu noriu paklausti ar man irgi jei issiusiu remontui pakeis hdd is 20gb i 60gb ir kaip ten bus del tos falcon?

P.S Ir kaip man dabar FW atstatyti i originalia ar ne kaip?

Redagavo ernest321

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki noreciau paklausti del xbox'o garantijos. As pirkau deveta jis pas mane 2006 metu Premium. Ar as galiu nupirkti pas dima ta garantini lipduka ir issiusti ten kur man ji sutaisys? Noriu kad sutaisytu nes jau dvd-romas blogai skaito ir kaskas su jo atsitiko. Cia paskaites komentarus is kitu temu noriu paklausti ar man irgi jei issiusiu remontui pakeis hdd is 20gb i 60gb ir kaip ten bus del tos falcon?

P.S Ir kaip man dabar FW atstatyti i originalia ar ne kaip?

triju metu garantija galioja tik RROD ir E74 klaidoms, pas tave nieko panasaus kaip suprantu nera, taigi garantijos jau nebeturi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reiskia man paciam reikes taisyti xboxa.

pasikeisk dvdroma ir toliau tau vieks viskas, arba jei gausi toki pat dvdroma, tai tik lazeri pasikeisk, net ir fleshint nereikes.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

Pries pora menesiu mano x360 gavo e74 error. Vieneriu metu garantija, kuria gavau nusipirkes is BMS jau pasibaigus, bet lyg ir turi galiot ta 3 metu garantija, kuria gauna visos konsoles. Parasiau

BMS laiska apie tai, bet jie atrase, kad apie jokia pratesta (3 metu) garantija nieko nezino ir ji pas juos negalioja. Tai kur man nest konsole, kad ta garantija galiotu ir pataisytu x360.

Redagavo Edgarasszz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siam erroui galioja 3 metai garantija, siulyciau pasiskambink i MS atstovybe lietuvoje ir pasisneketi, tie atsilupeliai BMS yra paskutine vieta pirkti bet kokia technika, normalioj parduotuvej visi gauna normalia 2m garantija o pas juos tik 1?, lol.., MS tinklapyje parasyta jog siam erroui ir rrod, garantinis pratestas iki 3m. Jai nori kazka ismust BMS, reikia buti naglam, nes graziai paklausus tave pasius graziai.

Redagavo SoulReaver

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lietuvoje 3 metu garantijos negausi. As pats BMS skambinau, jie sako nieko nezino. Po to microsoftui, jie sako, kad xboxas Lietuvoje nera oficialiai parduodamas ir todel garantija negalioja. Jeigu turi draugu Anglijoje arba kitoje dideleje salyje, gali siust jiems o jie persius MS. MS sumoka uz siuntimo islaidas pas juos, bet is LT nieko neiseis :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai taip iseina, kad visi pirkti xbox lietuvoje yra nelegalus ar kaip o_0

nu matos kad Lietuva yra europos kaimo uzkampis. Nes ziuriu bendros salygos kaip visoj EU negalioja cia ....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai taip iseina, kad visi pirkti xbox lietuvoje yra nelegalus ar kaip o_0

nu matos kad Lietuva yra europos kaimo uzkampis. Nes ziuriu bendros salygos kaip visoj EU negalioja cia ....

Ne į temą

Pas mus nera ms atstovybes,todel jie yra nelegalus. Gnt juos tik tiekia visom parduotuvem.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Pas mus nera ms atstovybes,todel jie yra nelegalus. Gnt juos tik tiekia visom parduotuvem.

nieko cia nelegalaus tik kad nera palaikymo sistemai ir viskas. o gal pabandykit paieskot ne LIETUVOS atstovybes, o BALTIJOS SALIU atstovybes. nes dabar dazniausiai niekas neapsiriboja viena salim o ima mus tris (LT LV EE) kaip viena vieneta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O gyvenant Lietuvoje įmanoma oficialiai RRoD per MS susitvarkyt mokant pinigus, jai garantija pasibaigus?

ne, buvo jau apie tai kalbeta ne vienoe temoje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o pvz jeigu pas mane pakeistas dvd ir jeigu as istatysiu originalu DVD (liteona) jis veiks ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o pvz jeigu pas mane pakeistas dvd ir jeigu as istatysiu originalu DVD (liteona) jis veiks ?

Nu tai jei jau keistas tai su priežastim, o jeigu tik šiaip sau pakeitei tai veiks aišku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu pas mane pakeistas todel kad negalima buvo tada liteono flashint, bet as tai norejau pasakyti kad pvz, jeigu mano xbox suges istatau atgal liteon,a originalu korpuso lypdukas nepazeistas einu i garantija ir viskas ,stai ka as norejau pasakyt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.