H117

Nauja PSP konsoles versija

Rekomenduojami pranešimai

Sony spaudos konferencijoje buvo atskleista nauja PSP konsolės versija (PSP-2000).

Šis PSP tai nėra visiškai nauja konsolės versija, tiesiog kiek padailinta ir sumažinta senoji. Sakoma, kad naujasis PSP bus 33 procentais lengvesnis ir 19 procentų plonesnis nei pirmoji versija. JEi norisi skaičiukų - prašom. Naujas PSP sveria 189 gramai, senas - 280 gramų. Naujojo PSP storis 18.6 milimetrai, senojo - 23.

Dar keletas naujų dalykėlių - video-out jungtis, galimybė laikinai saugoti duomenis iš UMD disko (kas pagreitins žaidimų užkrovimą), bei galimybė krauti konsolę per USB jungtį.

Na, o naująją konsolę bus galima įsigyti trijų spalvų - juodos, sidabrinės ir baltos (visų trijų nuotraukos žemiau).

Galima tikėtis, kad naujuoju PSP bus pradėta prekiauti jau šį rugsėjį.

Nuotrauka

Sidabrine

Nuotrauka

Juoda

Nuotrauka

Balta

Is games.lt

Man graziausia sidabrine.Kitur skaiciau,kad kaina bus apie 200$,o lietuvoj turbut bus apie 1000lt

Idomu kada i lietuva uzves,ir kada padarys iso loaderi ar Custom firmware.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

man juoda graziausia :)Ir jei butu galimybe keisti mano PSP i si naujaji,nekeisciau :D Nes man svorio reikia,o PSP svorio beveik nebejauciu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man juoda graziausia :)Ir jei butu galimybe keisti mano PSP i si naujaji,nekeisciau :D Nes man svorio reikia,o PSP svorio beveik nebejauciu :D

Pritariu tj ta lengva lapeli nesiesi ismesi netycia pro atsegta dekla ir nepajaus o sernas man irgi gerai ** ** akd nera to TV out bet visitiek geras senasis PSP nes juk yra ant jo kustom fireware viesokie o ant to nzn kada bus :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai taip..Bet as ji turbut pirksiu tik tada kai ant jo bus galima paleisti homebrew

man juoda graziausia :)Ir jei butu galimybe keisti mano PSP i si naujaji,nekeisciau :) Nes man svorio reikia,o PSP svorio beveik nebejauciu :)

Pritariu tj ta lengva lapeli nesiesi ismesi netycia pro atsegta dekla ir nepajaus :)

visiska nesamone..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galejo biski is plocio sumazint ne tik paplonint ir palengvint butu gerai ir tas mazesnis ekranas :) Smagu jei bus tv out :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai geras tas naujasis psp, psp tikrai persunkus ir perdidelis, jam jau seniai reikejo lengvesnes versijos bet abejoju ar as ji kada nors pirksiu geras ir manasis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano manymu geriausias dalykas tai tv-out isivaizduoju kaip prikolai namuose ant teliko pasijungt ir palost :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano manymu geriausias dalykas tai tv-out isivaizduoju kaip prikolai namuose ant teliko pasijungt ir palost :)

Nemanau kad labai linksma...atrodys manrods prasciau nei psone...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kad patys vartotojai biski apdraske su tais visais homebrew, OE, ir t.t. ir pan...

Niex neperka zaidimu, visi juos siunciasi, tai ir smunka psp geimu ekonomika.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kazkaip nekokybiskai dabar tas PSP plonas atrodo,tik atsidarancios plasmases gabalas.Ir nesupratau kaip ten UMD isideda.Geriau galejo ne PSPslim ,o PSPbig :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet grafika tai ant tv gera kaip matosi,tai idomu kaip atrodytu zaidimai,jei taip gerai kaip filmas tai visai idomu butu keleta pazaisti,tik va galejo dadet antra analoga dar i desine puse kad patogiau valdytusi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.