scalman

ArmA II

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Na nezinau, kazkaip pirma is pradziu norejau palost, nes nemegines buvau, antros turbut ant xbox lauksiu, kolkas ir pirmoji labai smagi :)
sakai, na gali but,bet kam pirma,jei antroj visko daugiau.ir viskas geriau. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal žinot gal nežinot, jau LM'e mėtosi PC versija. Mėgaukitės, nes mano PC nepaveš :huh:

siaip Lm arma2 jau yra menesi laiko 5 zonoj,tiesiog dabar idejo tipo geresne versija,nors ji tikrai niekuo nesiskiria,tam yra patcai kad istaisyt bugus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip Lm arma2 jau yra menesi laiko 5 zonoj,tiesiog dabar idejo tipo geresne versija,nors ji tikrai niekuo nesiskiria,tam yra patcai kad istaisyt bugus.

Ne į temą

Aš į 5 zoną nevaikštau, kažkaip nejauku man ten :huh::huh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vis del to lost neimanoma su pc,na aisku normaliai su geru pc,bet jei procas single core,tai nepadeda nei gera video korta,niekas,jei mokymus gali lost ant high,tai misiju negali palost net ant low. beto kazkas negerai kartais buna su priesais :o ,prie ju prieini,jie guli r itipo tiharina,bet taves nemato, o tu net pagalvoji kad cia ne priesai,na ie taves nepuola,po to po kiek laiko kazkas i tave pradeda saudyt,pasirid kad jis visa laika prie taves gulejo ant zemes :o

tikrai reikia patchu,galbut jie istaiso tokias bedas,o siaip zaidimas labai geras,pirmose misijose kaime su vietiniais kalbi netgi ju kalba,ne anglu,cia tai labai gerai.bet na reikia konsoliu versijos sulaukt,nes ant pc iseina tik apmokymus palost kol kas,bet ir tai visa idomu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš su Quad Q9550 2.83 ghz, 4 gb ram ir 9800 gtx+ vga negaliu pažaist net pirmosios dalies ant low.. Nesuprantu ką jie ten per stebuklus sukūrė. Nei vienas Patch'as irgi neįsirašo - WRONG CD KEY. Manau, jie irgi niekuom nepadėtų. Vienu žodžiu - aš be žodžių. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš su Quad Q9550 2.83 ghz, 4 gb ram ir 9800 gtx+ vga negaliu pažaist net pirmosios dalies ant low.. Nesuprantu ką jie ten per stebuklus sukūrė. Nei vienas Patch'as irgi neįsirašo - WRONG CD KEY. Manau, jie irgi niekuom nepadėtų. Vienu žodžiu - aš be žodžių. :)

........................

Processor: AMD 64 x2 4800 /2.5 Ghz

Memory: 2048 MB Ram

Motherboard : Gigabyte GA-M56S-S3

Graphic Card: Nvidia Geforce 8800GT 512 MB

HDD: 120GB SATA 400 GB Maxtor

Sound Card: Audigy IV

Monitor : 22 "LG Flatron L227WTP

Case : Raidmax Ninja Case(Neon)

Windows XP DX 9 to 10

........................

Settings: Very High/High

Sightrange: 2000m

Resolution: 1280 x 960

(for better performance with Fraps)

........................

Recording:

With Fraps:

FPS without: ~30

FPS with: 18 -.-

beje cia Bohemia zaidimu forumas,yra ir arma2,ir atrodo kad kai kurie zmones ir su paciais galingiausiai kompais ispesa tik 25-30 fps.na tai vien i sist reikalavimus oficialiam psl paziurejus taip normaliai pasidaro

Minimal PC System Requirements

* Dual Core CPU (Intel Pentium 4 3.0 GHz, Intel Core 2.0 GHz, AMD Athlon 3200+ or faster)

* 1 GB RAM

* GPU (Nvidia Geforce 7800 / ATI Radeon 1800 or faster) with Shader Model 3 and 256 MB VRAM

* Windows XP

* DVD (Dual Layer compatible), 10 GB free HDD space

Optimal PC System Requirements

* Quad Core CPU or fast Dual Core CPU (Intel Core 2.8 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or faster)

* 2 GB RAM

* Fast GPU (Nvidia Geforce 8800GT or ATI Radeon 4850 or faster) with Shader Model 3 and 512 or more MB VRAM

* Windows XP or Windows Vista

* DVD (Dual Layer compatible), 10 GB free HDD space

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bent jau man tai kol kas geriausias zaistas fps,bet zaist normaliai jo neleidzia per silpnas pc.tai tikras simuliatorius,o bugai yra taisomi patchais kaip ir visuose zaidimuose,man su tuo jokios problemos nera siaip. jei anksciau pc gerinau del stalker zaidimo,tai dabar tai adaryt vertetu vin del sito zaidimo,taciau tikiuosi kad jis vis del to iseis konsolem ir bus galima normaliai palosti

:thumbsup4:

:D

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nezinau kodel sis zaidimas jums taip patinka man tai pats bugoviausias iki siol matytas zaidimas :D grafika nera gera ginklu teksturos apgailetinos atrodo ir jauciasi kaip pagalys rankose o ne ginklas OFP:DR tikrai atrodo simta kartu geriau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nezinau kodel sis zaidimas jums taip patinka man tai pats bugoviausias iki siol matytas zaidimas :D grafika nera gera ginklu teksturos apgailetinos atrodo ir jauciasi kaip pagalys rankose o ne ginklas OFP:DR tikrai atrodo simta kartu geriau

Ne į temą

taip yra bugu,bet del to kad zaidimas toks geras galima i tuos bugus paziuret pro pirstus.grafika nera gera jei neturi gero pc,cia jau geriau net nekalbet,nes grafika siats zaidimas turi tikrai nerealia,o svarbiausia tikroviska,o ne kokia ten ryskiom spalvom nuspalvinta,teksturos tikrai labai geros. ginklas kaip pagalys,na matyt persizaides COD4 busi,nes ginklas tikrai jauciasi kaip tikras ginklas rankose,juda realiai,gali sukioti galva ir pan.o svarbiausia kas sitma zaidime tai jo mastai ir pasirinkimo galimybe,ir skirta laisve. gali daryt ka nori,kiek nori laiko,niekas taves niekur nevedzioja uz rankos.tas yra geriausia jame.

taciau kiekvienam savo,kas kam patinka,kam kaip atrodo,pasileidus ji ant silpno pc tikrai viskas neatrodo taip gerai,taciau as ji palosiau ir su single core CPU,kas yra nelabai imanoma teoriskai,taciau uzteko kad pamatyt kaip viskas atrodo,ir kaip veikia.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

taip yra bugu,bet del to kad zaidimas toks geras galima i tuos bugus paziuret pro pirstus.grafika nera gera jei neturi gero pc,cia jau geriau net nekalbet,nes grafika siats zaidimas turi tikrai nerealia,o svarbiausia tikroviska,o ne kokia ten ryskiom spalvom nuspalvinta,teksturos tikrai labai geros. ginklas kaip pagalys,na matyt persizaides COD4 busi,nes ginklas tikrai jauciasi kaip tikras ginklas rankose,juda realiai,gali sukioti galva ir pan.o svarbiausia kas sitma zaidime tai jo mastai ir pasirinkimo galimybe,ir skirta laisve. gali daryt ka nori,kiek nori laiko,niekas taves niekur nevedzioja uz rankos.tas yra geriausia jame.

taciau kiekvienam savo,kas kam patinka,kam kaip atrodo,pasileidus ji ant silpno pc tikrai viskas neatrodo taip gerai,taciau as ji palosiau ir su single core CPU,kas yra nelabai imanoma teoriskai,taciau uzteko kad pamatyt kaip viskas atrodo,ir kaip veikia.

hmmm paziurejus paskutini traileri galima pasikabineti prie tokiu detaliu kaip zole ir medziai, realiai mastant gulint

atviram lauke pucia vejas nors ir kazkoks o aplink nieks nejuda, zole truputeli juda bet taip kazkaip nenaturaliai

o medziu lapai kaip ikalti atrodo prie saku :)

Redagavo vesiolas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

hmmm paziurejus paskutini traileri galima pasikabineti prie tokiu detaliu kaip zole ir medziai, realiai mastant gulint

atviram lauke pucia vejas nors ir kazkoks o aplink nieks nejuda, zole truputeli juda bet taip kazkaip nenaturaliai

o medziu lapai kaip ikalti atrodo prie saku :)

siaip tai nezinia su kokiais nustatymais grafikos filmuota,ir koks skirtumas,tai jei nustatysi ant low tai zaidimas bus isvis tragiskas pagal tave ? :)

zaidimo esmes tai nekeicia daug,aisku norisi kuo daugiau is pc kai palosi konsolem,ir tada jau low nesinori daryt,ir kai dar pradeda lagint ir su tokiais tada galvoji koks shh..butent tokie dalykai ir gal isugadinti visa idomuma.taciau cia niekas ir nesake kad cia yra gamtos simuliatorius :) . nors man is tos puses jis tobulai atrodo,bent jau lyginant zaidimo masta ir tai kaip atrodo viskas,nieko nuostabaus kad jam reikia Quad CPU

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nemanau kad ten labai svarbi grafika,paziurejus i sena flashpoint tai grafika lieva bet zaist tai buvo tikrai smagu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nemanau kad ten labai svarbi grafika,paziurejus i sena flashpoint tai grafika lieva bet zaist tai buvo tikrai smagu :)

tai aisku kad svarbu zaidimas,na ir kad jis daug nelagintu nes tada priesas tures visada pranasuma kai tau uzlagins :) . tik ka sugalvojau kaip galima losti Arma2 ant mano single core,na kadangi kampanija losiant kai buna daugiau junitu ziauriai lagina,galima losti armory,ir vykdyt chalenges,tada buni tu daug maz vienas kol neatsiranda chalenge,bet gali isvis nieko nevykdyt o tik pasigrozet aplinka,taigi net ant low-medium nustaymu,viskas atrodo gana graziai,zoles pilna,ji graziai linguoja nuo vejo,beto gali ja isguleti taip pasidarant sau gana gera vieta sleptis ir kartu gali matyti pro zole. siaip zaidimas gana sunkus ir AI tikrai turi erelio akis,as ju dar nematau o jie jau saudo,po to kol isgirsti is kur skrenda kulkos,kol issitrauki ziuronus ziurek jau ir kulka i kakta gavai :) . taigi reikia pergalvot viska ir elgtis visiskai kitaip nei iki siol elgdavaisi zaidziant fps,nes tikrai buna gan sunku.ir jei dauguma zaidimu ant low atrodo tikrai baisiai tai Arma2 atrodo gana gerai.siaip tie chalenges gana idomus dalykas,ypac kam patinka viska daryti patiem niekieko nepadedant,be to perejus jas atsirakini naujus ginklus,transporta. o kaip graziai atrodo kaimeliai,viskas sukurta iki smulkmenu,taip ir pasijauti kaip gimtajam kaime :):)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.