ernest321

Xbox360-restart problema

Rekomenduojami pranešimai

Kai noriu ijungti xbox 360 man rodo pristatyma apie 3 sekundes ir xboxas padaro rr kokia cia problema? Ir taip be galo.

Redagavo ernest321

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ar negauni jokiu raudonu lemputciu kombinaciju? Ar nedariai kaskokiu MOD`u ar kitu pakeitimu pastaruoju metu ? Patikrink av kabely it kitus gal nekontaktuoja (Nors turbut pats jau patikrinai :D ) Sunku pasakyt ar cia Hardware ar softo klaida. Mano manymu gali buti softas kaltas, nes hardware paprastai ismeta errora su kodu.

Dar varijantas, gali buti kaltas PSU maitinimas (nors labai abejoju kad jis tiesiog issijungia kas 3 sec) aisku jei turi galimybe pasitikrink su kitu is draugo.

Paskutinis varijantas Garantinis (jei turi) jei ne, Buy a new one :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jokiu modu ne dariau tik buvau atidares mano xboxa ir atjunges dvd-roma o poto sujungiau ji atgal gal kokiose laidose kontaktai blogi?tikrai ne rrod visi lemputes zalios kaip ir anksciau buvo

Redagavo ernest321

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jokiu modu ne dariau tik buvau atidares mano xboxa ir atjunges dvd-roma o poto sujungiau ji atgal gal kokiose laidose kontaktai blogi?tikrai ne rrod visi lemputes zalios kaip ir anksciau buvo

Kada cia tas buvo ? tau pradejo restartuotis iskart po atidarymo ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As galvojau kad nuflashinsiu bet ne, iskart surinkau ir ijungiau ir iskart kyla sita problema :D Padekite

Redagavo ernest321

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

viska dariau pagal jusu instrukcijas buvau atsargus, o dabar sako kad kaska blogai padariau, gal yra toks variantas kodel sitas procesas vyksta su mano xboxu 360 todel kad blogai laidai sujungti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsidaryk korpusa ir atjunk SATA ir power laidus (nuo diskasukio) ir bandyk paleisti. Turetu ismesti i dashboarda ir vidurinis power simbolis mirgseti. Jei nesirestartuos savo problema radai.

Jei problema kartosis, nejunginek xbox'o ir nezaisk. Jei kaskur trumpina bus tik dar blogiau + gausi rrod nuo power cycling.

P.s Koks diskasukio modelis ? Ar flashinimo loga turi ?

Redagavo GorDo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane samsung ms28 atrodo toks modelis apie flashinima cia truputi nesupratau bet mano versija 1.4 as pirkau deveta o kur logo randasi tai nezinau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane samsung ms28 atrodo toks modelis apie flashinima cia truputi nesupratau bet mano versija 1.4 as pirkau deveta o kur logo randasi tai nezinau.

ne "logo" o logas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesiog atjungt dvdroma, kaip GorDo sake ir ziurek ar nesirestartuos.

Redagavo Marcello

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

buna toks dar fintas ,kai surenki boxa,ir prisukineji ta plata kur ijungimo knopke yra,ir po to uzdedi ta plastmasini dangteli,tai jei ji apverti,jis tada gali pastoviai but nusispaudes visada ir tai boxa pastoviai issijungines. paziurek,aisku cia juokinga bet teko matyt ir taip surinktu boxu :)

pamegink nuimt korpusa visa,ir tada ijung boxa,ir matysi kas vyksta

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu uz patarymus nu as atjungiau dvd-roma ir tada xboxas pradejo normaliai dirbti bet kaip prijungiau vel ta pati problema. Tai dabar man reikes pirkti dvd-roma nauja ar kaip?

o galetume man paaiskinti del to "logas" kas tai yra?

Redagavo ernest321

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu uz patarymus nu as atjungiau dvd-roma ir tada xboxas pradejo normaliai dirbti bet kaip prijungiau vel ta pati problema. Tai dabar man reikes pirkti dvd-roma nauja ar kaip?

o galetume man paaiskinti del to "logas" kas tai yra?

Nu va problema radai, dabar man tik idomu kaip tu ten "Bandei" flashinti ta savo diskasuky? papasakok savo nuotikius :thumbsup4:

Log'as yra nuo anglisko zodzio "Log". Tai yra ataiskaita paliekama po flashinimo dazniausiai .txt formatu. Pvz Jei naudojai JungleFlasher pries issjungiant softas pats duoda tau pasirinkti kur nori log'a issaugoti. Tam log'e randasi visi tavo padaryti veiksmai ir kita info tiek apie paty diskasuky, pc ir softa. Speju tu jo neturi tai dabar teks kaip ir sakiau, pasakot savo nuotykius - zingsnis po zingsnio, ir bandysim padet. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as ne fleshinau as tik isemiau dvd roma is xboxo ir priejungiau per sata laida prie pc o maitinima ne jungiau. ir dar as pirkau deveta ir jame jau buvo ixtreme 1.4.

dar pastebejau kad jei ijungi xboxa su hdd tada daro rr o jei be tv raso nera signalo(no signal)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.