Lukis12

Ps3 DuLkEs

Rekomenduojami pranešimai

Idomu suzinoti kaip valote is ps3 dulkes nes noreciau jau isivalyti bet nezinau kaip? Siurbly,ar kokias serveteles naudojat??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ir suvarai visas dulkes į vidų....

o tai kaip isvalyti neardant dulkes is vidaus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

su siurbliu pro angas prasieik...o tai tas tariamasis fan test kenkia ps3 ?

jo as ir skaiciau kad tas fan test kenkia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

galiu is patirties pasakyti. karta fan test man padejo , kai per GTA4 nekrove misijos.

PS:jeigu fan test kenkia , butu idomu suzinoti kodel ir kam.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

galiu is patirties pasakyti. karta fan test man padejo , kai per GTA4 nekrove misijos.

PS:jeigu fan test kenkia , butu idomu suzinoti kodel ir kam.

man atrodo jog ventiliatoriai sukasi visu greičiu todėl ir kenkia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai siūlau net nepradėti diskusijos apie tą fan testą. Man atrodo dar niekas nesugebėjo įrodyti, kad fan testas kenkia, ir atvirkščiai. Pats skaičiau visokiausių atsiliepimų ir teorijų. Manau SONY nebūtų padariusi tokios funkcijos, kuri kenktų konsolei. Aišku, tas fan testas nėra skirtas dulkių prapūtimui, kaip daugelis mano. Bet jei tą testą daryti labai retais atvejais, tai tikrai manau, kad nieko blogo neatsitiks. Na o kas per daug, tas nesveika viskam. Ir jei kažkoks snarglius darė testą po penkis kartus į dieną, ir po mėnesio jam sugedo PS3 (dar neaišku ar tas testas turėjo tam įtakos), tai nebūtina iškarto rėkti, kad ta funkcija kenksminga ir atlieka "self-destroy" funkciją. :)

P.S. Bet patarčiau dulkes vis tik išsiurbti su siurbliu, o ne jungti fan testą. Vis dėlto ne tam jis skirtas. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai nebūtina iškarto rėkti, kad ta funkcija kenksminga ir atlieka "self-destroy" funkciją. :)

jo.. kietai skambetu, sony imontavo i konsole "self-destroy" funkcija :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Fantest kenkia todel kad skystis esantis heatpipe subega nenaturalei numatytu budu ir ysijungia apsauga papildomas ventiko ausinimas. jei toliau naudosit fantest yra geras sansas kas GPU ar CPU sudeginsit ar geltonas lemputes pamatysit.

Pats asmeniskai PS3 valymui naudoju suspausta ora. Cia pries men koki buvau pilnai isardes, tai dulkiu nebuvo tiek daug kiek galvojau kad bus, po 2 metu naudojimo. Beto matosi kad SONY pasimoke is PS2 ir Blu-ray ROMas yra pilnai uzdarytas , o ne atviras kaip ant PS2 buvo ir ausinimo oro srautas neina kiaurai per ji, tai ir dulkiu ten nera tiek kiek PS2 budavo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.