exido

Problema su paleidimu

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki atsiprasau jei ne i ta skilti parasiau bet svarbu.. visaip bandziau sugadinau 3 diskus bet niekaip nepaleidau.. taigi noriu isirasyt gran turismo 4 dvd5 zaidima.. http://www.blackcats-games.net/details.php?id=5831

bandziau rasyt su dvd decrypteriu 1x 2.4x 4x niekaip vis juodas ekranas po load... gal zinot kodel diskas dvd-r :)

aciu uz atsakyma;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki atsiprasau jei ne i ta skilti parasiau bet svarbu.. visaip bandziau sugadinau 3 diskus bet niekaip nepaleidau.. taigi noriu isirasyt gran turismo 4 dvd5 zaidima.. http://www.blackcats-games.net/details.php?id=5831

bandziau rasyt su dvd decrypteriu 1x 2.4x 4x niekaip vis juodas ekranas po load... gal zinot kodel diskas dvd-r :D

aciu uz atsakyma;D

Tai gal ne diskas levas o tavo failas is kurio rasai. Is kur gavai tu ji? Kaip vadinasi? Gal pats is dvd9 ripinai? Taip pat rasyk tik i geros kokybes dvd diskus. Verbatim geriausi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

failai is black cats games.. kaip padejau url virsuj pats neripiniau ripino profai is ten.. dickas datawrite dvd+r galvoju tai beda nes ps2 senas gal nepalaiko

+r disku.. ryt eisiu nusipirkti kokio -r dvd

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pabandyk po load mygtukus paspaudinet,man taip pat irgi yra,kad po load rodo juoda ekrana,bet paspaudinejus mygtukus,atsiranda vaizdas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bandziaw sita ne paprasciausiai ps2 gal dvd+r sunkiai paleidzia.. nes mano ps2 senesnis.. kazkur skaiciau kad reikia -r :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bandziaw sita ne paprasciausiai ps2 gal dvd+r sunkiai paleidzia.. nes mano ps2 senesnis.. kazkur skaiciau kad reikia -r :D

gali but kad ir nepaleidzia,bet siaip tai GT4 dvd5 versija yra be intro filmuko,nes kitaip netilptu,tai daznai buna po load juodas ekranas,paspaudineji start ir uzsikrauna tada meniu,siaip gal koks blogas failas pasitaike,na nzn megink ne ta pati irasinet daug kartu o atsisiust is kitur arba is ten pat bet kita torenta ir tada pamegink isirasyt,mano ps2 irgi senesnis bet ima tik + siaip,o kiti zaidimai ein kuriuos rasei?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gali but kad ir nepaleidzia,bet siaip tai GT4 dvd5 versija yra be intro filmuko,nes kitaip netilptu,tai daznai buna po load juodas ekranas,paspaudineji start ir uzsikrauna tada meniu,siaip gal koks blogas failas pasitaike,na nzn megink ne ta pati irasinet daug kartu o atsisiust is kitur arba is ten pat bet kita torenta ir tada pamegink isirasyt,mano ps2 irgi senesnis bet ima tik + siaip,o kiti zaidimai ein kuriuos rasei?

na taip.. zodziu nusipirkau 2 tdk dvd-r dvd paziuresim kas bus..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai gal ne diskas levas o tavo failas is kurio rasai. Is kur gavai tu ji? Kaip vadinasi? Gal pats is dvd9 ripinai? Taip pat rasyk tik i geros kokybes dvd diskus. Verbatim geriausi.

Nu TDK tikrai ne prastesni, gal net geresni.

O del +/- problema irgi gali buti. Pas mane PStwo(slim'as), o pliusiniu nemegsta, rasau tik i minusinius. Kiek pliusiniu rasiau, tiek nepaleidau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zdz buvo problema del dvd+r ir dvd-r... nes ps2 pas mane paleidzia tik dvd-r viskas veikia daba kai nusipirkau tdk..;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.