waidzius

Neisiraso Xbox360 geimas.

Rekomenduojami pranešimai

Prie to pačio. Aš įsirašiau Tales of Vesperia - atpažysta kaip DVD, tai reiškia pas manęs per senas FW? Aš GTA IV įrašiau ir veikia, o šitas ne.

Turiu 2 dvd-rom'us, trečias pačiam xbox'e. Gal yra nesunkių flešinimo gidų?

Prie to pačio. Aš įsirašiau Tales of Vesperia - atpažysta kaip DVD, tai reiškia pas manęs per senas FW? Aš GTA IV įrašiau ir veikia, o šitas ne.

Turiu 2 dvd-rom'us, trečias pačiam xbox'e. Gal yra nesunkių flešinimo gidų?

Ne į temą

tales of vesperia yra wawe3 del to tau jo neleidzia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ĮSIDĖKIT SAVO GEIMUS VERIFYINIMUI SU ABGX - JEIGU GEIMO APSAUGA PARODO WAVE 3 - IR X360 iXTREME FW yra zemesne nei 1.6 tada beda firmwareje - REIKIA ATNAUJINTI. Kiek galima ta pati per ta pati??

... Tikrai žinau, kad pas manęs 1.5 arba 1.51, nes tas iš kurio pirkau flešino, kai dar Liteon nėjo nuflešinti .Turiu Liteon DG16D2S ir Samsung TS-H943 ir dar konsolėje kažkokį.

Iš tų dviejų kurį flešinti? Samsung'ą?

Ne į temą

P.S. Apie apsaugą nedaug skaičiau, atrodo vieną kartą ir dar tada konsolės neturėjau - atsiprašau už pasikartojančius dalykus.
Redagavo SilentMove

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

... Tikrai žinau, kad pas manęs 1.5 arba 1.51, nes tas iš kurio pirkau flešino, kai dar Liteon nėjo nuflešinti .Turiu Liteon DG16D2S ir Samsung TS-H943 ir dar konsolėje kažkokį.

Iš tų dviejų kurį flešinti? Samsung'ą?

Ne į temą

P.S. Apie apsaugą nedaug skaičiau, atrodo vieną kartą ir dar tada konsolės neturėjau - atsiprašau už pasikartojančius dalykus.

Ne į temą

pas tave geriausiu atveju 1.5 , nes wawe3 palaiko tik 1.51 ir 1.6
Redagavo trX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O gal gali pasiųlyti - kurį flešinti? Nes Samsung 2007 metų (2006 gruodį), o Liteon 2008 Birželį, bet samsung žymiai paprasčiau nuflešinti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O gal gali pasiųlyti - kurį flešinti? Nes Samsung 2007 metų (2006 gruodį), o Liteon 2008 Birželį, bet samsung žymiai paprasčiau nuflešinti.

Ne į temą

Nezinau kaip samsung, bet lite on man rlevin per maziau nei 10min nuflashino. Tai tu ziurek gidus abieju ir kuris pasirodys lengvesnis ta ir flashink.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet tik Liteon flešinimas yra. Bandysiu užtrumpinti. Probe neturiu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.