kiler01

XBL Gold akcijos

Rekomenduojami pranešimai

kad ten man rodo 39,99 svarų, nepasakyčiau kad tai akcija...

nežinau kaip tu ten žiūri , bet man atsiuntė į e-mail reklamą, kad jau yra nuolaidos. Nuėjau į xbox.com ir rodo dbr kad 26.50 svarų :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nežinau kaip tu ten žiūri , bet man atsiuntė į e-mail reklamą, kad jau yra nuolaidos. Nuėjau į xbox.com ir rodo dbr kad 26.50 svarų :D

Negavau ir aš.

Gal Tu koks skūpas Klientas, kad Tave akcijomis bando privilioti? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Negavau ir aš.

Gal Tu koks skūpas Klientas, kad Tave akcijomis bando privilioti? :)

Labai šmaikštu ponas Bulka :) Va įrodymas:

Nuotrauka

Redagavo ValdemarasGe

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

XBOX Live Gold 12-Month, rasite čia netgi ~£10 pigiau!

Sekmės!

Redagavo Moo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Amazon... pasitikėt galima ? pats bandei ? atsiuntė kodą į e-mail ar pakuotę ?

Aišku galima, tai tas yra kad Amazon čia. O šiaip pamegink e-mail'ą jiems parašyt, man atrodo jie mielai turėtų sutikti kodą atsiųst.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jau kokius 4k pirkau per Amazon golda,tai visada atsiuncia siuntini o ne koda. labai abejoju ar kodus siuntinetu jie i e-mail.

o seip 3men goda is ten buvau pagaves viena kart net uz nepilnus 9svarus.

paskutini kart kai pirkau pries sventes, tai goldas keliavo pas mane net is kanaru salu :lol: 12d. ir ne kart nematytoj pakuotej...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jau kokius 4k pirkau per Amazon golda,tai visada atsiuncia siuntini o ne koda. labai abejoju ar kodus siuntinetu jie i e-mail.

o seip 3men goda is ten buvau pagaves viena kart net uz nepilnus 9svarus.

paskutini kart kai pirkau pries sventes, tai goldas keliavo pas mane net is kanaru salu :dribble: 12d. ir ne kart nematytoj pakuotej...

Ne į temą

į Lietuvą siunteisi ? kiek kainavo shipingas ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Del XBL nuolaidos (-33%).

ar imanoma nusipirkti xbl metini is LT? noreciau sutaupyti tuos 40-50LT naudojantis situo pasiulymu taciau as dar ne kart nepirkau/upgradinau Goldo todel dar nelabai gaudausi. Tie kas turit patirties prasau parasykit AZ arba atsakykit sitoj temoj kaip tai padaryti. Jei neimanoma gauti 12men goldo su nuolaida tai bent pasakykit kaip gaut 12men golda be nuolaidos... turiu korteles (visa mastercard)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Del XBL nuolaidos (-33%).

ar imanoma nusipirkti xbl metini is LT? noreciau sutaupyti tuos 40-50LT naudojantis situo pasiulymu taciau as dar ne kart nepirkau/upgradinau Goldo todel dar nelabai gaudausi. Tie kas turit patirties prasau parasykit AZ arba atsakykit sitoj temoj kaip tai padaryti. Jei neimanoma gauti 12men goldo su nuolaida tai bent pasakykit kaip gaut 12men golda be nuolaidos... turiu korteles (visa mastercard)

Yra du variantai:

1) Perki Gold kodą internetu, kurį įvedi konsolėje/xbox.com'e.

2) Perki Gold tiesiai iš MS. Čia vėlgi du būdai: aa) perki iš konsolės; paprastai akcijomis galima pasinaudoti tik perkant iš konsolės (pvz -33%) arba bb) iš xbox.com.

Kaip suprantu, pats nori pirkti iš konsolės? Tiesa?

Tokiu atveju eik į savo payment options'us į xbox.com (arba konsolėje) ir susivesk savo kreditinės duomenis. Gamertag kurios šalies pas Tave? Jei UK, tai vedi savo vardą pavardę, realų UK adresą ir realų to adreso ZIP'ą, kortelės Nr. Ir perki tiesiai iš konsolės.

Redagavo bullka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra du variantai:

1) Perki Gold kodą internetu, kurį įvedi konsolėje/xbox.com'e.

2) Perki Gold tiesiai iš MS. Čia vėlgi du būdai: a) perki iš konsolės; paprastai akcijomis galima pasinaudoti tik perkant iš konsolės (pvz -33%) arba :) iš xbox.com.

Kaip suprantu, pats nori pirkti iš konsolės? Tiesa?

Tokiu atveju eik į savo payment options'us į xbox.com (arba konsolėje) ir susivesk savo kreditinės duomenis. Gamertag kurios šalies pas Tave? Jei UK, tai vedi savo vardą pavardę, realų UK adresą ir realų to adreso ZIP'ą, kortelės Nr. Ir perki tiesiai iš konsolės.

Ir viskas ? jei gali mestelk tuos duomenis. ir man atsius koda i email ar kazkaip iskart uzupgradins consoleje? ai ir dar vienas klausimas: ar galima 1 kortele 2 acc nupirkti golda?

Aciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.