kiler01

XBL Gold akcijos

Rekomenduojami pranešimai

O su virtuon eina?":)

Hi,

Nežinau. Neturiu tokios.

Netikėjau, kad ir su normalia kortele eis.

Tiesiog reikia bandyti su tuo virtuonu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Zek, kad neuzbanintu su tuom 1m goldu ;)

Good one! :)

Bet aš moku skaičiuoti :);) Pagal mano prognozes - banai bus už 6mėn. Reiškia lieka 6mėn. Žiūrim ką turim: 2x3mėn yra beveik = 12mėn. Tai šiandien dar jamam 12mėn. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Good one! ;)

Bet aš moku skaičiuoti ;):) Pagal mano prognozes - banai bus už 6mėn. Reiškia lieka 6mėn. Žiūrim ką turim: 2x3mėn yra beveik = 12mėn. Tai šiandien dar jamam 12mėn. ;)

Na nebent...bet abejoju kad uz 6 men bus banu banga, realiau uz kokiu ~ 4men. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano guide'as (http://www.playmanija.net/forumas/index.ph...st&p=166516) papildytas nauja informacija. Žr prie 0621.

Jei trumpai: po tam tikrų operacijų (pvz pratęsiant GOLD'ą) vėl įsijungia automatinis pratęsimas!

Nepamirškite paskambinti į support'ą, jei nenorite pratęsimo UK kainomis ;)

Geros dienos!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as perku lituvoj gold, metam kainuoja 130lt 3men 70lt 1men 40lt ir be parkiu pervedi pinigus ir vuolia uz 5min acc aktyvuotas ir nerik cia parintis su ivairiom kortelem

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

is amazon.co.uk jau pirkau golda 2 kartus ir pati pirma karta pavyko uz 8.97svarus nusipirkti 3men. ko gero kazkokios akcijos buvo ar pan,nes 12men tada maciau uz 27. su trupuciu svaro. antra karta kai pirkau 11.91 mokejau vel uz 3men. ziuriu ir dabar su panasia kaina yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne, ne lietuva neturi dar xbox live ir manau ilgai netures

Netiesa.

Tinka lietuviškos kreditinės kortelės nurodant UK adresą (jei xbl account'as UK). Ar tai galioja visų tipų visų bankų kreditinėms - nežinia. Tačiau tai tikrai veikia. Ieškokite atskirų temų apie tai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.