kiler01

XBL Gold akcijos

Rekomenduojami pranešimai

sveiki taigi kazkaip norejosi pranest: vyksta akcija dabar xbox live kad vienas menesis GOLD membershipo kainuoja tik viena svara, manau jeigu kas turit galimybes pasiimt toki pasiulyma (reik creditines kortos) tai butu pats laikas ta padaryt.

idomu ar istikro iseis kam nors :ph34r: nes kaip numanau pas daugeli tai parasyta kad jie gyvena "kazkur anglijoj"

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sveiki taigi kazkaip norejosi pranest: vyksta akcija dabar xbox live kad vienas menesis GOLD membershipo kainuoja tik viena svara, manau jeigu kas turit galimybes pasiimt toki pasiulyma (reik creditines kortos) tai butu pats laikas ta padaryt.

idomu ar istikro iseis kam nors :badmood: nes kaip numanau pas daugeli tai parasyta kad jie gyvena "kazkur anglijoj"

Aš irgi vakar kaip tik šitą pamačiau in live, bet gaila nepavyks man , kad ir kaip norėčiau, nes kreditkės neturiu ;/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš irgi vakar kaip tik šitą pamačiau in live, bet gaila nepavyks man , kad ir kaip norėčiau, nes kreditkės neturiu ;/

pabandziau nusipirkti per xbox.com, bet ten automatiskai ismeta kad salis United Kingdom, visus kitus duomenis suvedu tikrus, bet kortele neautorizuojama :badmood: Taigi nepavyks pasinaudoti siuo pasiulymu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na bet kad 1men kaina vis dar raso jog 4.99 svarai,tai nesuprantu,tipo kai moki tada ta nuolaida padaro ar kaip?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tarkim, kai esu pasirinkes United states savo profilityje ir t.t. ir to pirkinio naudos bus ar nelabai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip atrodo siandien pirkimu langas (account'as UK localeje)

Nuotrauka

jop taip, ir po to kai reikai vest duomenis, tipo korteles nr ir tt. tai raso tik sali kurioje prisireginai tai tarkim mano atveju anglija, ir del to nepatvirtina korteles turbut del to ir dabar mums nepavyks pasinaudot sia nuolaida gan nebloga

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai cia kiek suprantu jau reik angliskos korteles kad eitu..? Ir dar noriu paklaust jei dbr as nesijungiau ne karto i live, prisijungus turiu gaut gold 1men, ar imanoma iskart dasidet ten menesi ar kelis situo budu? Ar butinai turi pasibaigt tas 1men ir tik tada galiu pratest..?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as isbandziau,viskas veikia :badmood: ,tas acc siaip tai kurtas senai jau kai dar lt buvau,bet korta angliska tai viskas ok.tik nzn ka veikt su tuo gold :lol:. na cia jie tik menesiui ir dave.nes negaliu imt daugiau menesiu po 1£,o po menesio jau sitos kainos tikrai nebus,taigi dave menesiui pasidziaugt.

siaip kas yr apasidare UK accounta,ir turi koku draugu ar giminiu ten tai gali per ju korta nusipirkt juk

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai manau kad jie cia taip padare nes cia gi viena diena buvo isjunktas live ten sudejo updeitus o dabar vel ijunge ir kad kuo daugiau zmoniu tuo tarpu ir piratu prisijungtu kad juos isgaudyt ir banus sudet jie padare sia akcija

Redagavo minviz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai manau kad jie cia taip padare nes cia gi viena diena buvo isjunktas live ten sudejo updeitus o dabar vel ijunge ir kad kuo daugiau zmoniu tuo tarpu ir piratu prisijungtu kad juos isgaudyt ir banus sudet jie padare sia akcija

nemanau, greiciausiai kompensacija uz ta viena diena cia.. jiems tai kas menesiui duot live

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai prieko cia gold,taip pat sugaudyt gali ir su silver.o kad jie ten kazka himicino kai buvo isjunge tai tikrai,nes man po to gal pora dienu nedave jungtis tipo per routeri kazko negalejo,palaukiau pora dienivel viskas veikia. taigi cia ne gaudyme esme.siaip dave pasidziaugt.kaip tik paleis Battlefield 1943 uz 1200ms points siustis su 3 lygiais ir ketvirtu atidengiamu,taigi visi nores palost

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

paranoja isgydoma!!! tik reikia gydytis :lol:

beje tie kurie turi US lokale, tiems 1menesis - 1$ ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Noriu paklaust jei dbr as nesijungiau ne karto i live, prisijungus turiu gaut gold 1men, ar imanoma iskart dasidet ten menesi ar kelis situo budu? Ar butinai turi pasibaigt tas 1men ir tik tada galiu pratest..?

gal kas atsakys? :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ziurekit, tai eis su lt korta (visa virtuon'u seb'o) nusipirkt ar neis?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.