Dzozas

NFS: Shift

Rekomenduojami pranešimai

Man kažkodėl žodžių jugninys Need For Speed (NFS) asocijuojasi su nelegaliomis gatvių lenktynėmis, NOS'u, neon'ais, naktimi, drag'ais ir panašiai (kaip buvo NFS ir NFSU2), o čia... Laukiam sekančio, gal kažką sukurs tokio kas bus vertas NFS tikrojo vardo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man kažkodėl žodžių jugninys Need For Speed (NFS) asocijuojasi su nelegaliomis gatvių lenktynėmis, NOS'u, neon'ais, naktimi, drag'ais ir panašiai (kaip buvo NFS ir NFSU2), o čia... Laukiam sekančio, gal kažką sukurs tokio kas bus vertas NFS tikrojo vardo...

Pritariu kas beko Nos'as dragai modinimas .... cia tai yra tikras zaidimas. Taip pat man patiko NFS:MW Istorija tikrai verta demesio, bent jau man patiko. Del savo pirmataku ir uzsitranavo NFS'as gera savo varda.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai vadinas per mazai metu vaikeli turi, jei NFS serija asocijuojasi tau butent su nelegaliomis gatvių lenktynėmis, NOS'u, neon'ais, naktimi, drag'ais,

pirmos 5 dalys butent ir buvo paprastos geros lenktynes :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai vadinas per mazai metu vaikeli turi, jei NFS serija asocijuojasi tau butent su nelegaliomis gatvių lenktynėmis, NOS'u, neon'ais, naktimi, drag'ais,

pirmos 5 dalys butent ir buvo paprastos geros lenktynes :)

Kiek pačiam metų? ;DD 'vaikeli' vauuu. Buvo, bet nebėra, buvo ir nebuvo žiedinės, vistik kiek pamenu duodavo lakstyt ir mentai gaudydavo. Man NFSU ir NFSU2 buvo kažkoks perversmas visam kame, kai pirmą PC gavau buvo NFSU ir pamenu, kad lošiau neatsiplėšįdamas, taip, kad. Pasiilgstu. O dabar tai kažkokius Forzos klonus bando sukurt ir tai nesigauna kaip reikėtų...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ka sulosiau demo tai visai nieko,patiko tik kad masinos galetu kriokt dar zviegia vos ne kaip formule 1 :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pirmose 2 dalyse nebuvo jokiu mentu :rolleyes:))

Kaip puiku, kad Tu išlošęs pirmas dalis. : ) Bravo, aplodismentai. Man neteko lošt ir man aplamai nepatinka kvadratukinė grafika ar DOS'iniai žaidimai. So...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek pačiam metų? ;DD 'vaikeli' vauuu. Buvo, bet nebėra, buvo ir nebuvo žiedinės, vistik kiek pamenu duodavo lakstyt ir mentai gaudydavo. Man NFSU ir NFSU2 buvo kažkoks perversmas visam kame, kai pirmą PC gavau buvo NFSU ir pamenu, kad lošiau neatsiplėšįdamas, taip, kad. Pasiilgstu. O dabar tai kažkokius Forzos klonus bando sukurt ir tai nesigauna kaip reikėtų...

Šiaip ir aš jau noriu gatvės NFS nelegalumo :rolleyes:, bet NFS siūlo lenktynes ne tik nelegalizmo fanams bet ir legalių lenktynių megėjams, todėl nieko prieš aš kad sukūrė Shift tokį, juk panašiai ir su Pro Street padarė. Nors aš noriu vėl NELEGALUMO :D

Ne į temą

Plius forza yra Grand Turismo klonas, bet čia ne esmė :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip puiku, kad Tu išlošęs pirmas dalis. : ) Bravo, aplodismentai. Man neteko lošt ir man aplamai nepatinka kvadratukinė grafika ar DOS'iniai žaidimai. So...

Ne į temą

O pries 10+ metu galejei rinktis ir nekvadratukine grafika?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

O pries 10+ metu galejei rinktis ir nekvadratukine grafika?

Ne į temą

Supranti yra gamerių kurie yra pradėją nuo x360, o kaip mes dar džiaugemės segom po to PSX'ais(bent jau aš :rolleyes:) tai nesupranta tų laikų naujovių :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

demo is tiesu nieko gero...o jau spalvu ryskumas...masinos ziauriai plastmasines atrodo o replay jau geriau neziuret nes baisesnio dar nesu mates...ypac kai masina ziauriai supili tai per replay ji taip netikroviskai atrodo kad siaubas....taciau..pats masinu valdymas gana geras,greicio pojucio efektas cia gerai padarytas...taciau zaisti idomu tik su cockpit view...tada dar galima palost taciau didelio pasipiriesinimo kazkaip nebuna...ir velgi tas slapvu ryskumas tiesiog akyse viskas mirga nuo ryskiu spalvu kas neduoda susikoncentruoti i pagrindini dalyka,butent i vaziavima...tikrai ne simuliatorius,jauteisi lyg lostum koki Disney zaidima kai tokios spalvos ryskios...tas labiausiai nepatiko..lenktynes buna gana pilkos visada ir spalvu ryskiu tikrai nebuna...taigi damagae geras to kol nepamatai jo vizualiai.toliau ...juokinga kai i priesininko masina atsitrenki,ji tiesiog pasoksta i ora arba perlipa per tave.. :D

atrodo lyg kokia kartono deze numustum...veliau betgi meginau taip skintis kelia,ir tikrai veikia...kali i gala ir priesininkas jau skrenda..o tu sau ramiai praleki...na GT mokykla duoda savo...todel vairuot nera sunku tikrai...garsai nera labai tikroviski,manau sutirstino splavas jie ir su garsais..o tas stabdymo garsas ar slydimo...kas ten per velnias...? :D

siaip geras zaidimas tiem kas neturi konsoliu...demo visai smagi...taciau kartais masinos valdyma ne is sio ne is to pameti,ir damage atrodo labai jau baisiai...jei nejungt isorines kameros ir neziuret replay dar losti galima...bet prie GT PSP as replay kartais paziuriu po 5 kartus is eiles...ir masinos valdosi ne taip kaip noretusi.na man po GT PSP tai silpnas zaidimas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Supranti yra gamerių kurie yra pradėją nuo x360, o kaip mes dar džiaugemės segom po to PSX'ais(bent jau aš :thumbsup4:) tai nesupranta tų laikų naujovių :)

Nuo zilitino aš pradėjau. Tiesiog nemanau, kad verta lyginti dešimties metų senumo žaidimus su dabartiniais. Jie nieku neprilytgsta dabartiniam. O dabar jau galima rinktis, būtent, kad galima ir NFSU tikrai buvo perversmas (tuningas ir kt.), tai kažko tokio įspūdingo ir tikiesi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuo zilitino aš pradėjau. Tiesiog nemanau, kad verta lyginti dešimties metų senumo žaidimus su dabartiniais. Jie nieku neprilytgsta dabartiniam. O dabar jau galima rinktis, būtent, kad galima ir NFSU tikrai buvo perversmas (tuningas ir kt.), tai kažko tokio įspūdingo ir tikiesi...

na taip buvo perversmas. bet kai pradejo stampuot viena po kito tokius pacius nfs tai jau pasidare nebeidomu.

reikejo vel perversmo serijoj nes kitaip grese visiskas nfs isnykimas.

todel ir atsirado shift. ji kure netgi ne EA. EA tik leidejas

ir kai jau serija buvo nusivaziavus iki isnykimo ribos tai sita kryptis visai nebloga. plius iskart ir ivertinimai zaidimo pakilo

ir pardavimai geresni. o ir greicio pojutis yra zaidziant.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.